omniture

S.Pellegrino Mempersembahkan S.Pellegrino Young Chef Academy untuk Menggalakkan Perubahan, Kelestarian dan Keterangkuman di Seluruh Dunia.

Sanpellegrino Group
2020-11-30 20:00 94

MILAN, 30 November 2020 /PRNewswire/ -- S.Pellegrino mengumumkan pelancaranS.Pellegrino Young Chef Academy, platform penglibatan jangka panjang yang mana chef muda yang berbakat dan mempunyai minat yang mendalam boleh bertemu dengan ahli Gastronomi dunia yang berpengaruh dan terkenal.

 

Untuk melihat Siaran Berita Multimedia, sila klik: https://www.multivu.com/players/uk/8817851-spellegrino-presents-young-chef-academy/

Hari ini, ahli Gastronomi memainkan peranan perintis yang memacu perubahan sosial dan persekitaran: dengan pelancaran S.Pellegrino Young Chef Academy, S.Pellegrino berhasrat untuk memupuk ekosistem bakat antarabangsa yang menggalakkan evolusi yang berterusan, bukan sahaja dalam sektor, tetapi juga dalam masyarakat.

Mengekalkan pertandingan memasak S.Pellegrino Young Chef sebagai tulang belakang, S.Pellegrino Young Chef Academy menetapkan pendekatan pendidikan sebagai teras programnya. Sinonim dengan keghairahan dan dedikasi, Akademi tersebut ialah tempat rangkuman, yang mana golongan muda mendapat pengalaman, menyokong pembangunan generasi seterusnya bagi bakat berwawasan yang ingin melakukan perubahan dalam Gastronomi di seluruh dunia.

S.Pellegrino Young Chef Academy membuka pintunya kepada peserta dari lebih 70 buah negara, memastikan supaya peserta yang berbakat menyedari bahawa tiada sempadan dari segi keetnikan, jantina, geografi atau mana-mana faktor lain yang tidak berkenaan. Semua peserta muda yang dipilih daripada pertandingan S.Pellegrino Young Chef secara automatik akan memasuki S.Pellegrino Young Chef Academy, bersama-sama profil Senior - Sage, Mentor dan Ahli Juri – terlibat dalam edisi pertandingan yang berbeza.

Beberapa orang ahli yang paling dikenali bagi komuniti kulinari global, yang telah menimba pengalaman mereka semasa berada di S.Pellegrino Young Chef, akan berkongsi kepakaran berharga mereka di Akademi, menikmati peluang untuk memberikan kepercayaan peribadi mereka kepada generasi chef seterusnya.

Chef terkenal Enrico Bartolini, Massimo Bottura, Manu Buffara, Andreas Caminada, Mauro Colagreco, Gavin Kaysen, Clare Smyth dan Ketua Penyunting Fine Dining Lovers, Ryan King adalah yang pertama menyertai projek tersebut: mereka akan bekerjasama dengan S.Pellegrino untuk memperkaya program pendidikan, membangunkan kalendar webinar yang menarik dan eksklusif, temu bual dan perbincangan yang tersedia di hartanah digital Akademi.

S.Pellegrino Young Chef Academy juga akan disokong melalui pemilihan rakan kongsi yang berprestij, termasuk ALMA - La Scuola Internazionale di Cucina Italiana, Google, Facebook and Fondazione Altagamma, yang sedia untuk memberikan sumbangan kepada kandungan akademik yang meneroka topik relevan yang berbeza - antaranya inovasi, keterangkuman, komunikasi - dan meluaskan tawaran yang selayaknya kepada Chef Muda.

Stefano Bolognese, Pengarah Unit Perniagaan Antarabangsa Sanpellegrino, berkata: "Kami terutamanya berasa bangga untuk mengumumkan pembukaan S.Pellegrino Young Chef Academy kami, sebagai langkah selanjutnya kepada komitmen kami dalam membentuk masa depan Gastronomi, bersama-sama dengan komuniti chef yang paling cemerlang. Projek tersebut bertujuan untuk memudahkan penerokaan dan hubungan bakat, dengan fokus khusus pada generasi chef muda, yang akan menjadi pembentuk generasi untuk hari esok. Malah, hari ini, mempunyai ruang maya yang dikhaskan untuk berkongsi pengalaman, idea dan peluang menjadi perkara penting untuk menangani cabaran masa depan. Kami membangunkan S.Pellegrino Young Chef Academy sebagai komuniti antarabangsa, yang berhubung merentasi rangkaian digital dan manusia, dengan pendekatan yang boleh dipercayai yang disokong oleh tokoh dan rakan kongsi industri berpengaruh yang turut serta (dan akan turut serta) dalam memperkukuhkan perjuangan ini bersama-sama kami".

Maklumat dan butiran lanjut tentang aktiviti S.Pellegrino Young Chef Academy boleh didapati di halaman web dan saluran sosial rasmi yang khusus: Facebook dan Instagram.

Video: https://mma.prnasia.com/media2/1341611/SPYCA_Young_Chefs.mp4?p=medium600
Foto: https://mma.prnasia.com/media2/1341622/s_pellegrino_young_chef_academy.jpg?p=medium600
Logo: https://mma.prnasia.com/media2/1341607/SPYCA_Logo.jpg?p=medium600

S.Pellegrino Presents S.Pellegrino Young Chef Academy to Promote Change, Sustainability and Inclusivity Around the World.
S.Pellegrino Presents S.Pellegrino Young Chef Academy to Promote Change, Sustainability and Inclusivity Around the World.

 

 

 

 

Source: Sanpellegrino Group
Keywords: Beverages Computer/Electronics Entertainment Food/Beverages Mobile Entertainment Multimedia/Online/Internet Restaurants Retail Telecommunications New products/services