omniture

Campari Lancar Filem Pendek Baharu, Entering Red, Arahan Matteo Garrone, Dibintangi Ana De Armas

Campari
2019-02-05 20:00 1244

MILAN, 5 Februari 2019 /PRNewswire/ --

Andai Jiwamu Ingin Tahu, Masuklah Red  

Hari ini, Campari, aperitif Itali yang ikonik, melancarkan siri terbaharu dalam siri Red Diaries - filem pendek yang enigmatik dan menarik, Entering Red. Mengekalkan mantra Campari bahawa setiap koktail menceritakan kisah, terbitan tahun ini merasmikan sambutan koktail Negroni ikonik sebagai minuman terkenal dunia yang menandakan 100 tahun sejak kewujudannya. Cerita ini seterusnya mengulangi bahawa Campari benar-benar tunggak Negroni, menjadikannya bahan yang tidak dapat ditukar.

generated by system

generated by system

generated by system

generated by system

generated by system

Filem pendek yang dibintangi pelakon wanita terkenal Ana De Armas dan pelakon lelaki Itali, Lorenzo Richelmy, mendapat arahan mantap pengarah Itali yang mengagumkan Matteo Garrone. Sebagai tempat kelahiran Campari, bandar Milano memainkan peranan penting dalam filem ini kerana lokasi yang paling menakjubkan di kota ini diserlahkan termasuk Galleria Vittorio Emanuele II, rumah kediaman bar Camparino Davide Campari, dan Duomo, mengubah kedua-dua monumen 'merah Campari' untuk filem ini.

Entering Red ialah cerita yang mendebarkan dan menarik, di mana penonton dapat mengenali Ana, yang dimainkan oleh Ana De Armas yang eponim, dengan jiwa ingin tahunya, yang meneroka bandar yang berkarisma di Milan melalui lensa Campari yang merangsang dan menyenangkan. Filem ini bermula di bar di mana Ana tertarik dengan seorang Lelaki Misteri, yang dimainkan oleh Lorenzo Richelmy, tatkala menari mengikut rentak muzik langsung kugiran.

Apabila Lelaki Misteri itu meninggalkan bar dengan penyanyi utama, Ana menyedari sebentuk cincin tertinggal di atas meja, ditandakan dengan perkataan 'N100'. Ingin tahu dan teruja, Ana memulakan perjalanan yang memperkasakan untuk memahami makna di sebalik petunjuk misteri yang akan menyebabkannya menjadi seorang wanita yang lebih menyedari siapa dirinya. Selangkah demi selangkah, dia mengikuti Jiwa, Minda dan Hatinya dengan bantuan para pakar pelayan bar, Red Hands, yang lebih mengetahui tentang dunia yang Ana terokai.

Ketiga-tiga unsur digabungkan, yang mewakili gin, vermouth merah dan Campari, memuncak untuk mencipta campuran yang seimbang yang membentuk Negroni dan menjadi N100, satu perayaan seabad yang menakjubkan untuk koktel yang ikonik dan abadi. Red Hands dikelilingi dan kebijaksanaan dan kepakaran mereka dilindungi secara metaforanya, oleh bar yang Ana temui dalam adegan terakhir secara halusnya mewakili kulit berwarna oren Campari yang unik, seperti bentuk karya seni Leonetto Cappiello yang abadi, Spiritello.

Filem ini juga menampilkan penampilan kameo daripada enam pelayan bar terbaik di dunia, Red Hands, dan tujuh orang berpengaruh terkenal dunia yang mewakili negara-negara di seluruh dunia. Dalam perayaan selanjutnya Negroni yang berusia seratus tahun, para pelayan bar Red Hands telah membuat sentuhan unik pada resipi klasik, masing-masing dengan cerita sendiri untuk dikongsi.

Perayaan N100 akan bergema di seluruh dunia, dengan acara-acara penting yang berlangsung di Florence semasa Minggu Negroni, untuk memperingati tempat di mana jiwa ingin tahu seorang pakar minat Campari melahirkan salah satu ciptaan terbaik di dunia koktel 100 tahun yang lalu.

