omniture

Greenwave Systems memilih penyelesaian pengurusan langganan eSIM dan eReach Valid untuk menyampaikan kesalinghubungan yang lancar kepada peranti yang serasi

Valid
2021-10-27 23:00 46

MADRID, 27 Oktober 2021 /PRNewswire/ -- Greenwave Systems, peneraju dalam penyelesaian rangkaian mudah alih berdasarkan perisian yang serba lengkap, telah memilih Valid, salah satu pemain terkemuka dalam industri eSIM, untuk menyediakan perkhidmatan pengurusan eSIM dan langganan kepada penyelesaian kesalinghubungan WAVELY mereka. Ini membolehkan pelanggan korporat dan Perusahaan mereka menguruskan rangkaian telefon pintar pekerja dengan mudah.

Mematuhi spesifikasi terkini GSMA, perkhidmatan pengurusan eReach Valid menyediakan pelanggan korporat Greenwave Systems dengan satu penyelesaian yang boleh saling dikendali dan cekap untuk menggunakan peranti yang didayakan eSIM secara digital. Platform eReach Valid menguruskan penciptaan, penyimpanan, personalisasi dan muat turun profil dengan cekap ke dalam telefon pintar dan peranti pendamping yang serasi.

Menurut Counterpoint Research, terdapat lebih daripada 6 bilion peranti eSIM yang akan dihasilkan dalam tempoh lima tahun akan datang. Dengan itu, Greenwave Systems perlu bersedia untuk menyokong sejumlah besar transaksi muat turun langganan sambil menawarkan pelanggan mereka pengalaman digital yang konsisten merentasi peranti mereka yang berbeza.

Greenwave Systems telah memberi tumpuan untuk menyampaikan penyelesaian kesalinghubungan yang komprehensif kepada pengendali rangkaian maya mudah alih dan pemain global lain di pasaran. Oleh itu, Greenwave Systems memanfaatkan penyelesaian Valid, untuk menambah penukaran profil sebagai tambahan kepada keupayaan penukaran IMSI sedia ada yang digunakan dalam tawaran TravelSIM. "Hubungan kerjasama kami dengan Valid telah bermula sejak beberapa tahun yang lalu apabila kami berjaya melaksanakan penyelesaian OTA dan berbilang IMSI bagi perkhidmatan perayauan dalam kad SIM kami, jadi apabila kami memutuskan untuk menceburi perniagaan eSIM, terdapat keperluan untuk bekerjasama dengan Valid sekali lagi," kata Sune Spiegelhauer, Pengarah Urusan merangkap Ketua Pembangunan Perniagaan Global di Greenwave Systems. "Valid ternyata mampu memenuhi keperluan kami dan menyesuaikan perkhidmatan dengan keperluan kami pada masa yang telah ditetapkan".

"Dengan beribu-ribu orang yang bersedia untuk mendapatkan pelan kesalinghubungan secara jarak jauh daripada peranti mereka, Greenwave Systems kini dapat menawarkan pengalaman pengguna digital penuh dan tanpa gangguan, terima kasih kepada perkhidmatan pengurusan langganan eSIM," kata Pierre Lassus, Pengarah Perisian dan Perkhidmatan Global di Valid."Kerjasama ini merupakan sebahagian daripada strategi eSIM Valid, yang menyasarkan untuk menyokong pembangunan perniagaan penyedia kesalinghubungan dan OEM semasa proses peningkatan eSIM mereka, sambil menyediakan perkhidmatan yang boleh dikendalikan sepenuhnya dan boleh dilaksanakan pada masa hadapan."

Tentang Greenwave Systems

Greenwave Systems ialah penyedia kesalinghubungan global dengan pejabat utama di Copenhagen, Denmark dan Irvine, California, Amerika Syarikat. Greenwave Systems mempunyai sejarah yang kukuh dalam bidang IoT, dengan penggunaan berjuta-juta gerbang dan peranti IoT. Penyelesaian WAVELY daripada Wave Systems merupakan platform kesalinghubungan NaaS berdasarkan perisian yang membolehkan pelanggan menjadi pengendali rangkaian secara maya. Untuk maklumat lanjut, sila layari greenwavesystems.com dan wavely.io.

Tentang Valid

Valid (B³: VLID3 – ON) menyediakan penyelesaian yang disesuaikan yang menyepadukan teknologi baru muncul untuk membolehkan pengalaman yang selamat dan dipercayai. Daripada Data, Pembayaran, Identiti dan Rangkaian Mudah Alih kepada Internet Benda (IoT), Jejak dan Kesan, Pensijilan Digital dan Agriteknologi, Valid menawarkan portfolio perkhidmatan dan penyelesaian yang luas yang mempercepatkan transformasi digital perniagaan pelanggan kami. Dengan pengalaman melebihi 60 tahun dan dengan lebih 6,000 pekerja di 16 buah negara, Valid merupakan pengeluar dokumen pengenalan terbesar di Brazil, antara 5 pengeluar kad SIM terbaik dan pengeluar kad perbankan terbesar di dunia. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila layari www.valid.com.

Source: Valid
Keywords: Computer/Electronics Telecommunications Telecommunications Carriers and Services Telecommunications Equipment Licensing/marketing agreements Trade show news