omniture

TV Laser Hisense bersinar di Kremlin

Hisense
2017-12-04 10:05 584

MOSCOW, 4 Disember 2017 / PRNewswire / -- Hisense, penaja rasmi Piala Dunia Rusia FIFA 2018 hari ini menyaksikan Laser TV 100" yang inovatif dan serba boleh mempertontonkan Cabutan Akhir untuk Piala Dunia FIFA 2018 Rusia di Kremlin yang ikonik, Moscow. Sebagai penaja yang berbesar hati, Hisense akan melibatkan diri dalam pelbagai aktiviti pemasaran dan pengiklanan global untuk pertandingan itu dan membantu membawakan semua aksi terus dari padang kepada para peminat di seluruh dunia.

Hisense Laser TV shines at the Kremlin
Hisense Laser TV shines at the Kremlin

Hisense mempunyai kehadiran yang mantap di Cabutan Akhir yang menyaksikan kumpulan dan tarikh perlawanan pertama untuk 32 pasukan diumumkan. Acara tersebut dihadiri oleh pengurus pasukan kebangsaan, perwakilan FIFA dan legenda bola sepak.

Sebagai sebahagian daripada paparan komersil di dalam Kremlin, produk terkini Hisense telah ditayangkan - 4K TV Laser terkemuka dunia, yang memberikan kontras yang luar biasa, warna dan perincian dengan teknologi inovatif X-Fusion yang menggunakan sumber cahaya yang tepat untuk imej yang lebih tajam dan warna yang lebih semula jadi. Produk ini menerangi ruang ketika ia mempertontonkan keputusan cabutan.

Zhu Dan, Naib Presiden Hisense International, menambah: "Hisense ialah pemimpin dalam membangunkan teknologi canggih untuk para pelanggannya. TV Laser menyediakan pengalaman yang dipertingkat untuk penonton dengan 100 "skrin anti-reflektif yang selesa untuk mata, mempunyai 110 watt audio unggul dan memuatkan aplikasi kegemaran semua orang melalui fungsi TV pintar. Apabila menonton Piala Dunia Rusia FIFA 2018 para penonton akan dapat menyaksikan perlawanan dalam kualiti gambar yang terbaik."

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20171202/2005558-1

 

Source: Hisense
Related Stocks:
HongKong:0921 Shanghai:600060 Shenzhen:000921
Keywords: Computer Hardware Computer/Electronics Consumer Electronics Electronic Components Sports Television New products/services