omniture

Hisense Perkenal Kempen Akhir-Tahun "Deals That Go BEYOND" untuk Musim Perayaan

Hisense
2023-11-20 09:26 39

QINGDAO, China, 20 November 2023 /PRNewswire/ -- Adakah anda tercari-cari tawaran pada hari Jumaat Hitam dan Isnin Siber? Dengan musim cuti yang akan datang, Hisense, syarikat elektronik dan perkakas pengguna global, melancarkan "Deals That Go BEYOND" ("Tawaran Yang MELANGKAUI"), kempen akhir-tahun mereka pada awal bulan ini, menawarkan peluang kepada pengguna untuk membeli produk pada harga istimewa dan meningkatkan hiburan rumah demi percutian yang lebih menarik.


Pada musim cuti ini, Hisense menawarkan hiburan rumah berkualiti tertinggi pada harga masa terhad, memulakan satu siri jualan musim cuti yang istimewa. TV Mini-led Hisense U7K yang memiliki saiz sehingga 100 inci yang mengagumkan menyampaikan imej luar biasa terperinci, seakan-akan hidup dan jelas. Panel yang dinaik taraf menampilkan 144Hz Game Mode Pro menyediakan kelancaran imej dan pengalaman permainan yang menarik. Sebaliknya, TV Laser Hisense L9 dengan Teknologi Laser TriChroma, Dolby Atmos dan HDR menawarkan pengalaman sinematik di rumah. Ditingkatkan oleh skrin tolak-cahaya ambien untuk mengelakkan warna pudar, ia turut meminimumkan tekanan ke atas mata. Hal ini menekankan komitmen Hisense terhadap teknologi inovatif yang mengutamakan keselesaan dan kesejahteraan penonton.

Selain daripada siri TV yang terkemuka, produk berkualiti tinggi daripada Hisense juga dapat membantu meningkatkan semangat bercuti, terutamanya melalui perkakas rumah mereka yang pintar dan andal. Sebagai contoh, peti sejuk Hisense Pureflat ideal untuk pesta percutian besar-besaran, menampilkan zon MyFreshChoice yang dapat membuat peralihan yang lancar antara suhu peti sejuk dan penyejuk beku, menampung kesemua keperluan keluarga untuk pesta perayaan, hanya dengan sentuhan butang. Kebolehsesuaian ini memberi ruang tambahan untuk barangan beku sebelum hari penting dan ruang yang mencukupi untuk menyimpan lebihan makanan.

Di bawah tema kempen "Deals That Go BEYOND", Hisense memperkenalkan diskaun dalam-talian-ke-luar-talian yang tiada tandingan dalam seluruh rangkaian produk mereka yang berkualiti tinggi termasuk peti sejuk, mesin basuh, penyaman udara, perkakas dapur dan SDA. Tawaran yang luas ini tidak hanya terhenti pada barangan asas sahaja; ia juga termasuk produk berkualiti terbaik, meliputi TV dengan ciri-ciri untuk meningkatkan hiburan keluarga serta inovasi dapur yang membantu pengehosan percutian, memastikan agar barang-barang isi rumah ini menjadikan percutian lebih cerah, lebih menyeronokkan dan bebas tekanan untuk perhimpunan keluarga.

Minggu depan, kempen Akhir-Tahun "Deals That Go BEYOND" Hisense akan mencapai kemuncaknya pada hari Jumaat Hitam, membawakan tawaran terbaik untuk barangannya yang boleh dipasarkan dan unggul merentas semua kategori kepada kedua-dua pelanggan runcit dan e-dagang.

Source: Hisense
Keywords: Computer/Electronics Consumer Electronics Electronic Commerce Household Products Household/Consumer/Cosmetics Retail New products/services