omniture

SKYWORTH Diumum Rakan Kongsi Televisyen Rasmi Sukan SEA ke-30 2019 dan Sukan Para ASEAN Ke-10 2020

SKYWORTH
2019-07-24 10:00 380

MANILA, Filipina, 24 Julai 2019 /PRNewswire/ -- SKYWORTH, perintis dalam Kecerdasan Buatan Pelbagai Benda (AIoT) skrin besar dan jenama televisyen global terkemuka, hari ini mengumumkan bahawa ia akan menjadi Rakan Kongsi Rasmi Sukan Asia Tenggara ke-30 2019 dan Sukan Para ASEAN Ke-10 2020 ('Sukan SEA'). Acara-acara ini, yang dianjurkan di Filipina tahun ini, merupakan acara berbilang sukan dua tahun sekali yang melibatkan peserta dari 11 buah negara Asia Tenggara semasa. Mereka dijangka menjangkau 500 juta penonton televisyen dan 60 juta pengguna dalam talian. Media serantau dan nasional bagi semua 11 negara peserta juga akan menyediakan liputan sepanjang tempoh Sukan SEA.

The 30th SEA Games Broadcast & Media Conference
The 30th SEA Games Broadcast & Media Conference

Coocaa, sebuah sub-jenama SKYWORTH yang memberi tumpuan kepada pasaran e-dagang dan Asia Tenggara, juga penting bagi perkongsian dengan Sukan SEA. Strategi dua jenama ini meningkatkan penawaran Syarikat dan membolehkan kedua-dua jenama memanfaatkan jangkauan dan populariti SEA Games 2019. SKYWORTH juga akan terlibat secara aktif sehingga ke Sukan, termasuk acara membawa obor berganti di Filipina dan Malaysia, serta Hab Permainan dan Zon Peminat.

Johnny Wang, pengurus besar Ibu Pejabat Jualan & Pemasaran SKYWORTH, berkata: "Sepanjang dekad yang lalu, SKYWORTH telah memberi penekanan yang kuat terhadap pasaran Asia Tenggara. Kami telah melabur di rantau ini, separuh daripada syarikat-syarikat luar negara SKYWORTH berada di sini dan pada tahun 2016, kami menyediakan tapak perkilangan luar negara terbesar di Indonesia. Peratusan pendapatan yang dijana dari rantau ini juga dijangka terus berkembang dalam tahun-tahun akan datang."

Memanfaatkan penemuan baharu yang menarik dalam AIoT, SKYWORTH bersedia untuk merakam detik-detik terbaik dari Sukan SEA dengan TV AI yang inovatif milik syarikat. Sesungguhnya penajaan ini menandakan komitmen SKYWORTH untuk meningkatkan hiburan sukan dengan teknologi paling canggih. Kepelbagaian kepakaran teknologi SKYWORTH, yang menyokong penyelesaian hidup pintar AIoT Swaiot ™, dilengkapi dengan aplikasi Home-AI SKYWORTH, dilancarkan pada bulan Julai dan serasi dengan kedua-dua Sistem Android dan iOS. Di samping itu, penonton Sukan SEA mempunyai pilihan untuk menikmati pengalaman tontonan yang imersif sepenuhnya dengan Infinity Screens SKYWORTH.

Ekosistem AIoT SKYWORTH dengan Swaiot ™ membolehkan peminat menikmati pengalaman menonton TV Pintar  sebenar di mana mereka boleh mendapatkan program sukan dan Sukan SEA berkaitan dengan mudah melalui fungsi carian suara. Dengan Dolby Audio, teknologi gambar proprietari terbaru SKYWORTH – penonton Chameleon Extreme™ dan Trochilus Extreme™ - dan Swaiot™ memperoleh kualiti visual dan audio yang tiada tandingannya. Swaiot ™ menyokong kedua-dua Google Assistant dan Alexa, bermakna semua orang dapat menikmati peluang tontonan yang dipertingkatkan yang disediakan oleh teknologi ini. Mana-mana peminat yang mendapati diri mereka diilhami oleh Sukan SEA untuk bersenam akan gembira mengetahui bahawa Swaiot™ serasi sepenuhnya dengan peranti luaran seperti sawat injak dan tikar tarian.

Johnny Wang menambah, "Sukan sentiasa merupakan sesuatu yang tertanam dalam DNA SKYWORTH. SKYWORTH menyediakan pengalaman tontonan terbaik kepada peminat sukan di rantau ini dan terus memimpin pembangunan inovatif dalam AIoT. SKYWORTH menanti-nantikan Sukan SEA 2019 dan Sukan Para ASEAN 2020. Kami akan terus menyokong pembangunan hiburan sukan dengan teknologi canggih."

Latar Belakang SKYWORTH

SKYWORTH Group Limited (HKG: 0751) merupakan pembekal terkemuka penyelesaian teknologi yang canggih dan mampu milik. Syarikat bernilai lebih US$ 19 bilion dan menggaji lebih 40,000 orang di seluruh dunia (sehingga 1 Mac 2019). Beribu pejabat di Shenzhen, "Lembah Silikon" China, SKYWORTH menawarkan elektronik pengguna, peranti paparan, kotak set atas digital, monitor keselamatan, komunikasi rangkaian, semikonduktor, peti sejuk, mesin basuh, telefon bimbit dan lampu LED. Ditubuhkan pada tahun 1988, Syarikat kini merupakan salah satu daripada lima jenama TV warna terkemuka di dunia, sebuah jenama terkemuka di pasaran paparan Cina dan salah satu daripada tiga penyedia global platform TV Android.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: http://www.iskyworth.com

Photo - https://photos.prnasia.com/prnh/20190724/2530926-1?lang=0

Source: SKYWORTH
Keywords: Electronics Gaming Computer/Electronics Consumer Electronics Entertainment Household Products Household/Consumer/Cosmetics Retail Licensing/marketing agreements