omniture

BlockBank Membawa Penasihat AI ke dalam Industri Kripto

BlockBank
2021-05-08 01:08

LONDON, 7 Mei 2021 /PRNewswire/ -- BlockBank memanfaatkan Kecerdasan Buatan, menambahkannya ke dalam sistem perbankan tradisional dan DeFi yang menjadikan keseluruhan ekosistem lebih selamat, peribadi dan tidak berpusat. Platform ini akan dikuasakan oleh AI yang bermaksud ia akan memantau dan memahami kecerdasan sosial, pengurangan risiko, analitik, transaksi berkelompok dan kontrak pintar.

BlockBank has over 40,000 app users
BlockBank has over 40,000 app users

BlockBank bermatlamat untuk memperluas pangkalan pengetahuan pengguna dan kuasa pembuatan keputusan mereka secara positif. Bidang mata wang kripto ini, walaupun penuh dengan peluang untuk memperoleh laba yang besar dari segi keuntungan, adalah tanpa kekurangannya sendiri. Melabur di dalamnya akan mendatangkan risiko yang besar memandangkan sifat pasarannya yang tidak menentu dan kerumitan industri tersebut.  Sebagai sebuah platform berorientasikan pengguna, BlockBank berhasrat untuk menawarkan pengguna dengan set maklumat yang tepat yang dikuasakan oleh amalan pengurusan risiko dan analitik yang didayakan AI.

BlockBank kini sedang berusaha untuk menyediakan get laluan fiat yang terbina dalam serta memberikan akses kepada dompet tanpa penjagaan dan silang rantaian untuk pengguna memegang mata wang kripto mereka. Beberapa perkhidmatan dan potensi yang akan ditawarkan oleh BlockBank termasuklah analisis pasaran masa nyata, penasihat robo, pelaksanaan dagangan, ramalan harga, cadangan strategi perolehan dan pengesan kewangan.

Kaedah Pintar untuk Bidang Mata Wang Kripto 

BlockBank  mempunyai misi untuk menjadikan pengguna harian sebagai seorang pedagang pintar. Aplikasi ini berfungsi pada premis yang pengguna hariannya mempunyai kurang pengetahuan tentang nuansa platform DeFi serta ciri-cirinya termasuk kontrak pintar dan lain-lain. Selain itu, kekurangan sokongan pelanggan dan tokenomik yang tidak adil juga menjadikan keputusan perdagangan sukar bagi pengguna biasa.

BlockBank telah menandatangani suatu kerjasama eksklusif dengan SKAEL untuk membawa kecerdasan buatan ke dalam ekosistem kripto. SKAEL telah bekerjasama dengan banyak syarikat terkemuka untuk melaksanakan automasi hiper. Matlamatnya adalah untuk membantu organisasi menjimatkan masa dan menghasilkan keputusan yang cekap dalam jangka masa yang singkat. Pada masa ini, Google, Oracle, Asurion dan banyak lagi perusahaan penting yang lain menggunakan perkhidmatan SKAEL.

Kerjasama antara BlockBank dan SKAEL bertujuan untuk membawa model Kecerdasan Buatan yang unik ke bidang rantaian blok. BlockBank ingin menyediakan suatu produk AI cemerlang yang mampu menyelesaikan beberapa masalah dalam bidang rantaian blok.

Syarikat tersebut baru-baru ini melancarkan IDO mereka yang memecahkan rekod, mengeluarkan token BBANK sebagai mata wang kripto natif bagi platform BlockBank. Tambahan pula, bergantung pada Tahap Tier, para pengguna boleh memperoleh APY tambahan yang bijak tier.

Hubungan Media

Nolvia Serrano
E-mel - nolvia@blockbank.ai

Foto - https://mma.prnasia.com/media2/1505289/blockbank.jpg?p=medium600

Source: BlockBank
Keywords: Banking/Financial Service New products/services