omniture

Catalyst Perkenal Sarung Kalis Air untuk Pro iPad 11" dan 12.9" dan Dua Warna Baharu untuk Edisi Khas Sarung Eksklusif AirPod untuk Apple Stores di CES Asia 2019

Catalyst
2019-06-11 09:00 47

Sarung 40mm kalis air baharu untuk Apple Watch Series 4 dikeluarkan dan Samsung S10 Series akan dipamerkan di Shanghai

SHANGHAI, 10 Jun 2019 /PRNewswire/ -- Catalyst, pengeluar yang memenangi anugerah bagi sarung dan aksesori bergaya yang paling pelindung di dunia untuk telefon pintar dan peranti elektronik, memperkenalkan sarung kalis air 100% untuk iPad Pro 11" dan 12.9" baharu di CES Asia 2019, Dewan N1, Reruai 1832 di Shanghai, 11-13 Jun. Juga baharu di pameran itu, Catalyst mendedahkan dua warna tambahan untuk sarung Edisi Khas AirPods, merah jambu dan biru, yang boleh didapati secara eksklusif di kedai Apple terpilih dan Apple.com.

Catalyst 100% Waterproof Case for NEW iPad Pro
Catalyst 100% Waterproof Case for NEW iPad Pro

Sarung Kalis Air untuk 40mm Apple Watch Series 4 akan dikeluarkan buat kali pertama, melengkapi rangkaian Sarung Perlindungan Impak dan Kalis Air untuk Apple Watch terbaharu dan pameran baharu ke Pasaran Asia, Sarung Perlindungan Impak untuk rangkaian terbaharu peranti Samsung Galaxy - S10, S10 Plus dan S10e. Sebagai sebahagian daripada Pameran CES AS di Las Vegas pada awal tahun ini, sarung Perlindungan Impak Catalyst telah melalui percubaan awam yang ketat oleh CNET di hadapan penonton secara langsung. Sarung itu masih utuh apabila dijatuhkan 20 kaki ke bawah, menghadap ke bawah pada lantai jubin retak, diikuti dengan galas bebola keluli dua paun yang dijatuhkan pada sarung dalam cubaan untuk memecahkan telefon. Daripada 10 jenama sarung yang mengambil bahagian, Catalyst merupakan sarung paling tipis dan satu-satunya tanpa pelindung skrin yang selamat dalam ujian galas bebola.

"Kami mempunyai barisan produk baharu yang mantap dan hebat untuk dikongsi dengan rakan-rakan kami di pasaran Asia Pasifik serta 70+ negara di seluruh dunia di mana produk Catalyst dijual," kata Ketua Pegawai Eksekutif Catalyst Jun Lai. "Sarung kalis air untuk iPad Pro dan 40mm Apple Watch Series 4 telah dikeluarkan tepat pada masa untuk aktiviti musim panas supaya peranti boleh dibawa ke mana sahaja dalam pengembaraan anda.

"Kami juga sangat teruja untuk memperluaskan penawaran sarung AirPod kami melalui warna-warna tambahan eksklusif untuk Apple. Respon pengguna dari keluaran pertama Edisi Khas AirPods adalah sangat luar biasa dan sekarang pelanggan Apple boleh menambah sedikit lagi gaya aksesori kegemaran mereka."

Untuk imej resolusi tinggi sila lawati kami galeri akhbar.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/898784/2019_CES_Asia_iPad_RGB_no_text.jpg

Source: Catalyst
Keywords: Computer/Electronics Consumer Electronics Computer Accessories New products/services Trade show news Future Events