omniture

Habanos, S.A. Telah Mempersembahkan Tayangan Perdana Dunia H. Upmann Connossieur No.2 di Berlin

HABANOS SA
2020-11-26 20:15 104

- Fifth Avenue Products Trading-GmbH, pengedar eksklusif Habanos untuk Jerman, Austria dan Poland, mempersembahkan pelancaran ini pada acara yang menggabungkan format secara bersemuka dan kehadiran secara maya 

- H. Upmann Connossieur No.2 (51 tolok cincin dan 134 mm panjang) memasukkan 51 tolok ke dalam portfolio jenama dan Habanos, S.A. untuk pertama kalinya 

HAVANA, 26 November 2020 /PRNewswire/ -- Habanos, S.A., melalui pengedar eksklusifnya untuk Jerman, Austria dan Poland, Fifth Avenue Products Trading-GmbH, telah mempersembahkan vitola baharu H. Upmann Connossieur No.2 (51 tolok cincin dan 134 mm panjang) untuk pertama kalinya dalam tayangan perdana dunia.

 

The new vitola H. Upmann Connossieur No.2 (51 ring gauge and 134 mm length)
The new vitola H. Upmann Connossieur No.2 (51 ring gauge and 134 mm length)

 

Untuk melihat Siaran Berita Multimedia, sila klik: 
https://www.multivu.com/players/uk/8821051-habanos-premiere-h-upmann-connossieur/

Pelancaran ini telah dipersembahkan dalam kotak gelangsar kayu semula jadi dengan kertas kaca dan pita Sandra dan terdiri daripada 25 cerut yang dibuat secara "Totalmente a Mano con Tripa Larga"- Buatan Tangan Sepenuhnya dengan Isian Panjang-, dengan pilihan daun pembungkus, pengisi yang teliti dan daun capote dari rantau Vuelta Abajo*  , tempat tembakau  terbaik dunia ditanam.

Dengan vitola baharu ini, H. Upmann memasukkan 51 tolok cincin ke dalam jenama tersebut untuk pertama kalinya dan juga ke dalam portfolio Habanos, S.A. Habano ini dengan format dan kekuatan ringan yang serupa, bergabung dengan portfolio standard untuk memperkaya Línea Connossieur* yang telah mencapai kejayaan dan pengiktirafan hebat dalam jenamanya.

Penampilan H. Upmann Connossieur No.2 dilakukan di restoran Sage, yang terletak di sebuah bangunan pasca-industri yang dipulihkan di bandar Berlin, di tepi sungai Spree. Ini adalah acara hibrid yang menggabungkan wawancara dan uji rasa secara bersemuka, dengan elemen maya yang membolehkan para hadirin maya berinteraksi dengan mereka yang hadir dengan bertanya soalan, menghantar mesej suara atau melalui sembang kumpulan. Terdapat seramai 350 peserta dalam talian.

Melalui acara ini, para hadirin berpeluang untuk terlibat secara serentak dalam uji rasa eksklusif pertama H. Upmann Connossieur No. 2 yang baharu. Setiap peserta diberi "pek selamat datang" yang merangkumi H. Upmann Connossieur No.2 dalam tiub, mancis, pemotong cerut, minuman ZIEGLER mini, coklat berjenama Sabine Dubenkropp dari Jerman dan maklumat tentang pelancaran.

H. Upmann ialah salah satu jenama Habanos yang paling lama. Ia telah dicipta pada tahun 1844 oleh Upmann bersaudara, yang berjaya mengekalkan jenama mereka sehingga hari ini, dianggap sebagai contoh buatan Habanos yang paling halus dengan kekuatan citarasa ringan hingga sederhana. Kualiti ialah salah satu ciri jenama ini yang paling terkenal, ditampilkan melalui pingat emas yang menghiasi imejnya, yang diperoleh jenama tersebut dalam tidak kurang daripada sebelas pameran antarabangsa pada abad ke-19.

Fifth Avenue Products Trading-GmbH ialah pengedar rasmi Habanos, S.A. untuk Jerman, Austria dan Poland. Bersama-sama dengan Habanos, S.A. pada tahun 1989, Heinrich Villiger mengasaskan usaha sama pertama di dunia untuk pengimportan dan pengedaran cerut Habanos secara eksklusif. Hari ini, ia menjual kesemua 27 jenama dalam portfolio Habanos.

*(P.A.O.) Sebutan Asal yang Dilindungi (P.A.O.) 

Foto - https://mma.prnasia.com/media2/1342583/h_upmann_connossieur_no2.jpg?p=medium600

Carla Lladó
Tel: +34-93-201-10-28
press.habanos@yr.com

Source: HABANOS SA
Keywords: Retail Tobacco Broadcast feed announcements New products/services MAT (Mature Audience)