omniture

Mempelopori Kemajuan, Membentuk Masa Depan: Persidangan Pelancaran Produk Global SUPCON 2024 Diadakan di Singapura

SUPCON Technology Co., Ltd.
2024-06-10 14:11 15

SINGAPURA dan HANGZHOU, China, 10 Jun 2024 /PRNewswire/ -- Tanggal 5 Jun, Persidangan Pelancaran Produk Global SUPCON 2024, bertemakan "Mempelopori Kemajuan, Membentuk Masa Depan," diadakan dengan jayanya di Singapura. Acara ini menandakan pelancaran rasmi dua produk baharu rintis daripada SUPCON: UCS (Sistem Kawalan Sejagat) yang pertama di dunia dan TPT (Transformer Pra-latih Siri-Masa), model siri-masa yang pertama dalam industri proses. Inovasi ini kini memasuki aplikasi industri penuh. Hampir 300 pakar industri, termasuk wakil daripada perusahaan industri kemajuan terkemuka, organisasi multinasional dan persatuan akademik dari hampir 20 negara dan wilayah, berhimpun untuk meneroka jalan baharu untuk transformasi digital dan pembangunan mampan yang berkualiti tinggi dalam industri proses dalam era AI.

Di persidangan ini, Cui Shan, Pengerusi dan Presiden SUPCON, menyampaikan ceramah menarik yang bertajuk "Menerima AI untuk Menjadikan Industri Lebih Pintar", memperkenalkan evolusi, penyusunan perniagaan, daya saing teras dan bahagian pasaran SUPCON kepada pelanggan global. Dengan memanfaatkan pencapaian revolusi teknologi yang terkini, SUPCON mewujudkan Seni Bina Loji Pintar "1+2+N" yang terkemuka dalam industri dan sistem teknologi produk teras "4 Platform Data + 1 Enjin AI" termaju. Menerusi penyelesaian pintar seperti "AI+Keselamatan," "AI+Kualiti," "AI+Hijau" dan "AI+Keuntungan," SUPCON merupakan pelopor dalam pembangunan AI industri, yang bermatlamat untuk menjadi perintis global dalam bidang ini serta memanfaatkan AI untuk menggalakkan pertumbuhan industri yang mampan.

Mercy Zhang, Naib Presiden SUPCON International Business, melancarkan secara rasmi Sistem Kawalan Sejagat (UCS), menandakan inovasi rintis dalam sektor automasi. Membawakan seni bina minimalis "rangkaian-awan-pinggir" yang pertama di dunia dan teknologi perisian tertakrif, didigitalkan sepenuhnya dan berasaskan awan, UCS merevolusikan seni bina teknologi DCS tradisional yang berusia 50 tahun. Inovasi ini mencapai penjimatan kos yang luar biasa, termasuk pengurangan sebanyak 90% dalam jejak, 80% pengurangan dalam kabel tembaga dan 50% pengurangan dalam tempoh projek.

Dr. Wenyue Ding, Saintis Penyelidik Kanan SUPCON, memperkenalkan TPT, yang akan merevolusikan aplikasi dan data industri berpecah-pecah tradisional. Beralih daripada mod tradisional "model N + Aplikasi N" kepada paradigma baharu "TPT + 1 perisian" di kilang, TPT mempunyai tiga ciri - berbilang-keupayaan, teritlak dan andal. - Aplikasi TPT SUPCON mencapai kejayaan dalam pelbagai sektor, termasuk klor-alkali, kuasa terma dan industri petrokimia.

Di acara ini, Duoshen Wu, Presiden Singapore-China Business Association, Xuemin Li, Pengerusi Eksekutif Jawatankuasa Kerjasama Industri Sains dan Teknologi China-ASEAN dan Guanglian Pang, Ahli Jawatankuasa Tetap daripada Jawatankuasa Parti dan Timbalan Ketua Setiausaha China Petroleum and Chemical Industry Federation, menyampaikan ucapan yang menginspirasikan, merakamkan ucapan setinggi-tinggi tahniah kepada SUPCON. Di samping itu, wakil daripada organisasi dan syarikat yang terkemuka seperti NAMUR, OPAF, Saudi Aramco, Pertamina, Wanhua dan Dell memfokuskan kepada teknologi produk dan aplikasi termaju dalam industri proses, berkongsi pandangan mendalam mereka tentang topik-topik penting seperti AI perindustrian, data raya dan perkhidmatan awan. 

Mendapat pujian tinggi oleh peserta, persidangan ini menunjukkan dedikasi dan keupayaan SUPCON dalam mempelopori teknologi produk yang inovatif dan aplikasinya. Ia menekankan selanjutnya komitmen SUPCON untuk menerajui automasi dan transformasi digital dalam industri proses. Menerajui era AI perindustrian, SUPCON bersiap sedia untuk berkolaborasi dengan rakan kongsi global bagi membentuk masa depan industri ini.

Source: SUPCON Technology Co., Ltd.
Keywords: Computer Software Computer/Electronics Electronic Design Automation Environmental Products & Services Green Technology New products/services Artificial Intelligence Cloud Computing / Internet of Things