omniture

Comscore Dilantik sebagai Rakan Digital Rasmi untuk Kadar Iklan di India

Comscore
2019-06-20 23:17 90

Dilantik oleh Bureau of Outreach and Communication (BOC), mata wang Comscore akan digunakan untuk menetapkan kadar iklan untuk pengiklanan desktop dan mudah alih di India untuk membantu mewujudkan pasaran yang adil dan stabil

RESTON, Virginia, 20 Jun 2019 /PRNewswire/ -- Comscore, rakan kongsi yang dipercayai untuk merancang, berurusan dan menilai media merentasi platform, hari ini mengumumkan ia telah dilantik oleh Bureau of Outreach and Communication (BOC) sebagai rakan kongsi digital untuk menetapkan kadar iklan di India.

BOC menjalankan iklan dan publisiti multi-media untuk pelbagai Kementerian dan Jabatan Kerajaan India. Pelantikan ini mewakili BOC dan komitmen Comscore untuk menyediakan industri dengan pengukuran sumber tunggal yang dipercayai di seluruh platform. Pada masa kini, semua penerbit telah dijemput untuk menghantar bilangan bulanan mereka untuk pertimbangan panel.

"Kami gembira Comscore telah dipilih sebagai mata wang pengukur audiens digital rasmi di India," kata Kedar Gavane, naib presiden kanan Comscore di APAC. "Memandangkan pasaran pengiklanan di India terus berkembang, kami berbangga untuk memberikan pengukuran yang tepat dan bebas supaya pengiklan dan agensi merasa yakin dalam keputusan pengiklanan mereka di seluruh saluran utama."

Comscore beroperasi di 78 negara. Comscore merupakan piawaian pengukuran dalam talian yang dilantik di beberapa pasaran di seluruh dunia, termasuk Indonesia, Malaysia, UK, Sepanyol, Finland dan Norway.

Latar Belakang Comscore
Comscore (NASDAQ: SCOR) ialah rakan kongsi yang dipercayai untuk merancang, mengurus dan menilai media di seluruh platform. Dengan jejak data yang menggabungkan digital, TV linear, perisikan tontonan atas kaunter dan teater dengan pandangan khalayak yang maju, Comscore membolehkan pembeli dan penjual media mengkuantifikasi tingkah laku berbilang skrin mereka dan membuat keputusan perniagaan dengan yakin. Pemimpin yang terbukti dalam mengukur audiens digital dan TV dan pengiklanan pada skala, Comscore merupakan sumber pihak ketiga yang muncul dalam industri untuk pengukuran merentas platform yang boleh dipercayai dan komprehensif.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/327730/comScore_Logo.jpg

Source: Comscore
Related Stocks:
NASDAQ:SCOR
Related Links:
Keywords: Advertising Entertainment Film & Motion Picture Publishing/Information Service Television New products/services