omniture

Empat pemaju terkemuka bersama-sama melabur di Kamala Senior Living, komuniti persaraan gaya hidup mewah terbaru di Asia untuk kehidupan berdikari di Phuket

NYE ESTATE Co., Ltd.
2017-09-13 16:20 578

BANGKOK, 13 September 2017 /PRNewswire/ -- Empat pemaju hartanah utama di Thailand -- Nye Estate, Chewathai Plc., L.P.N. Development Plc., dan CH. Karnchang Plc. mengumumkan rancangan mereka untuk melancarkan Kamala Senior Living, penanda aras baharu perkampungan kediaman mewah untuk warga emas yang akan menawarkan penduduknya gaya hidup yang aktif & eksklusif di dalam sebuah desa tersendiri dan terkawal.

Empat pemaju hartanah utama di Thailand - Nye Estate, Chewathai Plc., L.P.N. Development Plc., dan CH. Karnchang Plc. mengumumkan rancangan mereka untuk melancarkan Kamala Senior Living, penanda aras baharu perkampungan kediaman mewah warga emas
Empat pemaju hartanah utama di Thailand - Nye Estate, Chewathai Plc., L.P.N. Development Plc., dan CH. Karnchang Plc. mengumumkan rancangan mereka untuk melancarkan Kamala Senior Living, penanda aras baharu perkampungan kediaman mewah warga emas

Terletak di pantai barat Phuket yang indah, Kamala Senior Living akan menawarkan kemudahan lengkap dan perkhidmatan rencam.  Desa ini akan diurus dan dikendalikan oleh Otium Living, pakar kediaman warga emas antarabangsa dengan kedua-dua pasukan pengurusan yang berpengalaman dan dengan perundingan daripada Audley Group Ltd, pemaju nombor 1 dan pengendali desa persaraan mewah di UK.

Ornruedi Na-Ranong, Ketua Pegawai Eksekutif, Nye Estate Co., Ltd., berkata masyarakat warga emas di kebanyakan rantau di seluruh dunia terus mewujudkan permintaan yang semakin meningkat untuk pelbagai pilihan kediaman warga emas dengan kemudahan dan ameniti berkualiti tinggi.

"Kamala Senior Living adalah salah satu daripada komuniti persaraan mewah pertama di Asia yang memperkenalkan gaya hidup yang ideal untuk warga emas yang berdikari dengan menawarkan gaya hidup aktif dan eksklusif dengan perkhidmatan 360 darjah dalam pembangunan swasta, berkualiti tinggi dan selamat. Projek ini mengumpulkan pasukan berpengalaman yang sudah terbukti dalam hartanah kediaman persaraan mewah bertaraf dunia bermula dari konsepnya, hingga ke pembinaan dan operasi, "kata Ornruedi.

Kamala Senior Living terletak dalam komuniti besar MontAzure Phuket yang pelbagai, sebuah pembangunan resort mewah dan kediaman yang merangkumi lebih dari 450 rai pantai utama ke kawasan berbukit di pantai Kamala, salah satu teluk yang paling indah dan tenang di Phuket. Pembangunan Kamala Senior Living terdiri daripada 200 unit kondominium dan 30 villa, dengan jumlah nilai keseluruhan sebanyak Baht 3,500 juta.

Kamala Senior Living akan menawarkan pelbagai kemudahan termasuk penjagaan perubatan, rumah kelab, pusat kecergasan, kolam renang dan pusat perniagaan. Penduduk juga akan mempunyai akses ke ameniti di MontAzure termasuk kelab-kelab tepi pantai, bar dan restoran, pusat membeli-belah, spa dan rawatan kesejahteraan kehidupan, laluan berbasikal dan mendaki untuk pengalaman aktiviti dalam dan luar premis yang lengkap.

"Phuket memiliki semua elemen yang sesuai untuk persaraan yang ideal -- persekitaran semulajadi yang indah, iklim yang baik, gabungan ameniti yang hebat, sumber santai dan kesihatan dengan hospital berkualiti tinggi, pengangkutan yang mudah dan akses langsung melalui lapangan terbang antarabangsa. Kesemua manfaat ini menjadikan Kamala Senior Living sangat sesuai untuk warga emas yang berada di Asia Pasifik dan Eropah," tambah Cik Ornruedi.

Kamala Senior Living merangkumi tiga bahagian penting dalam projek kediaman warga emas -- pengurusan hartanah, pengurusan hospitaliti, dan pengurusan perubatan & kesejahteraan kehidupan. Desa ini akan diurus dan dikendalikan oleh Dr. Nart Fongsmut dari Otium Living Pte Ltd., pakar penjagaan warga emas yang terkenal di Thailand yang bergabung dengan pasukan pengurusan di Otium Living, dan Audley Group Ltd, pemaju no.1 pemaju dan operator desa persaraan mewah di UK, dan akan bertindak sebagai perunding kepada Otium Living dalam setiap aspek projek.

Daniel Holmes, Ketua Pegawai Eksekutif Otium Living Pte Ltd, berkata, "Kami melihat potensi dalam segmen kediaman mewah warga emas di Asia dan Phuket menawarkan banyak ciri-ciri yang menguntungkan bagi kehidupan persaraan. Ini adalah salah satu lokasi persaraan impian mereka untuk warga mewah di Thailand, dan mereka dari Singapura, Hong Kong, Malaysia dan Eropah. "

"Kami berhasrat untuk membangunkan Kamala Senior Living untuk menjadi penanda aras bagi projek-projek kediaman mewah warga emas di Asia. Matlamat kami adalah untuk mewujudkan komuniti kediaman persaraan yang sempurna yang akan menawarkan kemudahan gaya hidup eksklusif yang memenuhi keperluan penghuninya."

Setthaphol Boottho, Pengarah Eksekutif, MontAzure, berkata, "Kami gembira untuk menambah kediaman mewah warga emas kepada MontAzure, komuniti yang menyatukan barisan syarikat yang telah terbukti kejayaan dan jenama yang serupa untuk membentuk satu proposisi unik dan menarik di sebahagian besar pembangunan bersepadu yang luar biasa di Phuket. Bersama Kamala Senior Living, audiens mewah global Phuket dapat menyaksikan satu wawasan bertukar menjadi realiti yang menarik, serta pelaburan yang selamat untuk masa depan. "

Untuk maklumat lanjut:

NYE ESTATE Co., Ltd.
Dutsadee Taentong, NYE ESTATE Co., Ltd.
Tel. +662-677-3347, +6687-084-6304
Chalisa Sangwan, Tel. +6680-227-1717

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20170912/1939713-1

Source: NYE ESTATE Co., Ltd.
Keywords: Banking/Financial Service Overseas Real Estate (non-US) Real Estate Residential Real Estate Licensing/marketing agreements Senior Citizens