omniture

FreedomPay Umum Perjanjian Dengan Marriott International untuk Inovasi Teknologi Perdagangan

FreedomPay
2019-11-12 19:00 106

Pemenang Anugerah FreedomPay Commerce Platform™ telah diiktiraf secara meluas kerana memacu inovasi, transformasi dan pertumbuhan merentas pelbagai industri 

PHILADELPHIA, Nov. 12, 2019 /PRNewswire/ -- FreedomPay, pemimpin inovatif dalam teknologi perdagangan, hari ini mengumumkan satu perjanjian dengan Marriott International untuk mengguna pakai platform dagang yang memenangi anugerah FreedomPay untuk digunakan di seluruh portfolio penginapan Marriott bermula di Amerika Syarikat dan Kanada dan berkembang ke rantau global yang lain. 

Perjanjian ini menggabungkan satu kuasa besar teknologi yang diiktiraf sebagai enjin teknologi bagi kebanyakan jenama terkemuka di dunia merentas pelbagai industri dengan syarikat perhotelan terkemuka yang mengelola dan menguasai francais lebih daripada 7,000 hartanah di 132 negara dan wilayah.

"Capaian global FreedomPay adalah unik dalam dunia perdagangan dan menyediakan perusahaan terkemuka dengan satu platform tunggal bersatu yang boleh diskala di seluruh benua berbanding menguruskan rangkaian penyedia yang berbeza-beza," kata Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas FreedomPay, Tom Durovsik.

Platform Perdagangan FreedomPay menyokong pedagang dan perusahaan di seluruh dunia yang menggabungkan keselamatan, identiti, pembayaran, kesetiaan, dan pengiklanan dengan penyelesaian berasaskan data proprietari. Teknologi yang bersepadu dan dipatenkan ini menawarkan kefleksibelan dan pilihan yang tiada tandingan untuk perusahaan yang beroperasi merentas sempadan, merentas industri dan merentas titik jualan dan penyedia perkhidmatan pedagang. Apabila syarikat mula menyatukan penghantaran perdagangan di seluruh dunia, platform bersatu tunggal diperlukan untuk menyampaikan penyelesaian omnisaluran yang sebenar.

"Marriott berkomited terhadap teknologi yang memudahkan perkhidmatan pelanggan yang tiada tandingan di seluruh dunia," kata Val Bauduin, Pengawal dan Ketua Pegawai Perakaunan di Marriott. "Kami teruja untuk bekerjasama dengan FreedomPay bagi memacu inovasi, mempercepatkan ke pasaran, dan diskala ke arah matlamat kami untuk pengalaman pelanggan yang lancar."

"Platform Perdagangan FreedomPay ialah transformasi bagi perusahaan yang berurusan dengan landskap pembayaran yang pesat berubah dan memberi tumpuan kepada memberikan keupayaan terbaik dalam kelasnya hari ini dan di masa depan," kata Tom Durovsik, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas FreedomPay. "Dorongan tergabung kami untuk inovasi dan komitmen terhadap kemajuan teknologi mewakili masa depan hospitaliti dan penginapan."

Latar Belakang FreedomPay 

Platform Perdagangan FreedomPay ialah teknologi pilihan untuk banyak syarikat terbesar di seluruh dunia dalam runcit, perhotelan, penginapan, permainan, sukan dan hiburan, perkhidmatan makanan, pendidikan, penjagaan kesihatan dan perkhidmatan kewangan.  Teknologi FreedomPay dibina khusus untuk memberikan prestasi yang mantap dalam persekitaran perdagangan global yang sangat kompleks. Syarikat ini mengekalkan persekitaran keselamatan bertaraf dunia dan yang pertama mendapat pengesahan daripada Majlis Piawaian Keselamatan PCI terhadap piawaian Penyulitan Titik-ke-Titik (P2PE/EMV) di Amerika Utara. Penyelesaian mantap FreedomPay merentasi pembayaran, keselamatan, identiti dan analitik data boleh didapati di kedai, dalam talian dan mudah alih dan disokong oleh penggunaan API yang pesat. Platform Pemasaran FreedomPay yang memenangi anugerah beroperasi pada satu tindanan teknologi tunggal yang bersatu merentasi pelbagai benua yang membolehkan perusahaan memberikan pengalaman yang konsisten dan berulang pada skala global.

Ketahui lebih lanjut, sila lawati: www.freedompay.com.

 

Source: FreedomPay
Keywords: Banking/Financial Service Computer Software Computer/Electronics Hotels and Resorts Transportation Travel Contracts Financial Technology