omniture
PR Newswire: news distribution, targeting and monitoring

Pakar Surat Kredit Tunggu Sedia & Pembiayaan Perdagangan, Bachmann & Welser Capital, Umum Pelancaran Laman Sesawang Baharu

2018-01-10 22:19

EDINBURGH, Scotland, 10 Januari 2018 /PRNewswire/ -- Pakar SBLC dan Kewangan Perdagangan Global, Bachmann & Welser Capital hari ini mengumumkan pelancaran laman sesawang korporat baharunya. Laman sesawang ini menawarkan pemahaman yang lebih baik kepada proposisi nilai Syarikat dan manfaat pelanggan secara keseluruhan. Laman sesawang ini juga menawarkan maklumat terkini mengenai produk dan perkhidmatan Bachmann & Welser Capital.

Laman sesawang baharu ini boleh dilayari di: http://www.bachmannwelser.com.

"Ini merupakan saat yang sangat mengujakan bagi kami di Bachmann & Welser Capital. Pelancaran laman sesawang ini akan menyediakan pelanggan, rakan kongsi dan media kami akses kepada maklumat berharga" kata Edward Bachmann, Ketua Pegawai Eksekutif Bachmann & Welser Capital.

Laman sesawang Bachmann & Welser Capital akan dikemaskini secara terkawal dengan berita-berita pelancaran produk, pelantikan pejabat korporat, pencapaian korporat, acara, siaran berita, rancangan pengembangan dan kegiatan perniagaan umum.

Latar Belakang Bachmann & Welser Capital

Bachmann & Welser Capital Ltd ialah Pakar Surat Kredit Tunggu Sedia dan Kewangan Perdagangan yang berpangkalan di United Kingdom. Syarikat ditubuhkan oleh mantan Pembiaya dan Pegawai Bank Pelaburan Bandar Raya London yang berpengalaman. Melalui perkongsiannya di seluruh dunia, syarikat berupaya menyediakan penyelesaian kewangan unik kepada para pelanggannya.

Untuk Maklumat Lanjut: Sila lawati http://www.bachmannwelser.com. Juga, anda boleh hubungi +44(0)131-357-0361.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Sarah Atkins
Pegawai Perhubungan Media
Sarah.Atkins@bachmannwelser.com

Source: Bachmann & Welser Capital Ltd

Featured Video

Related Keywords:

Banking/Financial Service

Multimedia/Online/Internet

New products/services

Advanced Search
Search
  
  1. Products & Services
  2. News Releases
  3. Knowledge Center
  4. Journalists & Media
  5. Multimedia Theater
  6. Contact Us