omniture

Infinitus (China) Diakreditasi Semula Sebagai Perusahaan Berteknologi Tinggi Kebangsaan China untuk Kali Keempat

LKK Health Products Group
2018-05-21 10:55 1062

GUANGZHOU, China, 21 Mei 2018 /PRNewswire/ -- Baru-baru ini, Infinitus (China) Company Ltd. (Infinitus (China)) telah diakreditasi sebagai Perusahaan Berteknologi Tinggi Kebangsaan China 2017 untuk tiga tahun semenjak 9 November 2017. Infinitus (China) telah diiktiraf sebagai Perusahaan Berteknologi Tinggi Kebangsaan untuk kali keempat bersama dengan akreditasi pertamanya dalam tahun 2018.

Infinitus (China) Re-Accredited as a National High-Tech Enterprise
Infinitus (China) Re-Accredited as a National High-Tech Enterprise

Kerja pengesahan Perusahaan Berteknologi Tinggi Kebangsaan bermula dalam tahun 1991 untuk mempromosi kemajuan saintifik dan teknologi dan meningkatkan keupayaan inovasi perusahaan. Sejak tahun 2008, Perusahaan Berteknologi Tinggi Kebangsaan telah diakreditasi bersama oleh Kementerian Sains dan Teknologi Republik Rakyat China, Kementerian Kewangan Republik Rakyat China dan Pentadbiran Cukai Negeri. Akreditasi ini disemak dengan ketat dalam empat bidang, iaitu: hak harta intelektual utama perusahaan, keupayaan transformasi hasil saintifik dan teknikal, tahap pengurusan R&D organisasi, dan indeks pertumbuhan jualan dan aset.

Di sepanjang 9 tahun yang lalu, Infinitus (China) telah diiktiraf sebagai "Perusahaan Berteknologi Tinggi Kebangsaan" empat kali berdasarkan penekanan dan ketekunan terhadap penyelidikan saintifik. Syarikat telah menubuhkan sistem R&D yang unik yang diketengahkan oleh berbagai platform penyelidikan strategik dan keseluruhan rantaian industri yang menyokong pembangunan produk yang menarik. Ia juga memiliki beberapa hak harta intelektual bebas teras dan meneraju dalam penyelidikan teknologi polisakarida sebatian.

Kini, Infinitus (China) bekerjasama rapat dengan institut penyelidikan dan universiti global yang berwibawa, termasuk University of Cambridge, Stanford University, Pusat untuk Penyelidikan Saintifik Kebangsaan Perancis – Paris Diderot University dan Akademi Sains Perubatan Cina China. Profesor Jules A. Hoffman, penerima Hadiah Nobel Diraja untuk Fisiologi atau Perubatan 2011, telah dilantik sebagai penasihat saintifik syarikat semenjak tahun 2017.

Strategi kebangsaan China Sihat menggalakkan permintaan orang ramai untuk kesihatan dan pembangunan industri kesihatan. Dengan itu, pengguna dan pengawal selia telah menyarankan keperluan yang lebih tinggi untuk kualiti produk, yang bergantung terutamanya kepada kekuatan penyelidikan saintifik dan keupayaan inovasi perusahaan, yang menjadi asas untuk perusahaan mengembangkan pasaran dan mengatasi persaingan.

Untuk akreditasi ini, Infinitus (China) berkata bahawa ia akan terus meningkatkan pelaburan dan meningkatkan kekuatan penyelidikan saintifiknya untuk membangunkan dan mengeluarkan produk kesihatan herba Cina yang lebih berkualiti tinggi, seterusnya memenuhi keperluan pengguna dan membuat sumbangan positif untuk masyarakat.

Latar Belakang Infinitus (China) Company Ltd.

Infinitus (China) Company Ltd, ditubuhkan dalam tahun 1992 dan beribu pejabat di Guangzhou, ialah ahli LKK Health Products Group. Syarikat memberi tumpuan kepada R&D, pengeluaran, jualan dan perkhidmatan produk kesihatan herba Cina dengan lebih 4,700 kakitangan.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20180518/2137541-1-a

 

 

Source: LKK Health Products Group
Keywords: Health Care/Hospital Medical/Pharmaceuticals