omniture

YOUChengdu Tawar Peluang Jadi Pegawai Pengalaman Chengdu untuk Festival Makanan Asia Chengdu Panda

YOUChengdu
2019-05-09 00:17 302

CHENGDU, China, 9 Mei 2019 /PRNewswire/ -- Perekrutan "Pegawai Pengalaman Chengdu" bermula pada 5 Mei. YOUChengdu akan mengundang sepuluh penggemar makanan dan pengembara berpengaruh dari seluruh dunia bagi menikmati juadah makanan dan budaya Chengdu semasa Festival Makanan Asia Chengdu Panda.

Festival Makanan Asia Chengdu Panda
Festival Makanan Asia Chengdu Panda

Festival Makanan Asia Chengdu Panda akan diadakan di Chengdu pada 15 - 22 Mei. Sejumlah 45 aktiviti dan progam akan dilancarkan semasa Festival, termasuk upacara perasmian, forum yang menumpu pada budaya hidangan, dua aktiviti pertukaran antara cef-cef Cina dan luar negara, empat pameran budaya hidangan dan jelajah "pencarian Minyak Wangi". Jelajah "pencarian Minyak Wangi" akan menggabungkan aktiviti menjamu selera, penginapan, trafik, perjalanan, membeli belah dan hiburan bagi menyediakan pengalaman mendalam di Chengdu.

Cara Mengambil Bahagian:

Mereka yang berminat untuk menjadi Pegawai Pengalaman boleh mendaftar dengan menghantar emel kepada YOUChengdu untuk menceritakan kepada kami tentang pengalaman masa lalu mereka di Chengdu atau apa yang ingin dialami oleh mereka di Chengdu, berserta maklumat perhubungan mereka dan lampiran foto mereka. Pegawai Pengalaman Chengdu akan dapat menikmati perjalanan mendalam yang khusus bagi mengalami "Chengdu Kami" dan kemudian meninggalkan "Chengdu Anda".

Emel: youchengdu2018@sina.com
Tarikh Akhir: 10 Mei 2019 (Waktu Beijing)

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20190508/2460012-1

 

Source: YOUChengdu
Keywords: Amusement Parks and Tourist Attractions Food/Beverages Travel New products/services