omniture

Nonin Medical Mengumumkan Lembaga Pengarah Baharu

Nonin Medical, Inc.
2021-01-15 20:30

Peneraju Industri Penjagaan Kesihatan Menyokong Pertumbuhan Syarikat untuk Fasa Seterusnya 

MINNEAPOLIS, 15 Januari 2021 /PRNewswire/ -- Nonin Medical mengumumkan pelantikan empat ahli baharu kepada lembaga pengarah syarikat tersebut. Setiap pengarah baharu membawa pengalaman industri dan semangat yang unik bagi inovasi dalam sektor teknologi perubatan dan penjagaan kesihatan. Bersama-sama, mereka akan memberi Nonin dengan panduan strategik dan menyokong pertumbuhan berterusan syarikat tersebut. Ahli Lembaga baharu ialah:

  • Brett Edelson, Ketua Pegawai Eksekutif, United Healthcare MN, ND dan SD
  • Rob Kill, Ketua Pegawai Eksekutif, Parata Systems
  • Jennifer Myster, Presiden, Hospital Park Nicollet Methodist dan HealthPartners Home and Community Services
  • Sven Wehrwein, Pengarah, Atricure, SPS Commerce and Proto Labs

"Kami sangat berterima kasih kepada mereka yang telah tamat berkhidmat dalam lembaga pengarah dan amat menghargai perkhidmatan mereka dalam menyokong Nonin dan juga pekerja syarikat, kami mengucapkan terima kasih kepada mereka atas sumbangan mereka. Melihat ke masa depan Nonin, kami yakin bahawa ahli lembaga pengarah baharu mempunyai keupayaan yang unik untuk menyokong syarikat ini dalam fasa pertumbuhan kritikal yang seterusnya," kata Phil Isaacson, Pengerusi Eksekutif, Ketua Pegawai Teknologi dan Pengasas, Nonin Medical.

Oleh sebab teknologi penjagaan kesihatan memainkan peranan utama dalam pengurusan pandemik global, pasukan kepimpinan Nonin mengenal pasti keperluan untuk lembaga pengarah yang baharu bagi membantu syarikat tersebut memberikan tumpuan kepada keperluan pasaran yang berubah dengan pantas dan memenuhi permintaan penyedia, pembayar dan khalayak lain menggunakan penyelesaian digital dan data yang didorong oleh kesihatan. Kedua-dua Dave Hemink dan Phil Isaacson akan meneruskan peranan mereka yang sedia ada dalam lembaga pengarah.

"Kami telah menghimpun sekumpulan ahli lembaga pengarah bertaraf dunia dengan rekod prestasi yang berjaya daripada beberapa buah syarikat terkemuka dalam sektor penjagaan kesihatan.  Kami tahu kumpulan ini akan memberikan wawasan perniagaan yang berharga apabila Nonin mempercepatkan trajektori pertumbuhan kami semasa kami memberikan perkhidmatan kepada pelanggan kami di seluruh dunia," kata Dave Hemink, Ketua Pegawai Eksekutif, Nonin Medical.

Biografi lembaga pengarah baharu boleh didapati di www.nonin.com/about/.

Tentang Nonin Medical 
Sejak 1986, Nonin Medical telah menghasilkan teknologi yang boleh dipercayai dan mengeluarkan peranti pemantauan pesakit tidak invasif yang tahan lama untuk para profesional penjagaan kesihatan dan pengguna. Oksimeter nadi, oksimeter serebral dan tisu, kapnograf, sensor dan perisian Nonin untuk menyampaikan prestasi yang boleh dipercayai setiap hari—walaupun dalam persekitaran yang mencabar. Untuk mengetahui lebih lanjut, sila layari www.nonin.com.

Logo - https://mma.prnasia.com/media2/1201983/Nonin_Logo.jpg?p=medium600

 

 

Source: Nonin Medical, Inc.
Related Links:
Keywords: Health Care/Hospital Medical/Pharmaceuticals Personnel announcements