omniture

Habanos S.A. Tiba di Bulgaria sebagai San Cristobal De La Habana Prado Pertama Dunia

HABANOS SA
2018-10-02 23:04 523

HAVANA, 2 Oktober 2018 /PRNewswire/ --

  • San Cristobal de la Habana Prado akan dipamerkan oleh Kaliman Caribe Ltd. pada 4 Oktober di Boyana Presidence, di Sofia, Bulgaria    
  • Vitola baharu ialah produk eksklusif untuk Las Casas del Habano dan Habanos Specialists 

Habanos, S.A, melalui pengedar eksklusifnya untuk Bulgaria dan kawasan lain, Kaliman Caribe Ltd, melancarkan pratonton dunia vitola Prado baharu (ukuran gelang 50 x 127 mm panjang), jenama San Cristóbal de la Habana. Sebuah vitola yang mengambil nama daripada salah sebuah jalan yang paling terkenal di Havana iaitu "Paseo del Prado" dan dikeluarkan dalam kotak biasa klasik 10-unit jenama ini.

Untuk melihat Hebahan Berita Multimedia, sila klik:
https://www.multivu.com/players/uk/8416151-habanos-presents-cristobal-habana-prado/

Upacara memperkenalkan San Cristóbal de la Habana Prado dijadualkan pada 4 Oktober di Sofia (Bulgaria), di Boyana Presidence yang legenda dan mengagumkan. Sepanjang petang, peminat tembakau terbaik di dunia akan dapat merasakan Habano baharu ini, serta menikmati pengalaman lain yang direka untuk merangsang deria mereka: pilihan produk gourmet daripada beberapa jenama Premium, pertunjukan yang menarik, dengan muzik, tarian, artis terkenal, dsb.

Vitola baharu mendapat namanya kepada emblem Paseo del Prado, jalan yang memelihara dan menceritakan kisah sejarah seni bina yang kaya di Cuba dengan baik sekali.

Vitola Prado meluaskan portfolio San Cristóbal de la Habana, yang membuat vitola "Totalmente a Mano con Tripa Larga - Buatan Tangan Sepenuhnya dengan Isian Panjang" - oleh pakar penggulung cerut Cuba dengan daun pengisi dan pengikat dari ladang tembakau terbaik di Vuelta Abajo*. Habano ini unggul kerana mempunyai perisa campuran yang lembut dan sederhana.

Jenama San Cristóbal de la Habana telah dijual buat pertama kalinya pada tahun 1999 dengan rangkaian 4 vitola, yang mempunyai nama sesuai dengan kubu kota, yang dibina antara abad ke-16 dan ke-19 oleh orang Sepanyol untuk mempertahankan dataran utama daripada kemungkinan serangan: El Morro, La Fuerza, La Punta dan El Príncipe.  

Produk yang dilancarkan ini direka khas untuk kedai Las Casas del Habano dan Habanos Specialists. Butiran kecil ini tertera pada gelung elegan dan berkilau Habano yang hebat ini.

La Casa del Habano ialah rangkaian antarabangsa kedai francais yang mengkhususkan dalam jualan Habanos dan di mana perokok yang paling arif dapat menikmati alam semesta yang melingkungi cerut-cerut terkenal ini. Butik-butik Habano yang eksklusif ini terserlah kerana perkhidmatan peribadi mereka yang cemerlang, menasihati pengguna mengikut keutamaan mereka. Sebaliknya, kedai Habanos Specialists ialah peruncit yang menerima kelainan ini daripada pengedar Habanos, S.A. di seluruh pasaran yang berlainan, yang menyumbang ke arah penyebaran budaya Habano dan jenama terkenalnya.

Kaliman Caribe ialah pengedar eksklusif Habanos untuk - Albania, Armenia, Bulgaria, Bosnia dan Herzegovina, Croatia, Macedonia, Montenegro, Romania, Serbia, dan Slovenia. Sepuluh Casas del Habano dan dua lounge Cohiba Atmosphere beroperasi di rantau ini.

*Apelasi Asal Terpelihara

Sumber grafik: https://eshare.yr.com/fl/sq7EMxANE3

Untuk maklumat lanjut Habanos, S.A.:  
http://www.habanos.com
https://www.instagram.com/habanos_oficial/
https://twitter.com/Habanos_Oficial
https://www.youtube.com/channel/UCstGLy96wdZG7eCM4855_DA

Perhubungan,  Carla Lladó, Tel: +34-932-011-028, press.habanos@yr.com

     (Foto: https://mma.prnewswire.com/media/752367/San_Cristobal_De_La_Habana_Prado.jpg )

Source: HABANOS SA
Related Links:
Keywords: Tobacco New products/services Future Events