omniture

Automation Anywhere Melantik Tim McDonough sebagai Ketua Pegawai Pemasaran untuk Memacu Kesedaran dan Pertumbuhan Global bagi Peneraju dalam Automasi Dikuasakan AI

Automation Anywhere, Inc.
2024-04-25 00:35 43

SAN JOSE, Calif., 25 April 2024 /PRNewswire/ -- Automation Anywhere, peneraju dalam penyelesaian automasi dikuasakan AI, mengumumkan bahawa pemimpin pemasaran AI  Tim McDonough  menyertai syarikat itu sebagai ketua pegawai pemasaran (CMO). McDonough, membawa bersamanya pengalaman lebih daripada dua dekad dalam memacu pertumbuhan merentasi syarikat permulaan dan syarikat Fortune 100, akan membentuk dan memimpin strategi jenama dan pertumbuhan global, serta fungsi masuk ke pasaran Automation Anywhere.

Tim McDonough, CMO, Automation Anywhere
Tim McDonough, CMO, Automation Anywhere

McDonough menyertai Automation Anywhere dari Intel, syarikat beliau baru-baru ini berkhidmat sebagai naib presiden dan Ketua Pegawai Pemasaran AI dan pusat data. McDonough menyelia transformasi unit perniagaan bernilai lebih daripada $14 bilion, sambil membimbing strategi dan kedudukan syarikat dalam pasaran AI.

"Tim menyertai kami pada masa yang luar biasa dalam perjalanan kami kerana kami sedang mengalami fasa pertumbuhan baharu yang dicetuskan oleh manfaat transformatif model automasi proses AI generatif kami yang mengubah perniagaan pelanggan kami," kata Mihir Shukla, Ketua Pegawai Eksekutif, Automation Anywhere. "Pengalaman Tim yang mengagumkan itu akan memainkan peranan penting dalam usaha kami memperkasa organisasi untuk mencapai hasil yang luar biasa dengan mengautomasikan lebih daripada empat puluh peratus aliran kerja dan tugasan, serta menjimatkan berjuta-juta, malah berbilion-bilion dolar."

Sebelum Intel, McDonough memegang peranan eksekutif di syarikat teknologi terkemuka, termasuk Unity Technologies, Qualcomm dan Microsoft. Rekod prestasi McDonough dalam bidang perusahaan dan pemasaran C-suite merangkumi teknologi yang dibangunkan dan baharu muncul, termasuk alatan AI, aplikasi, penyelesaian perisian sebagai perkhidmatan (SaaS) dan ekosistem pembangun.

"Saya tidak sabar untuk membantu memimpin Automation Anywhere melalui pertumbuhan fasa seterusnya kerana situasi ini membantu syarikat mengubah perniagaan masing-masing," kata McDonough. "Melihat cara pelanggan melakukan inovasi dengan platform Automation Anywhere menunjukkan kepada saya peluang pasaran luar biasa yang kami ada. Apabila anda menggabungkan automasi dengan AI generatif, pelanggan kini boleh melangkaui impak tugas atau jabatan dan mengautomasikan pada peringkat perusahaan, memperkasa syarikat dan pekerja untuk melakukan kerja yang terbaik."

Pelantikan McDonough tiba tepat pada masa syarikat mempunyai peluang yang luar biasa, dicapai dengan prestasi suku tahun keempat Automation Anywhere yang berjaya memecahkan rekod baru-baru ini, keuntungan yang berterusan dan prospek yang kukuh dalam tahun fiskal semasa. Pada suku tahun yang lepas, Automation Anywhere melaporkan pertumbuhan sebanyak 50 peratus dalam urus niaga perusahaan yang besar berbanding suku tahun sebelumnya, mengetengahkan momentum syarikat dan kedudukan pasaran yang kukuh.  

Maklumat Tentang Automation Anywhere   

Automation Anywhere ialah peneraju dalam automasi proses dikuasakan AI yang membolehkan AI berfungsi di seluruh organisasi. Platform Kejayaan Automasi syarikat dikuasakan dengan AI generatif dan menawarkan penemuan proses, RPA, perancangan proses secara menyeluruh, pemprosesan dokumen dan analisis, dengan pendekatan mengutamakan keselamatan dan tadbir urus yang pertama. Automation Anywhere memperkasa organisasi di seluruh dunia untuk melancarkan keuntungan produktiviti, memacu inovasi, menambah baik perkhidmatan pelanggan dan mempercepat pertumbuhan perniagaan. Syarikat tersebut dipandu oleh visi untuk memacu masa depan kerja dengan membebaskan potensi warga kerja melalui automasi AI. Ketahui lebih lanjut di http://www.automationanywhere.com/

Berinteraksi dengan Automation Anywhere 

•  Webinar

•  LinkedIn

•  Threads

•  Facebook

•  Instagram

Foto - https://mma.prnasia.com/media2/2395055/Tim_Headshot.jpg?p=medium600
Logo - https://mma.prnasia.com/media2/2383572/4665982/Automation_Anywhere_Logo.jpg?p=medium600

 

Source: Automation Anywhere, Inc.
Keywords: Computer Software Computer/Electronics Personnel announcements Data Analytics Artificial Intelligence Cloud Computing / Internet of Things