omniture

Kenyataan Akhbar daripada Hard Rock International Berkaitan dengan Pengumuman Star Entertainment

Hard Rock International
2024-05-21 14:43 28

HOLLYWOOD, Florida, 21 Mei 2024 /PRNewswire/ -- Hard Rock International ingin menangani laporan terkini berkenaan cadangan pembelian Star Entertainment Group Limited (Star) di Australia. Kami mahu menjelaskan bahawa Hard Rock International tidak terlibat dalam mahupun membenarkan, apa-apa perbincangan, aktiviti atau rundingan bagi pihak syarikat berkaitan dengan bidaan yang dicadangkan untuk Star. Hard Rock International juga tidak membenarkan penggunaan jenama Hard Rock berkaitan dengan apa-apa bidaan yang dicadangkan untuk Star oleh mana-mana pihak ketiga. 

Jenama kami dibina berdasarkan warisan integriti, kecemerlangan dan komitmen kepada tetamu, rakan kongsi dan ahli pasukan kami di seluruh dunia. Apa-apa penyalahgunaan nama Hard Rock dalam urusan perniagaan yang tidak dibenarkan dianggap sangat serius. Pada masa ini, kami sedang menyiasat perkara ini dan akan melaksanakan semua tindakan undang-undang yang diperlukan untuk melindungi jenama dan reputasi kami. 

Kami menggesa pihak berkepentingan dan orang ramai supaya hanya bergantung pada komunikasi rasmi daripada Hard Rock International untuk mendapatkan maklumat yang tepat berkenaan aktiviti perniagaan dan perkongsian kami. 

Logo - https://mma.prnasia.com/media2/808184/Hard_Rock_Logo.jpg?p=medium600

Source: Hard Rock International
Keywords: Entertainment Gambling/Casinos Travel Public Interest