omniture

The Vantage View lancar Episod Keempatnya dengan "The Future of the Space Economy"

Vantage
2024-06-14 19:50 26

PORT VILA, Vanuatu, 14 Jun 2024 /PRNewswire/ -- Vantage Markets, broker pelbagai aset yang terkemuka, dengan bangganya mendedahkan episod keempat The Vantage View yang amat dinanti-nantikan, siri video utama yang menyediakan pandangan dan analisis kewangan yang canggih. Diterbitkan melalui kolaborasi bersama Bloomberg Media Studios, episod terkini ini "The Future of the Space Economy" mengundang penonton untuk memulakan perjalanan menuju evolusi dan peluang pelaburan dalam ekonomi angkasa.

The Vantage View lancar Episod Keempatnya dengan "The Future of the Space Economy"
The Vantage View lancar Episod Keempatnya dengan "The Future of the Space Economy"

Mengetuai perbincangan ini ialah Simon Gwozdz, Ketua Pegawai Eksekutif & Pengasas Equatorial Space Systems, seorang tokoh terkemuka dalam industri angkasa. Simon memberikan pandangan tentang landskap ekonomi teknologi angkasa, menonjolkan pulangan ketara yang lebih lama biarpun dengan tempoh matang yang lebih lama dan demokratikasi angkasa.

Beliau membayangkan masa depan pelancongan angkasa yang boleh diakses dan penerokaan sumber dalam-ruang angkasa, meluaskan sempadan penerokaan serta menawarkan pemahaman yang menyeluruh kepada penonton tentang potensi sektor ini.

Di samping itu, episod ini mendedahkan unjuran yang menarik untuk ekonomi angkasa, termasuk Pasaran Perkhidmatan Data Satelit yang mencecah £25.3 bilion menjelang tahun 2030 dan Pasaran Perlombongan Angkasa mencecah £12.1 bilion menjelang tahun 2037, menunjukkan potensi pertumbuhan yang amat besar dan peluang yang menguntungkan untuk pelabur dan pihak berkepentingan.

"Kami berasa teruja untuk membawakan episode The Vantage View yang sarat dengan informasi, bagi meneroka trajektori masa depan ekonomi angkasa," kata Marc Despallieres, Ketua Pegawai Strategi dan Perdagangan di Vantage. "Memandangkan penerokaan angkasa lepas dan perdagangan terus mendapat momentum, amat penting untuk memahami dinamik yang semakin berkembang dan peluang pelaburan dalam sektor yang berkembang pesat ini."

Untuk mendapatkan pandangan yang tiada tandingan mengenai perkembangan dan prospek yang menarik dalam ekonomi angkasa, kunjungi The Vantage View.

Latar Belakang Vantage 

Vantage  (atau Vantage Markets) ialah broker pelbagai aset yang menawarkan kepada pelanggan akses kepada perkhidmatan yang pantas dan hebat bagi memperdagangkan produk Kontrak untuk Perbezaan (CFD), termasuk tukaran mata wang asing (Forex), Komoditi, Indeks, Saham, ETF dan Bon.

Dengan pengalaman pasaran selama lebih 13 tahun, Vantage melangkaui peranan sebagai broker, menyediakan ekosistem dagangan yang dipercayai, aplikasi dagangan mudah alih yang memenangi anugerah dan platform dagangan mesra pengguna yang memperkasa pelanggan untuk merebut peluang perdagangan. Muat turun Vantage App pada App Store atau Google Play.

berdagang lebih bijak @vantage 

http://www.vantagemarkets.com/

Latar Belakang Bloomberg Media 

Bloomberg Media ialah syarikat media berbilang platform yang terkemuka di dunia untuk perniagaan dan kewangan, yang memanfaatkan sumber editorial lebih daripada 2,700 ahli profesional editorial di peringkat global dalam lebih 120 negara. Bloomberg Media merupakan organisasi media yang mendepani pengguna daripada Bloomberg L.P

https://www.bloomberg.com/

 

Source: Vantage
Keywords: Banking/Financial Service Computer/Electronics Entertainment Economic news, trends, analysis New products/services Financial Technology