omniture

Laserfiche bekerjasama dengan Fujitsu Australia untuk Menyediakan Perisian Pengurusan Kandungan Perniagaan dan Pakej Perkakasan Pengimbas untuk Mendayakan Tempat Kerja Digital Semasa COVID-19

Laserfiche
2020-09-22 08:00 3265

SYDNEY, 22 September 2020 /PRNewswire/ -- Laserfiche — penyedia global terkemuka pengurusan kandungan pintar dan automasi proses perniagaan — hari ini telah mengumumkan kumpulan penyelesaian eksklusif dengan Fujitsu Australia Limited, salah sebuah penyedia penyelesaian teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) terbesar di pasaran Australasia. Sehingga 31 Disember 2020, pelanggan di rantau Oceania boleh menerima Fujitsu Image Scanner fi-800R secara percuma setelah melanggan Laserfiche Cloud.

"Bekerjasama dengan Fujitsu, Laserfiche komited untuk memperkukuhkan organisasi melalui transformasi digital dan proses automasi semasa pandemik ini," kata Naib Presiden International Business Laserfiche, Sean Tang. "Menggabungkan perisian pengurusan kandungan perusahaan yang terbukti dengan Laserfiche dan perkakasan pengimbasan bertaraf dunia Fujitsu membolehkan penyelesaian perniagaan yang meningkatkan kolaborasi jarak jauh dan memperkukuhkan kesinambungan perniagaan. Kami sangat gembira dapat bekerjasama dengan Fujitsu untuk membantu memulakan inisiatif berasaskan teknologi dan menyokong komuniti global kami."

Laserfiche Cloud adalah platform pengurusan kandungan perusahaan berasaskan SaaS yang membolehkan pengguna menangkap, menyimpan dan mengurus kandungan secara digital, dan mengautomasikan proses perniagaan dalam persekitaran awan yang selamat yang menawarkan fleksibiliti dan skalabiliti. Keupayaan integrasi pihak ketiga membolehkan organisasi mencapai kecekapan yang lebih besar dengan menghubungkan aplikasi perniagaan teras dan menghilangkan pertindihan data. Dipasangkan dengan Fujitsu Image Scanner fi-800R — pengimbas dokumen yang padat dan sangat cekap dengan fungsi pemprosesan gambar lanjutan — Laserfiche membolehkan pengguna mengoptimumkan pengurusan dokumen di seluruh organisasi dan proses perniagaan yang serba lengkap.

Menawarkan alat ini sebagai pakej penyelesaian, Laserfiche dan Fujitsu telah bekerjasama dan berunding dengan para pengguna yang berpusat di Australia, New Zealand, Papua New Guinea dan negara-negara di Kepulauan Pasifik untuk membangun, mengoperasi dan menyokong penyelesaian untuk keperluan perniagaan yang unik. Kedua-dua syarikat telah membantu organisasi beralih ke pejabat digital di seluruh rantau dalam industri yang secara tradisional bergantung pada proses manual berasaskan kertas, termasuk penjagaan kesihatan, kewangan, perkhidmatan undang-undang dan penghantaran.

"Oleh kerana pandemik COVID-19 terus mengganggu aktiviti perniagaan di seluruh rantau ini, kepentingan transformasi digital tidak pernah muktamad," kata Ketua Portofolio, Produk Fujitsu Peter Uher. "Organisasi mencari teknologi sebagai usaha untuk berhubung dengan pelanggan dan pengguna secara dari jarak jauh sambil menilai tujuan jangka panjang mereka. Kami komited untuk menyediakan penyelesaian yang menyokong perniagaan dan komuniti mereka pada masa-masa yang belum pernah terjadi sebelum ini."

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Laserfiche Cloud-Fujitsu fi-800R Bundle, sila klik di sini.

Tentang Laserfiche
Laserfiche adalah penyedia global utama untuk kandungan pintar dan automasi proses perniagaan. Melalui aliran kerja yang kukuh, bentuk elektronik, pengurusan dokumen dan analitik, platform Laserfiche® menghilangkan proses manual dan mengautomasikan tugas berulang, mempercepat bagaimana perniagaan boleh dilakukan.

Laserfiche mempelopori pejabat tanpa kertas dengan pengurusan kandungan perniagaan selama lebih dari 30 tahun yang lalu. Hari ini, Laserfiche berinovasi dengan awan, pembelajaran mesin dan AI untuk membolehkan organisasi di lebih daripada 80 buah negara berubah menjadi perniagaan digital. Pelanggan di setiap industri—termasuk kerajaan, pendidikan, perkhidmatan kewangan dan pembuatan—menggunakan Laserfiche untuk meningkatkan produktiviti, meningkatkan perniagaan mereka dan memberikan keutamaan digital kepada para pelanggan.

Pekerja Laserfiche di pejabat di seluruh dunia komited terhadap visi syarikat untuk memberi kuasa kepada pelanggan dan memberi inspirasi kepada orang ramai untuk meninjau kembali bagaimana teknologi boleh mengubah kehidupan.

Berhubung dengan Laserfiche: 
Blog Laserfiche | Twitter | LinkedIn | Facebook 

Logo - https://mma.prnasia.com/media2/626076/Laserfiche_Logo.jpg?p=medium600

Source: Laserfiche
Keywords: Computer Software Computer/Electronics Licensing/marketing agreements