omniture

Panel Rata Super Interaktif Horion M3 Diperkenal dalam Persidangan Promosi di Tiga Bandaraya

Shenzhen Horion Intelligent Technology Co., LTD
2019-05-24 17:47 184

SHENZHEN, China, 24 Mei 2019 /PRNewswire/ -- Pada 21 Mei, "Beyond the Appearance", Persidangan Keluran Produk Baharu dan Promosi Saluran Horion M3 telah diadakan serentak di Beijing, Zhengzhou dan Kunming, yang merupakan pelancaran global pertama Panel Rata Super Interaktif M3 dan penyelesaian semua industri. Selain itu, Horion membentangkan satu penyelesaian persidangan pintar serba baharu bersama Huawei dan Fsmeeting, dan pada masa yang sama memeterai kontrak dengan berbilang rakan kongsi.

Panel Rata Super Interaktif Horion M3 Diperkenal dalam Persidangan Promosi di Tiga Bandaraya
Panel Rata Super Interaktif Horion M3 Diperkenal dalam Persidangan Promosi di Tiga Bandaraya

Di persidangan keluaran, M3 memenangi pengiktirafan oleh para profesional hasil daripada penyelesaian perkakasan produk serba baharu, pengoptimuman pautan ekologi perisian dan penyelesaian layar penuh.

Persidangan keluaran produk baharu membentangkan perubahan lengkap dari luar ke dalam M3, yang memberi tumpuan kepada kelebihan M3 dalam teknologi produk dan perkakasan sebagai penyelesaian persidangan yang menyeluruh untuk perusahaan, pendidikan, dan kewangan.

Sementara itu, majlis menandatangani kontrak dengan berbilang rakan kongsi juga diadakan di persidangan, memberikan hak kepada pengedar jenama Horion, yang mewujudkan saluran baharu yang membuka jalan kepada pengeluar tradisional kepada jenama-jenama bebas.

Pasaran lautan biru, tata letak ekologi tiga dimensi bakal dipercepat

Pengurus Besar Horion menghadiri persidangan keluaran produk baharu di Beijing. Horion merancang untuk mengambil peluang daripada permintaan pasaran domestik yang semakin meningkat untuk panel rata interaktif dan berdasarkan sumber rantaian bekalan yang mantap dan kekuatan yang kukuh, mengkhususkan kepada menghasilkan produk yang berkuasa dalam tempoh 24 tahun akan datang. Horion juga merancang produk panel rata interaktif generasi ketiga, mengubah sepenuhnya norma persidangan dan membentuk semula ekologi persidangan.

Kerjasama mantap dengan Fsmeeting dan Huawei

Bekerjasama dengan Fsmeeting, dan Huawei, Horion M3 membawa penyelesaian kerjasama yang mendalam kepada persidangan video jarak jauh. Dengan menjalinkan hubungan dengan perusahaan yang kukuh dalam industri, Horion membawakan kelebihan produknya sepenuhnya dalam kombinasi perisian-perkakasan untuk membina ekologi persidangan yang lebih terbuka.

Dengan persidangan keluaran produk M3 yang baru dibuka di tiga orang bandaraya, Horion berharap dapat mengintegrasikan layar persidangan pintar ke dalam kerja, gaya hidup, hiburan dan bidang-bidang lain bersama-sama dengan lebih banyak rakan kongsi, dan dengan itu bersama-sama mewujudkan era baharu persidangan tahap tinggi. Di masa depan, Horion akan aktif memperdalam kerjasama dan membina pengalaman pejabat persidangan baharu yang bertaraf lebih tinggi dan lebih pintar.

Laman sesawang: www.horion.com
Emel: liux@ktc.cn  
Lucy Liu
Tel: +86-755-36699620
+8613509679621

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20190521/2473319-1

Source: Shenzhen Horion Intelligent Technology Co., LTD
Keywords: Computer/Electronics Internet Technology New products/services