omniture

Chefcart Lancar Beta Peribadi untuk Hubungkan Pengusaha-pengusaha Industri Restoran Singapura

Chefcart PTY. LTD.
2022-07-06 23:53 246

SINGAPURA, 6 Julai 2022 /PRNewswire/ -- Chefcart Pty Ltd, sebuah syarikat teknologi Singapura yang berpandangan jauh, bersedia untuk melancarkan versi Beta Peribadi bagi aplikasi "Chefcart" untuk pengguna berdaftar pada 6 Jun 2022. Aplikasi tersebut akan tersedia pada iOS dan Android serta versi komputer meja aplikasi.


Chefcart dicipta untuk menangani isu-isu terbesar yang dihadapi oleh kedua-dua pihak rantaian industri restoran. Untuk restoran dan cef, aplikasi tersebut dapat membantu dengan isu-isu seperti kesalahan pesanan, mencari pembekal yang sesuai dan masalah komunikasi seperti sentiasa dimaklumkan dan dikemas kini. Sebaliknya, untuk pengeluar dan pembekal, Chefcart akan dapat membantu mendigitalkan dan mengatur prosedur pengambilan pesanan dan penghantaran, lalu mengurangkan kemungkinan berlaku kesilapan sehingga 82%.

"Dengan perniagaan yang terlibat dalam industri restoran, halangan terbesar untuk mencapai jumlah hasil yang lebih baik bersifat dua hala. Sisi pertama melibatkan pendedahan dan keterlihatan pasaran manakala sisi kedua ialah pengurusan hasil keluaran dan meminimumkan sisa makanan. Ekoran hal ini, kami mencipta Chefcart bagi menjadi alat yang berkuasa untuk restoran dan perniagaan pembekal. Chefcart bukan sahaja mendedahkan dan menghubungkan pengguna dalam salah satu pangkalan data restoran yang terbesar di seluruh negara tetapi akan turut merevolusikan proses pesanan dan pengurusan bekalan mereka menjadi lebih baik," kata Martin Mora daripada Chefcart.

Namun begitu, paling penting, salah satu pemacu utama di sebalik pembangunan Chefcart adalah untuk mengurangkan sisa makanan di Singapura dengan ketara, yang dipercayai oleh Chefcart merupakan cara ketiga yang paling berkesan untuk menangani perubahan iklim. Saban tahun, anggaran jumlah sisa makanan yang terhasil meningkat sehingga 744 juta Kg di Singapura sahaja, dengan sektor komersial mengalami kerugian sehingga $2.54 bilion nilai makanan yang mengejutkan. Dengan angka sedemikian, Chefcart percaya bahawa penyelesaian mereka dapat menerajui revolusi pengurangan sisa makanan.

"Chefcart dilancarkan di Singapura pada waktu yang sangat penting. Dengan kerajaan Negara memutuskan untuk mendorong ke arah transformasi rantaian bekalan makanan Singapura bagi mengatasi masalah keselamatan makanan, platform-platform digital seperti Chefcart dapat membantu merapatkan jurang dan melancarkan peralihan yang lebih mudah ke arah pengeluaran makanan yang lestari," kata Martin Mora, Pengurus Pelancaran Chefcart untuk Singapura.

Untuk mendaftar Beta Peribadi, kunjungi https://www.chefcart.com.au/private-beta-sg

Latar Belakang Chefcart 

Chefcart ialah sebuah syarikat teknologi. Ia berperanan sebagai penghubung antara pembekal makanan dan restoran, memperkemas proses mereka dan membantu mereka mengurangkan ketidakcekapan, dengan objektif untuk mengurangkan sisa makanan.

Untuk maklumat lanjut, kunjungi www.chefcart.sg

Untuk pertanyaan media hubungi Martin Mora:
+65-6809-5023
martin.mora@chefcart.com.au

 

Source: Chefcart PTY. LTD.
Keywords: Computer/Electronics Entertainment Mobile Entertainment Telecommunications New products/services