omniture
PR Newswire: news distribution, targeting and monitoring

Johnson & Johnson Innovation Umum Pelancaran Cabaran QuickFire Inovasi Kanser Paru-paru Shanghai

2018-06-15 03:46

SHANGHAI, 15 Jun 2018 /PRNewswire/ - Johnson & Johnson Innovation, