omniture

Presiden Parlimen Victoria, Australia dilantik Pengerusi dan Presiden Antarabangsa Heaven Springs Dynasty Harvest Group

Heaven Springs Dynasty Harvest
2019-05-25 07:23 201

SHENZHEN, China, 25 Mei 2019 /PRNewswire/ - Pada 18 Mei, Hon. Bruce Atkinson MLC, Presiden Parlimen Victoria, Australia telah dilantik sebagai Naib Heaven Springs Dynasty Harvest Group dan Presiden syarikat Antarabangsa. Dato 'Sri Prof. Ng Tat-yung, Ahli Jawatankuasa Antarabangsa Persidangan Antarabangsa Peringkat Tinggi PBB mengenai Dekad Tindakan Air, dan Pengasas Kumpulan Dato' Sri Prof. Ng merasmikan majlis dan majlis menandatangani perjanjian dengan Bruce.

Gambar 1 Ucapan di Bankuet Keraian; Gambar 2: Bankuet Keraian; Gambar 3: Pelantikan Hon. Bruce Atkinson MLC; Gambar 4: Lawatan ke Loji Air Atmosfera Heyuan
Gambar 1 Ucapan di Bankuet Keraian; Gambar 2: Bankuet Keraian; Gambar 3: Pelantikan Hon. Bruce Atkinson MLC; Gambar 4: Lawatan ke Loji Air Atmosfera Heyuan

Pengasas Kumpulan Dato' Sri Prof. Ng Tat-Yung, Pengerusi Kumpulan Datin Sri Dr. Irys Ng, dan Naib Pengerusi Kumpulan Hon. Bruce Atkinson MLC menyampaikan ucapan di Bankuet Keraian, untuk berkongsi pencapaian dan misi hebat Kumpulan. Tetamu Bankuet Keraian termasuk pengarah/eksekutif, pemegang saham, pelabur dan rakan syarikat.

Hon. Bruce Atkinson ialah pemegang rekod sejarah Parlimen Victoria kerana memegang jawatan selama 12 tahun sebagai Presiden dan Timbalan Presiden sejak menjadi anggota Parlimen Victoria pada tahun 1992. Dalam karier politik selama 44 tahun, beliau berkhidmat sebagai anggota Majlis Bandaraya City of Whitehorse, Melbourne selama 17 tahun, dan berkhidmat sebagai Datuk Bandar selama hampir 10 tahun. Beliau merupakan diplomat terhormat yang dikenali sebagai "Pemikir Strategik" dengan IQ dan pertimbangan yang tinggi.

Heaven Springs Dynasty Harvest Group (www.heavensprings.com) ialah satu-satunya rakan kongsi rasmi Forum Sains-Dasar-Perniagaan PBB untuk Alam Sekitar dan Persidangan Antarabangsa Peringkat Tinggi PBB mengenai Dekad Tindakan Air di Industri Penjanaan Air Atmosfera; satu-satunya syarikat penjanaan air atmosfera yang dipilih oleh Milan EXPO CCUP dan diberikan 3 anugerah; dianugerahkan 7 Pelan Perniagaan Terbaik 2018 "Jambatan untuk Bandar" oleh UNIDO; yang dikenali sebagai pemimpin global penjanaan air atmosfera di Persidangan Antarabangsa Peringkat Tinggi PBB; dipilih oleh Program Pemacu Impak Tak Munasabah Barclays; dan dikenali sebagai salah satu daripada 5 Ciptaan Hebat China dan Revolusi Air Minum ke-5 oleh CCTV dan CNR.

Pada bulan Januari 2019, Heaven Springs Dynasty Harvest Group melancarkan loji air berlesen sepenuhnya untuk air atmosfera yang dibotolkan yang pertama di dunia di Heyuan, Guangdong, China. Ia juga merupakan loji air mesra alam yang pertama di dunia yang tidak menghasilkan air kumbahan, dengan metodologi yang dipatenkan untuk mengitar semula air pembersihan yang dibotolkan untuk meletakkan air atmosfera.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20190522/2471811-1

Source: Heaven Springs Dynasty Harvest
Keywords: Environmental Products & Services Utilities Water Utilities Personnel announcements