omniture

Vantage Markets Menerima Tiga Pengiktirafan di International Business Magazine Awards 2024

Vantage
2024-06-14 20:42 20

PORT VILA, Vanuatu, 14 Jun 2024 /PRNewswire/ -- Vantage Markets (atau Vantage), broker pelbagai aset yang terkemuka, dengan sukacitanya mengumumkan pencapaian terkininya, memperoleh tiga anugerah berprestij di International Business Magazine Awards 2024: "Broker Paling Dipercayai Global 2024", "Broker Paling Telus Global 2024" dan "Broker Nilai Terbaik Global 2024".

Vantage Markets Terima Tiga Pengiktirafan di International Business Magazine Awards 2024
Vantage Markets Terima Tiga Pengiktirafan di International Business Magazine Awards 2024

International Business Magazine, sebuah syarikat penerbitan dalam talian yang berpangkalan di UAE dengan kumpulan pelanggan merangkumi lebih daripada 50,000, memberi pengiktirafan kepada perniagaan-perniagaan yang menunjukkan prestasi dan inovasi cemerlang dalam pelbagai industri. Mereka menyampaikan berita mutakhir daripada dunia kewangan dan mempromosikan penyelesaian inovatif dalam industri ini.

Komitmen Vantage untuk memupuk kepercayaan bersama pelanggan melayakkan mereka menerima gelaran "Broker Paling Dipercayai Global 2024", manakala dedikasi mereka terhadap komunikasi yang jelas diiktiraf menerusi anugerah "Broker Paling Telus Global 2024". Mereka melengkapkan kejayaan mereka dengan dinamakan sebagai "Broker Nilai Terbaik Global 2024" yang memantapkan reputasi mereka untuk menawarkan spread yang kompetitif, perkhidmatan yang cemerlang dan bahan pendidikan percuma kepada pelanggan mereka.

"Kami berasa rendah hati kerana diiktiraf atas usaha kami menjadikan dagangan boleh diakses oleh semua. Pasukan kami bekerja keras untuk menambah baik tawaran perkhidmatan kami untuk memperkasa peniaga kami mengemudi pasaran dengan yakin," kata Marc Despallieres, Ketua Pegawai Strategi & Perdagangan di Vantage. "Anugerah-anugerah daripada International Business Magazine ini meyakinkan kami bahawa kami membuat perkara yang betul."

Anugerah baru-baru ini menandakan satu lagi pencapaian penting dalam perjalanan kecemerlangan dan inovasi Vantage menerusi industri perkhidmatan kewangan. Awal tahun ini, Vantage diiktiraf sebagai "Broker CFD Terbaik, Global" di Global Brands Magazine Awards 2024 yang disanjungi.

Untuk maklumat lanjut mengenai Vantage Markets dan perkhidmatan brokernya yang memenangi anugerah, sila kunjungi VantageMarkets.com.

Latar Belakang Vantage

Vantage  (atau Vantage Markets) ialah broker pelbagai aset yang menawarkan kepada pelanggan akses kepada perkhidmatan yang pantas dan hebat bagi memperdagangkan produk Kontrak untuk Perbezaan (CFD), termasuk tukaran mata wang asing (Forex), Komoditi, Indeks, Saham, ETF dan Bon.

Dengan pengalaman pasaran selama lebih 13 tahun, Vantage melangkaui peranan sebagai broker, menyediakan ekosistem dagangan yang dipercayai, aplikasi dagangan mudah alih yang memenangi anugerah dan platform dagangan mesra pengguna yang memperkasa pelanggan untuk merebut peluang perdagangan. Muat turun Vantage App pada App Store atau Google Play.

berdagang lebih bijak @vantage

http://www.vantagemarkets.com/

Source: Vantage
Keywords: Banking/Financial Service Computer/Electronics Awards Financial Technology