omniture

Pakar Jurusolek Artis Terkenal Mario Dedivanovic melancarkan MAKEUP BY MARIO

MAKEUP BY MARIO
2020-10-02 01:45 601

Jenama kecantikan mewah yang menampilkan formula dan peralatan seni yang inovatif, dicipta untuk pencinta kecantikan dan jurusolek artis profesional.

NEW YORK, 2 Oktober 2020 /PRNewswire/ -- Jurusolek artis Mario Dedivanovic memperkenalkan jenama kecantikan mewah MAKEUP BY MARIO, yang menampilkan formula yang dicipta dengan teliti dan rapi serta disisipkan dengan teknik solekan Mario. Terdiri daripada 21 produk dan peralatan berkualiti tinggi untuk mata dan kulit, setiap warna adalah universal dan dicipta untuk semua warna kulit manusia. 

Ikuti Siaran Akhbar Pelbagai Saluran interaktif di sini: https://www.multivu.com/players/English/8777551-renowned-master-makeup-artist-mario-dedivanovic-launches-makeup-by-mario/

"Dengan MAKEUP BY MARIO, saya menggunakan teknik solekan saya dan mengubahnya menjadi produk profesional yang diilhamkan oleh mereka yang saya cintai dan digunakan sepanjang karier saya," kata Mario. "Semasa saya mengajar Kelas Lanjutan, saya membawa pelajar saya melalui keseluruhan proses pemikiran dan menunjukkan semua teknik saya. Sekarang, teknik dan falsafah saya telah disemai ke dalam produk saya." 

Tahun 2020 menandakan tahun ke-20 Mario sebagai jurusolek artis. Jenama senamanya adalah kemuncak selama dua puluh tahun kesenian, pengalaman dan eksperimen, setelah bekerja dengan beberapa nama paling terkenal pada zaman ini. Daripada pendidikan hingga media sosial hingga inovasi, Mario adalah seorang yang berwawasan dan menjadi perintis dalam industri kecantikan terkemuka. Beliau telah membangunkan pengikut global, setelah mengajar dan mempopularkan teknik solekan yang paling terkenal dalam dekad yang lalu dan mencetuskan trend tular yang telah memberi inspirasi dan mengubah landskap kecantikan selamanya. Pakar berwibawa dan sensasi global yang dihormati, MAKEUP BY MARIO adalah klasik baharu dalam industri kecantikan. 

Sebagai pakar dalam penciptaan dan penciptaan semula, Mario merumuskan koleksi ini dengan penekanan tanpa kompromi terhadap prestasi produk. "Adalah misi saya agar semua orang berasa selamat, yakin dan mempercayai produk ini," katanya. "MAKEUP BY MARIO adalah minat dan cinta saya pada seni solek yang tersimpan dalam koleksi yang sangat didambakan, dihasilkan untuk memberi pengalaman solekan mewah dan profesional yang tiada tandingan. Setiap orang mesti mempunyai akses kepada formula berkualiti terbaik. Itu amat penting bagi saya." 

MAKEUP BY MARIO akan dilancarkan secara eksklusif melalui makeupbymario.com pada 1 Oktober 2020, dengan perkembangan ke kategori selanjutnya mulai akhir tahun 2020 dan awal 2021. 

Produk MAKEUP BY MARIO berharga antara $14 hingga $48 dan boleh didapati di makeupbymario.com mulai 1 Oktober 2020. 

Ikuti jenama ini: @makeupbymario

Source: MAKEUP BY MARIO
Keywords: Cosmetics & Personal Care Household/Consumer/Cosmetics Retail Broadcast feed announcements New products/services