omniture

Ekspo Dalam Talian Rumah Fesyen ITOE bakal diadakan dari 15-19 November

Guangdong Premium Products International Trade Online Expo
2021-11-16 11:46 162

GUANGZHOU, China, 16 November 2021 /PRNewswire/ -- Ekspo Dalam Talian Perdagangan Antarabangsa Produk Premium Guangdong – Ekspo Rumah Fesyen (Fashion Home Expo), akan diadakan secara maya di platform Ekspo Dalam Talian Perdagangan Antarabangsa (ITOE) (www.itoegd.com) mulai 15-19 November. Ekspo ini akan menjadi tuan rumah kepada lebih daripada 370 vendor produk rumah berpangkalan di wilayah Guangdong, syarikat-syarikat reka bentuk terkemuka dan pembekal-pembekal bahan bangunan utama, berperanan sebagai penghubung antara pembeli global dan pembeli barangan premium Cina.

ITOE Fashion Home Online Expo to be held from Nov 15-19
ITOE Fashion Home Online Expo to be held from Nov 15-19

China menjadi peneraju dalam sektor barang rumah global sementara wilayah Guangdong menerajui sektor ini di China

Sebagai salah satu pusat pembuatan yang terkemuka di dunia untuk produk rumah dan bahan bangunan, Guangdong merupakan tumpuan kepada banyak syarikat yang disenaraikan dengan nilai pasaran melebihi 10 bilion yuan. Pameran tahun ini akan menghimpunkan pelbagai jenama barang rumah bebas di seluruh wilayah ini, dengan lebih daripada seribu produk baharu dipamerkan termasuk perkakas rumah pintar, peralatan dapur, perhiasan, kraftangan, peralatan membersih rumah, peralatan keselamatan rumah dan bahan bangunan berteknologi tinggi.

Rumah Pintar: pelbagai produk dan paten baharu 

Ekspo tahun ini menjangkakan untuk menyaksikan banyak produk rumah pintar diperkenalkan seperti pembuat sarapan berbilang fungsi, pembuat kopi pintar yang direka khas untuk individu muda dan keluarga yang mengejar gaya hidup yang lebih elegan; sistem mandi pensterilan pintar generasi seterusnya termasuk teknologi pengeringan pantas 90 saat tanpa kertas; kelengkapan rumah pintar generasi seterusnya termasuk suis kawalan suhu dan lampu pintar yang mencerminkan trend penambahbaikan rumah ketika ini.

Rumah Mesra Alam: produk baharu yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar, bahan baharu dan reka bentuk asli  

Peserta pameran di ekspo ini mempunyai sejumlah jenama proprietari. Kebanyakan jenama ini merancang untuk melancarkan barisan produk rumah mesra alam inovatif baharu mereka termasuk pembersih udara KFIAQ Environment dan mesin penyahjangkit udara yang disesuaikan khusus untuk bilik tidur dan ruang kecil menggunakan teknologi pembersihan biologi beralkali pepejal AOP-KF® generasi seterusnya. Tambahan pula, banyak peserta pameran melancarkan pelbagai produk mesra alam dan kitar semula yang proprietari.

Lebih 30 acara: menjadikan penyumberan mudah untuk pembeli global di China melalui platform dalam talian 

Pihak penganjur pameran ini akan melancarkan lebih daripada 30 acara siaran langsung dan komunikasi dalam talian sebagai langkah memudahkan komunikasi dan maklum balas secara bersemuka pada waktu sebenar, peningkatan ketara keupayaan pempamer mahupun pengunjung untuk benar-benar mengambil bahagian dan mendapat manfaat daripada ekspo ini. Mesyuarat pemadanan pembelian dan pemasaran dalam talian kini dibuka untuk pendaftaran. Semua pembeli produk rumah dialu-alukan untuk menghubungi pihak penganjur dan mendapatkan maklumat mengenai pembekal berkualiti tinggi yang sesuai dengan keperluan mereka.

Xiaobing Guo, +86-18688012473, guoxiaobing@itoexpo.com
Source: Guangdong Premium Products International Trade Online Expo
Keywords: Fashion Furniture & Furnishings Home Improvement Household/Consumer/Cosmetics Retail Trade show news Future Events