omniture

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Bankai Group , Bankim Brahmbhatt, Mendapat Tempat Yang Diidamkan pada Senarai Power 100 Kapasiti untuk Tahun Kedua Berturut-turut

Bankai Group
2024-05-29 09:00 30

NEW YORK, 29 Mei 2024 /PRNewswire/ -- Bankim Brahmbhatt, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Bankai Group yang berwawasan, telah mengukuhkan status beliau sebagai kuasa besar dalam telekomunikasi dengan memperoleh pengiktirafan berulang dalam Senarai Power 100 yang berprestij oleh Capacity Media. Penghargaan ini menekankan dedikasi tidak berbelah bahagi Brahmbhatt untuk membentuk masa depan infrastruktur ICT global.

Bankim Brahmbhatt, President and CEO of the Bankai Group.
Bankim Brahmbhatt, President and CEO of the Bankai Group.

Media Industri Mengiktiraf Kepimpinan Global

Sejak tahun 2000, Capacity Media telah menjadi sumber utama untuk berita dan acara yang mempengaruhi industri pembawa, menjadikan Senarai Power 100 sebagai pengiktirafan yang sangat diidamkan. Senarai ini menampilkan pemimpin-pemimpin yang paling berpengaruh dalam sektor ini, yang memacu inovasi dan kemajuan.

Kesyukuran dan Fokus Berterusan pada Kemajuan

"Dinamakan dalam Senarai Power 100 untuk tahun kedua berturut-turut adalah satu penghormatan yang amat menggembirakan," kata Encik Brahmbhatt. "Di Bankai Group, kami sentiasa didorong oleh keinginan untuk menolak sempadan perkara yang boleh dicapai dalam telekomunikasi."

Dr. Raghavendra Hunasgi, Ketua Pegawai Kewangan Kumpulan Bankai Group, menyuarakan sentimen ini, sambil menambah, "Panduan pemikiran ke hadapan Brahmbhatt kekal sebagai penggerak di sebalik kejayaan Kumpulan Bankai. Pengiktirafan ini adalah bukti kepimpinan beliau yang luar biasa."

Penyelesaian Perintis Tiga Dekad

Bankai Group terus merintis penyelesaian yang selamat dan berskala untuk industri telekomunikasi dan teknologi kewangan. Mereka telah meletakkan diri mereka sebagai peneraju dalam perkhidmatan suara dan SMS sambil membangunkan platform teknologi kewangan paling selamat yang tersedia secara serentak. Komitmen yang kukuh terhadap kecemerlangan memastikan bahawa Bankai Group mengekalkan kedudukan mereka di barisan hadapan industri.

Memperkasa Perniagaan Melalui Inovasi

Di bawah pimpinan berterusan Brahmbhatt, Bankai Group bersedia untuk memimpin inisiatif-inisiatif yang inovatif. Mereka memperkasakan perniagaan di seluruh dunia dengan menawarkan sambungan terkini dan penyelesaian transformasi digital generasi seterusnya.

Perihal Bankai Group:

Bankai Group ialah peneraju global dalam Telekomunikasi, Fintech dan Perundingan Perusahaan. Selama tiga dekad yang lalu, mereka telah merintis teknologi suara borong global, perkhidmatan nilai tambah dan telekomunikasi. Selain menerajui perkhidmatan suara, Bankai juga merupakan inovator dalam fintech, membangunkan penyelesaian termaju untuk bank dan institusi kewangan. Bankai juga telah menubuhkan Penyelidikan & Pembangunan dan Makmal Deeptech khusus untuk membawa visi AI perniagaan menjadi kenyataan.

Perihal Capacity:

Capacity Media ialah sumber berita dan acara yang terkenal untuk pasaran pembawa telekomunikasi dan penyedia perkhidmatan. Portfolio mereka merangkumi majalah Capacity, portal berita, direktori pembawa dan 24 acara global seperti Capacity Europe, International Telecoms Week (ITW) dan Anugerah Pembawa Global.

Foto: https://mma.prnasia.com/media2/2422677/Bankai_Group.jpg?p=medium600

Source: Bankai Group
Keywords: Banking/Financial Service Computer/Electronics Telecommunications Telecommunications Carriers and Services Awards Financial Technology