omniture

Red Box Melancarkan Platform Rakaman Suara Generasi Seterusnya, yang Memberikan Laluan kepada Kebebasan Suara Realtime Enterprise

Red Box
2020-09-18 21:00 987

LONDON dan NEW YORK, 18 September 2020 /PRNewswire/ -- Pakar suara yang berdedikasi, Red Box, hari ini mengumumkan pelancaran Conversa, platform suara perusahaan berdasarkan perkhidmatan mikro dan agnostik awan yang sangat terbuka yang pertama di dunia, yang memberikan kuasa kepada organisasi untuk mendengar, memberi kebebasan untuk berkongsi dan pemahaman untuk bertindak pada audio dan data media sepanjang perusahaan.

Dengan dorongan peristiwa yang unik dan revolusioner, reka bentuk tidak bernegara dengan keupayaan hampir tanpa had untuk skala global, Conversa merakamkan audio berkualiti tinggi dan media yang kaya daripada setiap perbualan yang berlaku dalam perusahaan, di samping memastikan tahap ketahanan berbilang. Conversa dibina daripada asas untuk menjadi agnostik platform untuk premis, awan atau penyampaian hibrid, dengan jumlah kos pemilikan peneraju pasaran (TCO).

REST API yang bebas dan terbuka memastikan akses masa nyata dan kawalan bagi set data yang sangat kaya tetapi sensitif ini, dan juga menyokong penyampaian audio 'AI-Ready', video, metadata kaya dan transkrip kepada hampir mana-mana aplikasi. Ini memberi organisasi dengan akses kepada ekosistem yang meluas bagi AI, Analytics, CRM, BI dan alat pematuhan yang terbaik untuk memacu hasil perniagaan transformatif pada pengalaman pelanggan dan pekerja, prestasi jualan dan automasi.

"Dengan organisasi di bawah tekanan yang meningkat untuk menyokong tenaga kerja yang diagihkan, dan juga memacu pembezaan melalui transformasi digital, ia menjadi lebih kritikal berbanding sebelumnya bagi mereka untuk mengekalkan kedaulatan salah satu daripada set data mereka yang paling kaya dan paling berkuasa: suara pelanggan dan pekerja mereka," komen Richard Stevenson, CEO Red Box. "Conversa memperkasakan organisasi untuk masuk ke dalam wawasan yang kaya dalam audio dan media sepanjang perusahaan juga di samping mendapat manfaat daripada infrastruktur peneraju pasaran."

Platform tersebut akan dilancarkan awalnya secara Pelepasan Terhad dan akan tersedia di samping platform Red Box semasa yang terus berkembang dan disokong.

Tentang Red Box

Red Box ialah pakar suara berdedikasi yang terkemuka dengan lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam memperkasakan organisasi untuk merakam, menjamin dan membuka nilai suara pada sepanjang perusahaan. Conversa oleh Red Box ialah platform suara perusahaan generasi seterusnya dan berdasarkan perkhidmatan mikro pertama yang benar-benar terbuka. Ia menawarkan dorongan peristiwa revolusi dan reka bentuk yang boleh dipanjangkan secara global, TCO infrastruktur peneraju pasaran dan skalabiliti mendatar infiniti.

Dengan memberikan rakaman data dan media suara yang kaya, berkualiti tinggi yang berdaya tahan dengan kritikal misi, daripada setiap perbualan, di mana-mana sahaja, di mana-mana platform dan dalam masa nyata, Conversa memberikan kedaulatan data hujung ke hujung dan akses terbuka kepada ekosistem dunia yang paling meluas bagi teknologi suara AI yang terkemuka.

Red Box dipercayai oleh organisasi terkemuka dalam perkhidmatan kewangan, pusat hubungan, sektor kerajaan dan keselamatan awam (termasuk enam daripada bank terkenal dunia, 85% daripada broker antara peniaga global, 1,700 buah pusat panggilan dan lebih 80% daripada pasukan polis UK) dan kami merakam serta menjamin berjuta-juta panggilan setiap hari untuk lebih daripada 3,500 orang pelanggan di seluruh dunia.

Bagi maklumat lanjut, sila layari www.redboxvoice.com

Logo - https://mma.prnasia.com/media2/1276240/Conversa_Logo.jpg?p=medium600

 

Source: Red Box
Keywords: Computer Networks Computer Software Computer/Electronics Telecommunications VoIP New products/services