Mengenai peranan utamanya, Ana De Armas menyatakan: "Ia suatu yang menyenangkan untuk memainkan peranan utama dalam Entering Red, yang merupakan projek dan perjalanan yang hebat. Ia peranan yang memperkasakan, di mana watak saya, Ana, menentukan takdirnya sendiri, yang membanggakan saya.  Bukan sahaja saya dapat memenuhi impian saya untuk bekerja dengan Matteo Garrone, tetapi saya juga bertemu seorang pelakon yang memberi inspirasi, dan saya dapat menemui bandar Milan yang indah sambil meraikan ikon yang abadi yang lulus 'rasa' dan ujian masanya, Negroni. Ia satu keseronokan sebenar untuk menjadi sebahagian daripada kempen jenama yang begitu ghairah dan pengarah yang hebat."

Mengenai pembuatan filem pendek, Matteo Garrone mengulas: "Melaksanakan tugas dalam projek seperti Entering Red merupakan pengalaman yang menyegarkan. Entering Red ialah perjalanan penerokaan dan latihan bukan hanya untuk protagonis kami, tetapi juga untuk saya. Satu perjalanan ke dalam dunia yang saya terokai sendiri semasa penggambaran.Saya cuba untuk tenggelam dalam dunia ini, dan pada masa yang sama mencuba untuk menceritakan kisah yang boleh menghidupkan jenama ini sendiri. Hasilnya ialah kisah penemuan diri dunia Campari yang elegan dan sensual, dimensi seumpama mimpi yang juga glamor pada masa yang sama. Dari pelakon Hollywood dan Itali, kepada para pelayan bar terkenal di dunia - Campari - sekali lagi - mempunyai keupayaan untuk membawa bakat yang hebat bersama untuk mencipta sesuatu yang sangat istimewa pada tahun ulang tahun daripada Negroni."

Bob Kunze-Concewitz, Ketua Pegawai Eksekutif Campari Group berkata: "Dalam menandakan tahun yang sangat menarik dalam sejarah Campari, kami sangat gembira untuk mengumumkan filem pendek Campari Red Diaries yang serba baharu dalam perayaan serratus tahun Negroni. Filem ini membawa penonton dalam perjalanan ke dunia Campari melalui lensa Ana de Armas yang mengilhamkan, berakhir dengan sambutan ikonik: N100, seratus tahun Negroni. Dengan gaya penggambaran dan pendekatan puitis yang luar biasa, tiada pengarah yang lebih baik untuk menghidupkannya daripada Matteo Garrone yang sememangnya berbakat. Sebagai mantra kami, 'Setiap koktail menceritakan sebuah kisah', kami teruja untuk menceritakan kisah Negroni dan memulakan tahun perayaan bersama beberapa pelayan bar terbaik dari seluruh dunia yang berkongsi keghairahan kami. Kami berharap filem ini memberi inspirasi kepada anda untuk 'Enter the Red' dan menyertai dunia Campari dalam perayaan."

Entering Red boleh didapati di seluruh dunia di saluran rasmi YouTube Campari (tambah pautan langsung apabila tersedia) dan saluran media sosial dan akan diraikan dengan tayang perdana permaidani merah di Milano.

J. Walter Thompson Milano mencipta konsep Campari Red Diaries 2019, termasuk kisah asal Memasuki Merah oleh kreatif Marco Rocca, Alessandro Polia dan Sergio Rodriguez (Ketua Pegawai Eksekutif dan Ketua Pegawai Kiraan di J. Walter Thompson Milano), di mana skrip ditulis oleh Massimo Gaudioso, Andrea Tagliaferri, dan Nicola di Robilant. Entering Red dihasilkan oleh Think Cattleya.

#Campari #RedDiaries #N100

http://www.campari.com
https://www.youtube.com/EnjoyCampari
https://www.facebook.com/Campari
https://instagram.com/campariofficial
https:// twitter.com/campari

Source: Campari
Keywords: Advertising Beer, Wine & Spirits Beverages Entertainment Film & Motion Picture Future Events