omniture

Wanda Hotels & Resorts Perkenal Jenama Baharu - Wanda Moments

Wanda Hotels & Resorts
2018-12-10 09:26 1103

700 Hotel Wanda Moments Bakal Dibangun Dalam 5 Tahun

QINGDAO, China, 10 Disember 2018 /PRNewswire/ -- Pada 30 November 2018, Wanda Hotels & Resorts mengadakan majlis pelancaran dan makan malam gala untuk memperkenalkan Wanda Moments, jenama hotel skala sederhana premium, dan mengumumkan program kesetiaan pengunjung yang baru dipertingkat – Wanda Club di pusat persidangan di Star Island of Qingdao Movie Metropolis.  Persidangan ini menghimpunkan ahli Wanda Club, pengunjung Wanda Moments dan jemputan media untuk menyaksikan pelancaran Wanda Moments dan strategi pembangunan baharu Wanda Hotels & Resorts.

Wanda Hotels & Resorts adakan majlis pelancaran dan makan malam gala perkenal Wanda Moments
Wanda Hotels & Resorts adakan majlis pelancaran dan makan malam gala perkenal Wanda Moments

Pada persidangan itu, Dr. Ning Qifeng, Presiden Eksekutif Wanda Cultural Tourism Creativity Co., Ltd. dan Presiden Wanda Hotels & Resorts, memperkenalkan strategi pembangunan terbaharu kumpulan semasa transformasinya kepada pembangunan aset ringan dan Wanda Moments, jenama hotel pertengahan premium baharu. Beliau mengumumkan bahawa Wanda Moments merancang untuk membangunkan 700 hotel di seluruh China dalam tempoh 5 tahun akan datang, dan berkongsi peningkatan program Wanda Club yang menyeluruh dengan para tetamu. Dr. Ning menandatangani kontrak dengan pemilik hotel 6 Wanda Moments yang pertama, yang menandakan permulaan rasmi pembangunan jenama baharu, Wanda Moments.

Encik Chen Mengchao, Naib Presiden Wanda Hotels & Resorts, memperkenalkan kekuatan sumber Wanda dalam membangunkan industri hotel. Beliau juga menggambarkan kedudukan jenama, ciri produk, pelan pembangunan dan model kerjasama Wanda Moments.

Sebagai jenama hotel kelima Wanda Hotels & Resorts selepas Wanda Reign, Wanda Vista, Wanda Realm dan Wanda Jin, Wanda Moments ialah jenama hotel berskala premium yang komited untuk menyediakan perkhidmatan terpilih yang berkualiti tinggi kepada pelancong perniagaan dengan rasa yang unik, menikmati gaya hidup dan mengejar pengalaman yang berbeza. Jenama baharu ini meneruskan kepelbagaian dan keterangkuman jenama hotel Wanda, dan reka bentuk seni, perkhidmatan yang prihatin serta pengalaman penginapan yang interaktif. Dengan konsep jenama "Masa depan yang lebih baik" dan nilai-nilai teras 4S (Sweet+Social+Style+Smart), Wanda Moments menyasarkan untuk mencipta gaya hidup baharu yang menggabungkan seni, budaya, kecerdasan dan fesyen.

Encik Liu Yingwu, Naib Presiden Wanda Hotels & Resorts dan Presiden Wanda Hotel Design Institute, memperkenalkan perkhidmatan bersepadu Wanda daripada reka bentuk hotel kepada pembinaan dan pengurusan projek. "Transformasi aset-ringan yang kami jalankan bukan hanya menyediakan perkhidmatan pengurusan dan reka bentuk hotel, tetapi perkhidmatan pengurusan projek bersepadu. Ini ialah model perkhidmatan yang inovatif dan sistem pengurusan yang matang dan lengkap yang berdasarkan pengalaman pelaburan, pembinaan dan operasi lebih 100 hotel ini membolehkan kami membantu dan memberi perkhidmatan kepada pemilik kami dengan pengalaman dan sistem pemilikan yang luas. "

Wanda Hotels & Resorts menyatukan pembangunan jenama untuk menyokong pelanggan setia jenama, dan memberi perhatian penuh kepada program ganjaran. Pada majlis itu, Cik Adeline Yong, Timbalan Pengurus Besar Jabatan Jualan & Pemasaran Wanda Hotels & Resorts, secara rasmi mengumumkan pelancaran program Wanda Club yang dinaik taraf yang secara menyeluruh dipertingkatkan dalam mekanisme pengumpulan mata, sistem keahlian dan sistem penebusan mata.

  • Pengumpulan:
    Pengumpulan mata diperluaskan daripada bilik kepada penggunaan di restoran, bilik, jamuan dan MICE dalam Wanda Hotels & Resorts
  • Peningkatan Sistem:
    Terdapat empat tahap keahlian: Biru, Perak, Emas dan Platinum. Setiap peringkat direka bentuk dengan keistimewaan terperinci yang merangkumi kemudahan alu-aluan, diskaun eksklusif, mata ganjaran tambahan dan banyak lagi.
  • Penebusan:
    Penebusan mata diperluaskan daripada peningkatan bilik dan penebusan kepada penebusan bilik hotel, produk makanan, jarak tempuh penerbangan dan tiket wayang di Wanda Cinemas di seluruh China.

Latar Belakang Wanda Hotels & Resorts

Ditubuhkan pada tahun 1996, Wanda Hotels & Resorts berusaha untuk diiktiraf sebagai salah satu syarikat pengurusan aset paling bernilai di dunia dengan kecekapan teras dalam perniagaan hotel. Visi ini telah dicapai melalui sumber perniagaan bersepadu termasuk reka bentuk hotel, pembinaan hotel dan pengurusan hotel berdasarkan nilai terasnya "Orang Pertama - penjagaan praktikal kepada pekerja, komitmen kepada semua pihak berkepentingan dan pelanggan" dan kepercayaan korporat "Praktikal, Inovatif, Berasal dari China". Wanda Hotels & Resorts, sebagai salah satu daripada syarikat hotel "penyelesaian sehenti" di dunia, kini menguruskan enam jenama dalam portfolionya: jenama ultra-mewah Wanda Reign, jenama mewah Wanda Vista, jenama premium Wanda Realm, jenama pilihan perkhidmatan Wanda Jin, jenama mid-scale premium Wanda Moments dan jenama koperasi Wanda Allegroitalia. Wanda Hotels & Resorts merancang untuk mengurus lebih daripada 100 hotel yang terletak di lebih 80 bandaraya di seluruh negara menjelang 2020. Untuk maklumat lanjut atau untuk tempahan, sila lawati http://www.wandahotels.com.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20181203/2314955-1

Source: Wanda Hotels & Resorts
Keywords: Hotels and Resorts Leisure/Travel/Hotels Travel New products/services