omniture

Laporan Kumpulan Tickmill mengenai Prestasi Kewangan Yang Kukuh Dalam 9 Bulan 2019

Tickmill
2019-11-13 19:31 142

LONDON, 13 November 2019 /PRNewswire/ -- Kumpulan Tickmill melepasi rekod kewangan terdahulu, menyiarkan pertumbuhan dalam metrik kewangan utama.

 

The Tickmill Group smashes expectations by surpassing previous financial records - posting growth in all key financial metrics
The Tickmill Group smashes expectations by surpassing previous financial records - posting growth in all key financial metrics

 

Keuntungan bersih yang belum dijangka untuk 9 bulan pertama 2019 mencapai $ 29.46 juta dan Syarikat menjangkakan untuk mencapai keuntungan bersih $ 35 juta tahun kalendar. Sebagai perbandingan, keuntungan bersih disatukan 2018 berjumlah $ 19.67 juta. Kumpulan Tickmill menyifatkan keuntungannya yang kukuh untuk pertumbuhan organik di pasaran utama, pengoptimuman kos dan pelaburan dalam teknologi baru, mencapai kecekapan yang lebih besar melalui automasi.

2019 mencatatkan peningkatan dalam jumlah perdagangan, mencatatkan $1.09 trilion dalam tempoh 9 bulan pertama tahun ini berbanding rekod terdahulu sebanyak $967 bilion dalam 9 bulan 2018, naik 13.1%(YoY). Walaupun pasaran FX mengalami turun naik yang rendah sepanjang tahun 2019, Syarikat menjangka untuk mencapai jumlah dagangan $1.45 - $1.50 trilion pada 2019 berbanding $1.37 trilion yang dicapai pada tahun 2018.

Bergerak ke jumlah dagangan bulanan purata, Kumpulan Tickmill menunjukkan 6.74 juta (Jan hingga Sep 2019) berbanding dengan purata 6.13 juta dalam 9 bulan pertama tahun 2018, meningkat 9.9% (YoY).

Dalam Q3, Kumpulan Tickmill juga meningkatkan modal saham Tickmill UK Ltd kepada $ 8.33 juta dengan menyuntik tambahan $ 4.32 juta dan meningkatkan jumlah modal bersihnya kepada $ 15.90 juta (sehingga 30 September 2019). Walaupun Syarikat menganggarkan bahawa tidak akan ada impak material dari Brexit, suntikan modal ini menyediakan Tickmill UK Ltd dengan perlindungan tambahan dari sebarang kesan buruk yang berkaitan dengan Brexit.

Secara keseluruhan, kumpulan modal bersih syarikat berjumlah $66.43 juta pada 30 September 2019, berbanding $ 40.71 juta pada akhir tahun 2018. 

Duncan Anderson, Ketua Pegawai Eksekutif Tickmill UK Ltd, mengulas bahawa  "Kami gembira melihat kumpulan kami meneruskan lonjakan pertumbuhan yang kukuh dan menyampaikan hasil yang mencatatkan rekod dalam seluruh perniagaan. Sebagai satu kumpulan, kami telah melihat pelbagai peluang pengambilalihan dalam bahagian teknologi sepanjang tahun 2019, yang membolehkan kami menggunakan sebahagian besar kumpulan modal Tickmill dan meningkatkan nilai pemegang saham kami. "

Beliau berkata: "Dasar modal yang kuat kami memberikan Tickmill juga beberapa peluang yang baik untuk mempelbagaikan penawaran kami dengan memperkenalkan produk dan platform baru dalam beberapa bulan akan datang dan dengan itu mempelbagaikan aliran pendapatan kami."

TENTANG TICKMILL

Tickmill adalah pembekal perkhidmatan perdagangan Forex dan CFD yang menawarkan produk dagangan kelas pertama dengan keadaan yang kompetitif dan pelaksanaan ultra cepat. Tickmill UK Ltd diberi kuasa dan dikawal oleh UK FCA. Tickmill Europe Ltd diberi kuasa dan dikawal selia oleh CySEC. Tickmill Ltd Seychelles diberi kuasa dan dikawal selia oleh Seychelles FSA

CFD ialah instrumen kompleks yang mempunyai risiko yang tinggi untuk kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leveraj. 72% dan 71% akaun pelabur runcit kehilangan wang ketika berdagang CFD dengan Tickmill UK Ltd dan Tickmill Europe Ltd, masing-masing. Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu mengambil risiko yang tinggi untuk kehilangan wang anda.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: https://www.tickmill.co.uk 

 

Logo: http://mma.prnewswire.com/media/623527/Tickmill_Logo.jpg 
Foto: https://mma.prnewswire.com/media/1025346/Tickmill_Financial_Results_2019.jpg   

 

 

 

Source: Tickmill
Related Links:
Keywords: Banking/Financial Service Computer Software Computer/Electronics Electronic Commerce Accounting news, issues Earnings Sales reports Financial Technology