omniture

Sidang Kemuncak Teknologi Perdagangan 2024 Ditaja Secara Eksklusif oleh DECODE Group di Xiamen Selesai dengan Jayanya

Decode Group
2024-06-07 10:27 198

SYDNEY, 7 Jun 2024 /PRNewswire/ -- DECODE Group mengumumkan selesainya "Sidang Kemuncak Teknologi Perdagangan Luar Talian 2024" dengan jayanya di Xiamen, China pada 1 Jun 2024. Dihoskan oleh Huiyou Station dengan penajaan eksklusif daripada DECODE Global, sidang kemuncak ini menarik minat lebih 160 hadirin, termasuk ramai orang elit sektor kewangan, yang membincangkan trend terkini dalam teknologi kewangan, berkongsi pengalaman perdagangan serta mendorong pertukaran. Para penceramah berprofil tinggi terdiri daripada pensyarah jemputan khas DECODE Ian, Haoran daripada ORION Trading Academy dan Gao daripada ORION Henan Studio.


Pensyarah jemputan khas DECODE, Ian menghuraikan tentang perkembangan besar syarikat ini sejak dua dekad yang lalu, mengetengahkan statusnya sebagai kumpulan perkhidmatan kewangan peringkat tinggi bertaraf global, yang beribu pejabat di Sydney, Australia. Operasi syarikat dikawal selia oleh badan-badan seperti Suruhanjaya Sekuriti dan Pelaburan Australia (ASIC), Rangkaian Penguatkuasaan Jenayah Kewangan (FinCEN) di Amerika Syarikat dan Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Vanuatu (VFSC). Lesen dan kelayakan kawal selia ini menyokong komitmen DECODE terhadap standard perkhidmatan yang berkualiti tinggi.

Sidang kemuncak ini turut menonjolkan strategi perdagangan terkenal ORION Trading Academy, disampaikan oleh Haoran. Dikenali dengan kadar kemenangan yang tinggi, strategi perdagangan ORION sesuai baik untuk pedagang baharu mahupun pedagang berpengalaman. Strategi perdagangan ORION menawarkan kadar ketepatan 80%*, dengan data terkini mulai Mei 2024 menunjukkan kadar kemenangan 87.3%* yang mengagumkan.

Sidang kemuncak ini mencapai kemuncak dengan perbincangan meja bulat yang dinamik mengenai topik-topik utama seperti teknologi perdagangan, strategi perdagangan dan pengalaman perdagangan, seterusnya memupuk dialog berwawasan dalam kalangan peserta. Acara ini menekankan komitmen DECODE Group terhadap inovasi dan kecemerlangan, memperkukuh peranannya dalam membentuk masa depan perdagangan kewangan dan teknologi.

Latar Belakang DECODE Group

DECODE Group ialah kumpulan perkhidmatan kewangan peringkat tinggi global dengan pengalaman industri selama 20 tahun. Beribu pejabat di Sydney, Australia, DECODE memegang pelbagai lesen kewangan merentas pelbagai negara, termasuk Lesen Perkhidmatan Kewangan Australia dan diberi kuasa untuk menyediakan perkhidmatan kewangan. Decode Group beroperasi di bawah pengawasan kawal selia ketat badan-badan yang dihormati, terutamanya Suruhanjaya Sekuriti dan Pelaburan Australia (ASIC), Rangkaian Penguatkuasaan Jenayah Kewangan (FinCEN) di AS dan Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Vanuatu (VFSC).

Penafian:

Sila ambil maklum bahawa data prestasi yang disebutkan dalam siaran akhbar ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja dan tidak memberikan sebarang nasihat pelaburan. Pasaran kewangan adalah sangat tidak menentu dan prestasi terdahulu tidak menunjukkan hasil masa depan. Pelabur harus menilai dengan teliti toleransi risiko mereka dan berunding dengan penasihat kewangan profesional sebelum membuat sebarang keputusan pelaburan.

Source: Decode Group
Keywords: Banking/Financial Service Computer/Electronics Financial Technology