omniture

Stavian Industrial Metal perjuangkan pertumbuhan mampan dan kesalinghubungan antarabangsa di SEAISI 2024

Stavian Industrial Metal
2024-05-15 03:29 17

DA NANG, Vietnam, 15 Mei 2024 /PRNewswire/ -- Stavian Industrial Metal Joint Stock Company dengan bangganya mengumumkan penajaan dan penyertaannya dalam Persidangan & Pameran SEAISI 2024, diadakan mulai 13 hingga 16 Mei 2024, di Pusat Konvensyen Ariyana di Danang, Vietnam. Acara ini berfungsi sebagai platform penting untuk industri keluli Asia Tenggara.

Stavian Industrial Metal SEAISI Conference Exhibition Booth
Stavian Industrial Metal SEAISI Conference Exhibition Booth

Stavian Industrial Metal bersedia untuk memberi impak signifikan di persidangan ini, selaras dengan tema "Bertahan dan Berkembang Maju dalam Dunia Nyahkarbon". Sebagai penaja peringkat Berlian, syarikat ini akan berinteraksi secara langsung bersama pelanggan dan rakan kongsi di Reruai 14, menyampaikan penyelesaian berpandangan jauh untuk industri logam mampan.

Menekankan penyelesaian dan kolaborasi antarabangsa

Stavian Industrial Metal melakukan perbezaan lebih daripada sekadar pengedar; ia merupakan penyedia penyelesaian yang komprehensif, memudahkan perdagangan dan kesalinghubungan antarabangsa. "Misi kami melangkaui lebih daripada perdagangan logam konvensional. Kami menawarkan rangkaian dengan 15 penyelesaian perniagaan dan 4 model perniagaan yang direka bentuk untuk meningkatkan pengalaman pembelian untuk pelanggan kami," ujar Pemimpin Kanan syarikat.

Tambahan pula, Stavian Industrial Metal menjalin kolaborasi secara aktif dalam perdagangan, pelaburan, pembuatan, pemindahan teknologi dan analitis data, memupuk perkongsian yang memacu pertumbuhan dan pembangunan bersama. Pendekatan yang kolaboratif ini menekankan peranan syarikat sebagai pemangkin untuk kesalinghubungan antarabangsa dan kemakmuran ekonomi.

Mencapai Kedudukan sebagai Pemudah Cara Global

Kedudukan Stavian Industrial Metal sebagai penyedia penyelesaian yang komprehensif melangkaui sempadan Vietnam. Walaupun berakar umbi di Vietnam, syarikat ini berperanan sebagai saluran untuk kesalinghubungan global, memudahkan pertukaran logam dan kepakaran antara Vietnam dan komuniti antarabangsa. "Visi kami bukan sahaja untuk membawakan logam Vietnam kepada dunia, tetapi juga untuk mengalu-alukan dunia ke Vietnam," ujar Pemimpin Kanan syarikat.

Komitmen kepada Pembangunan Mampan dan Kesalinghubungan Global

Menerima visi strategik yang menekankan baik kesalinghubungan antarabangsa mahupun pertumbuhan mampan, Stavian Industrial Metal mengesahkan sekali lagi dedikasinya untuk mengintegrasikan keluli hijau ke dalam rangka kerja operasinya. "Penyertaan kami dalam SEAISI 2024 menekankan komitmen kami untuk memacu amalan mampan dalam industri logam. Kami mengiktiraf kemestian global untuk mengurangkan emisi karbon dan teguh dalam usaha kami terhadap penyelesaian inovatif yang memberi manfaat kepada pelanggan kami dan masyarakat," ujar seorang wakil syarikat.

Penjajaran yang strategik ini memberi kedudukan kepada Stavian Industrial Metal untuk memanfaatkan peluang baru muncul, termasuk pencukaian hijau yang dijangkakan di Eropah, lalu meningkatkan prospek untuk eksport masa depan ke pasaran Eropah dan Amerika. Dengan mengutamakan pembangunan produk keluli hijau, syarikat bermatlamat untuk mendorong produk logam Vietnam ke barisan hadapan pasaran global sekali gus mendorong rangkaian penyelesaian inovatif dan memudahkan penyepaduan kepakaran antarabangsa ke dalam pasaran Vietnam.

Latar Belakang Stavian Industrial Metal

Stavian Industrial Metal, subsidiari Stavian Group, memanfaatkan asas kewangannya yang teguh dan rangkaian global yang luas untuk menerajui perdagangan dan pengedaran logam berkualiti tinggi, termasuk keluli, aluminium, tembaga dan keluli tahan karat. Terkenal dengan penyelesaian perniagaannya yang inovatif, disesuaikan untuk industri perdagangan logam, syarikat komited untuk mempromosikan produk logam Vietnam di persada global sekali gus memudahkan penyepaduan amalan terbaik dan kemajuan antarabangsa ke dalam industri logam Vietnam.

Laman web syarikat: https://stavianmetal.com/en/ 

 

Source: Stavian Industrial Metal
Keywords: Machine Tools, Metalworking and metallurgy Mining Mining/Metals Trade show news