omniture

Habanos, S.A Mempersembahkan Pratonton Dunia Romeo y Julieta Maravillas 8, Edisi Eksklusif untuk Merayakan Tahun Baharu Cina

HABANOS SA
2019-11-12 01:43 85

 - Romeo y Julieta Maravillas 8 ialah vitola yang dipilih oleh Habanos, S.A. untuk memperingati Festival Musim Bunga Cina 2020  

 - Pacific Cigar Co. dan pengedar eksklusif Habanos, S.A Infifon HK Ltd., memperkenalkan vitola baru ini pada 13 dan 14 November di Hong Kong 

HAVANA, 11 November 2019 /PRNewswire/ --Habanos, SA melalui pengedar Asia eksklusifnya, Pacific Cigar Co. dan Infifon HK Ltd., mempersembahkan keluaran istimewa baharunya, Romeo y Julieta Maravillas 8 (55 tolok gelang x 155 mm panjang), untuk memperingati Tahun Baharu Cina yang akan datang. Vitola dipilih secara eksklusif untuk meraikan acara ini dengan edisi terhad.

Untuk melihat Siaran Berita Multimedia, sila klik: https://www.multivu.com/players/uk/8646851-habanos-romeo-y-julieta-maravillas-8/

Pelancaran ini diperkenalkan dalam bekas unik yang direka khas untuk majlis itu yang menampilkan ukiran khas seekor tikus, lambang haiwan Tahun Baharu Cina yang akan datang. Ini ialah kotak 8-unit Habanos yang dibuat "Totalmente a Mano con Tripa Larga" - Isian sepenuhnya dengan tangan, selepas pemilihan daun pembungkus, pengisi dan pengikat yang berhati-hati dari kawasan Vuelta Abajo, di rantau Pinar del Río, yang dianggap sebagai tanah penanaman tembakau yang terbaik di dunia. Romeo y Julieta Maravillas 8, dengan "vitola de galera" - nama kilang - "Maravillas No. 3," digunakan dalam edisi terhad pada tahun 2012 di bawah jenama Montecristo yang mendapat sambutan hangat dalam pasaran antarabangsa.

Penyampaian akan berlangsung di dua acara berbeza pada 13 dan 14 November di The Kerry Hotel di Hong Kong. Pada setiap hari, 120 tetamu yang hadir bukan sahaja akan merasakan sendiri Habano kekuatan sederhana klasik ini dengan campuran seimbang dan aromatik, tetapi juga akan menikmati pemandangan bandar pelabuhan yang istimewa. Hotel ini telah menjadi tuan rumah pelancaran Habanos dengan persembahan Bolivar Soberano yang diadakan tahun lepas.

China ialah pasaran yang berkembang untuk Habanos, S.A., sejak, pada tahun 2019, ia telah menjadi pasaran kedua terpenting bagi syarikat, hanya di belakang Sepanyol. Ini ialah sebuah negara yang dapat berbangga dengan 5 tempat Cohiba Atmosphere dan 5 kedai La Casa del Habano (termasuk tanah besar China, Hong Kong dan Macau).

Jenama Romeo y Julieta, yang dilahirkan pada tahun 1875, mengambil namanya dari tragedi sastera dengan gelaran yang sama oleh penulis Inggeris, William Shakespeare. Winston Churchill ialah salah seorang perokok yang paling menggemarinya dan sejak lawatannya ke Havana pada tahun 1946, namanya telah digunakan dalam beberapa kumpulan dan vitola jenama terkenal ini dinamakan sempena namanya: Romeo y Julieta Churchills.

Pacific Cigar Company Limited (PCC) dan Infifon HK Ltd. ialah pengedar eksklusif Habanos, S.A. untuk Rantau Asia. Antara keduanya, terdapat lebih 50 kedai runcit di seluruh Asia Pasifik dan China, dengan 32 kedai di rantau ini, 2 kedai di China, 2 kedai di Kanada dan 21 kedai tambahan oleh rakan-rakan kongsinya di Asia.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1025918/Romeo_y_Julieta_Maravillas_8.jpg

ROMEO Y JULIETA MARAVILLAS 8
ROMEO Y JULIETA MARAVILLAS 8

Hubungi: 
Burson Cohn & Wolfe: 
press.habanos@yr.com
Carla Lladó, Tel: +34-669-54-69-09
Leyre Merino, Tel: +34-93-201-10-28

Source: HABANOS SA
Keywords: Amusement Parks and Tourist Attractions Retail Tobacco Travel Broadcast feed announcements MultiVu Photo New products/services MAT (Mature Audience)