omniture
from common-pcom:html:key:en_segment_includes_overall_segment_header_shtml
PR Newswire: news distribution, targeting and monitoring

Kumpulan Tickmill Memecah Rekod dalam Metrik Kewangan Utama pada Separuh Pertama 2018

2018-09-13 16:00

LONDON, Sept. 13, 2018 /PRNewswire/ --

Kumpulan Tickmill meneruskan pertumbuhan kukuh dalam petunjuk prestasi utama dengan keputusan kewangan yang kukuh untuk separuh pertama tahun 2018. * Keuntungan bersih Kumpulan yang disatukan berjumlah $ 14.97 juta manakala jumlah dagangan mencecah $ 624 bilion, hampir dua kali ganda angka tahun lalu $ 332 bilion.

generated by system

Menandai pertumbuhan pesat dalam pemerolehan pelanggan, Tickmill mengeksport 35.7 juta dagangan untuk Pelanggannya di tiga entitinya (Tickmill UK Ltd, Tickmill Europe Ltd dan Tickmill Ltd) dengan jumlah purata dagangan yang dilaksanakan setiap bulan melebihi 5.9 juta. Pada bulan Mei 2018, rekod 6.8 juta dagangan dilaksanakan, mewakili hampir dua kali ganda peningkatan pada angka rekod tahun lepas sebanyak 3.6 juta dagangan yang dicatatkan pada Mac 2017.

Mengulas keputusannya, Duncan Anderson, Ketua Pegawai Eksekutif Tickmill UK Ltd, menyatakan: "Pertumbuhan kami yang konsisten dalam metrik kewangan utama adalah bukti hidup strategi pertumbuhan pesat kami, kecekapan operasi dan komitmen tegas untuk menyampaikan produk nilai tambah yang melampaui dan melampaui harapan Pelanggan kami. "

Encik Anderson, menambah: "Membina prestasi perniagaan yang cemerlang ini, kami akan terus memberi tumpuan untuk memperluaskan jangkauan global kami dan mempelbagaikan aktiviti kami ke dalam bidang perniagaan baru dengan tujuan menjadikan Tickmill seorang pemimpin yang dihormati dalam industri perkhidmatan kewangan."

Illimar Mattus, CFO dari Tickmill UK Ltd, berkata: "Kami gembira melihat Tickmill beralih daripada kekuatan kepada kekuatan dalam prestasi kewangan kami. Melalui keputusan yang lincah dan kepimpinan perniagaan yang kukuh, kami berjaya berkembang dalam persekitaran pengawalseliaan yang semakin menuntut dan kompleks. Aset modal bersih kumpulan kami yang kuat sebanyak $ 42.9 juta pada 30 Jun, 2018 membolehkan kami melihat secara optimum ke masa depan dan mengembangkan perniagaan kami lebih jauh lagi. Untuk memenuhi permintaan pelanggan akhir, kami sebenarnya dalam proses melancarkan sekurang-kurangnya 3 entiti yang dikawal selia baru dalam 12 bulan akan datang bersama dengan penawaran produk baru. "

Ingmar Mattus, COO of Tickmill Ltd, mengulas: "Kami sentiasa memberi tumpuan kepada peniaga-peniaga yang berpengalaman dan apa yang mungkin kelihatan seperti pendekatan jangka panjang atau rendah keuntungan dalam dunia pembrokeran runcit kini telah membuahkan hasil. Kami tidak hanya menyokong tetapi juga mendapat manfaat daripada peraturan yang lebih ketat memandangkan mereka memainkan bidang permainan memandangkan broker dipaksa untuk bersaing pada faktor keuntungan pelanggan akhir penting seperti sebaran, kelajuan pelaksanaan, kadar komisen dan kualiti perkhidmatan pelanggan. Memandangkan kecekapan operasi kami, kami dapat bertindak balas dengan cepat terhadap persekitaran yang berubah-ubah dan memenuhi keperluan pelanggan. "

* Angka yang belum disatukan untuk Kumpulan Tickmill dalam tempoh 6 bulan pertama 2018 (1 Januari 2018 - 30 Jun 2018).

Mengenai Tickmill

Tickmill adalah pembekal perkhidmatan dagangan Forex dan CFD, yang diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Perundangan Kewangan UK, Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Cyprus dan Pihak Berkuasa Perkhidmatan Kewangan Seychelles, yang menawarkan produk dagangan kelas pertama dengan keadaan yang kompetitif dan pelaksanaan yang sangat cepat.

Untuk maklumat lanjut, sila layari: http://www.tickmill.com/ms

79.27% daripada akaun pelabur runcit kehilangan wang apabila berdagang CFD dengan Tickmill. Anda harus mempertimbangkan sama ada anda mampu mengambil risiko tinggi untuk kehilangan wang anda.

 

 

Source: Tickmill
from common-pcom:html:key:en_segment_includes_releases_right_column_video_module_shtml

Featured Video

Related Keywords:

Banking/Financial Service

Sales reports

from common-pcom:html:key:en_segment_includes_overall_segment_footer_shtml
Advanced Search
Search
  
  1. Products & Services
  2. News Releases
  3. Knowledge Center
  4. Journalists & Media
  5. Multimedia Theater
  6. Contact Us