omniture

Carl's Jr. akan Memperluaskan Pasarannya ke U.K. dan Republik Ireland di bawah Perjanjian Lesen Induk Baharu dengan Boparan Restaurant Group

CKE Restaurants Holdings, Inc.
2024-05-23 01:14 110

FRANKLIN, Tenn., 23 Mei 2024 /PRNewswire/ -- CKE Restaurants Holdings, Inc. ("CKE") mengumumkan perjanjian baharu dengan Boparan Restaurant Group ("BRG") untuk membangunkan restoran Carl's Jr.® di United Kingdom dan Republik Ireland ("Wilayah"). Kerjasama ini menandakan tambahan yang menarik kepada senarai lokasi antarabangsa CKE yang semakin berkembang dan akan memberikan kepada tetamu perisa hebat dan berani jenama ini yang terkenal di seluruh dunia. Menu lazat Carl's Jr. termasuk burger yang dibakar lembut, Hand-Breaded Chicken Tenders™, dan Hand-Scooped Ice-Cream Shakes™.

Courtesy: CKE Restaurants Holdings
Courtesy: CKE Restaurants Holdings

Di bawah perjanjian ini, BRG akan membuka, mengendali, dan memberi francais kepada restoran di seluruh wilayah sebagai pemaju eksklusif Carl's Jr. Perkongsian ini mengukuhkan lagi keberadaan Carl's Jr. di Eropah yang merangkumi hampir 100 restoran di merentasi Sepanyol, Perancis, Denmark, Turkiye dan Switzerland.

"Sebagai sebahagian daripada pelan pertumbuhan strategik kami, kami telah lama memberi perhatian kepada U.K. dan Republik Ireland dan sangat teruja untuk memenuhi permintaan antarabangsa untuk perisa khas kami," kata Mike Woida, Presiden CKE International.

"Kejayaan antarabangsa Carl's Jr menggambarkan dirinya sendiri. Jenama ini menawarkan kualiti makanan yang hebat dan inovasi yang mengagumkan, dan kami tidak sabar untuk meniru pengalaman 'Eat Like You Mean It' yang tercetus di California di U.K. " kata Satnam Leihal, CEO BRG. "Perkongsian ini sejajar dengan komitmen kami untuk memberikan pengalaman makan yang luar biasa, dan kami tidak sabar untuk memperkenalkan Carl's Jr. ke pasaran U.K. dan Ireland."

Dengan warisan yang kaya dan lebih daripada 80 tahun dalam perniagaan, rangkaian restoran kelahiran California ini mempercepatkan rancangan untuk pengembangan global. CKE kini mengendalikan lebih daripada 1,100 restoran antarabangsa di lebih daripada 35 buah negara di seluruh dunia.

"BRG mempunyai rekod kejayaan yang terbukti dan berkongsi visi kami untuk Carl's Jr. di U.K. Kami berharap dapat melayani tetamu kami di rantau ini sambil meneruskan laluan kami menuju pertumbuhan global," kata Woida.

Untuk maklumat francais antarabangsa sila layari https://carlsjrfranchising.com/international.

Maklumat Tentang CKE Restaurants Holdings, Inc. 
CKE Restaurants Holdings, Inc., sebuah syarikat persendirian yang berpangkalan di Franklin, Tennessee, mengendalikan restoran Carl's Jr.® dan Hardee's®, dua jenama kegemaran, yang terkenal dengan item menu premium dan inovatif seperti burger bakar ikonik dan Hand-Breaded Chicken Tenders™. Dengan jejak A.S. dan antarabangsa, Carl's Jr. Restaurants LLC dan Hardee's Restaurants LLC mempunyai lebih daripada 3,600 restoran francais atau dikendalikan syarikat di dalam negara dan lebih daripada 35 pasaran antarabangsa dan wilayah A.S. Untuk maklumat lanjut mengenai CKE, sila layari www.ckr.com atau laman jenamanya di www.carlsjr.com dan www.hardees.com.

Maklumat Tentang Boparan Restaurant Group
BRG ialah salah satu syarikat restoran terkemuka di U.K., menguruskan pelbagai portfolio jenama terkenal, termasuk Slim Chickens, Gourmet Burger Kitchen (GBK), FishWorks, Carluccio's, Caffe Carluccio's, Giraffe, Ed's Easy Diner, dan Cinnamon Collection. BRG telah mengukuhkan kedudukannya sebagai pemain utama dalam industri makanan dan minuman. Dalam talian: https://boparanrestaurantgroup.co.uk/.

Foto - https://mma.prnasia.com/media2/2417510/CKE_Restaurants_Holdings_Carl_s_Jr_Expansion.jpg?p=medium600
Logo - https://mma.prnasia.com/media2/2083541/CKE_Restaurants_Logo.jpg?p=medium600

Source: CKE Restaurants Holdings, Inc.
Keywords: Food/Beverages Restaurants Retail Corporate Expansion Licensing/marketing agreements