omniture

Maison Martell tayang episod baharu Martell HOME Live, rancangan bual bicara digital inovatifnya

Maison Martell
2019-12-10 20:41 123

SINGAPURA, 10 Disember 2019 /PRNewswire/ -- Maison Martell mempersembahkan episod terkini Martell HOME Live, rancangan bual bicara interaktif perintisnya, yang disiarkan secara langsung di HOME global oleh platform media Martell. Selama lebih daripada 300 tahun, dewan cognac agung yang tertua telah menempa reputasi atas keberanian dan inovasi, bersemangat kembali dengan Martell HOME Live, yang menyatukan pelbagai bakat di sekitar idea menjadikan pernyataan yang membentuk budaya kontemporari.

May Chow (Little BAO), Claire Jedrek (first female race car driver), Malcolm Livingston & Lester Walker “Ghetto Gastro”, Arthur Bray (Yeti Out), DaBoyWay. (PRNewsfoto/Maison Martell)
May Chow (Little BAO), Claire Jedrek (first female race car driver), Malcolm Livingston & Lester Walker “Ghetto Gastro”, Arthur Bray (Yeti Out), DaBoyWay. (PRNewsfoto/Maison Martell)

Untuk melihat Hebahan Berita Multimedia, sila klik: https://www.multivu.com/players/uk/8660351-maison-martell-innovative-digital-talk-show/   

Martell HOME Live Episod 2 – "A Taste of Home" telah disiarkan secara langsung dari Singapura pada 4 Disember 2019 dan juga boleh ditonton di halaman Facebook dan saluran YouTube Maison Martell. Dihoskan oleh Judy Joo, pemilik restoran dan pengarang buku masakan terkemuka, persembahan bertemakan gastronomi menggabungkan pembuat perubahan budaya dari dunia fesyen, muzik dan sukan – pasangan reka bentuk Majlis Pembukaan, DJ dan usahawan Arthur Bray, pelakon dan penyampai yang menjadi pemandu kereta lumba Claire Jedrek – bersama tukang masak antarabangsa Esu Lee dan May Chow serta kolektif masakan Ghetto Gastro.

Dalam perbualan bersama Judy Joo, para tetamu berkongsi kisah peribadi mereka tentang memecahkan sempadan dan mencapai kejayaan sambil berpendirian teguh. Siri pertukaran yang meriah dan berinspirasi ini memuncak dalam tukang masak yang mencipta Bao unik – ladu ikonik Cina – menggunakan bahan-bahan yang dicadangkan oleh setiap perjalanan. Komposisi berani yang lazat ini kemudiannya dihidangkan dengan koktel inovatif Martell yang dicipta oleh mixologist Mel John Chavez daripada bar pemenang anugerah iaitu Tippling Club di Singapura. Meningkatkan suasana, Martell HOME Live Episod 2 juga menampilkan persembahan secara langsung yang mempesonakan oleh artis hip-hop kelahiran Amerika-Thai iaitu DaBoyWay, yang mana muziknya menarik pelbagai warisan budaya yang beliau kongsikan dengan personaliti lain di rancangan tersebut.

Kejelasan, kreativiti, wawasan, keberanian, tekad – semua nilai ini, yang menghasilkan etos Maison Martell yang berkekalan, sedang ditayangkan dalam episod kedua Martell HOME Live ini, menonjolkan individu-individu menarik dan berinspirasi yang sedang dalam perjalanan untuk meninggalkan legasi yang berkekalan.

Maison Martell – Tala Chakargi, PR & Events Manager, tala.chakargi@pernod-ricard.com 

Photo: https://mma.prnewswire.com/media/1041129/Martell_HOME_Live.jpg  
Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1041130/Martell_Logo.jpg  

 

Source: Maison Martell
Keywords: Art Beer, Wine & Spirits Beverages Computer/Electronics Entertainment Food/Beverages Multimedia/Online/Internet Music Broadcast feed announcements MultiVu Video New products/services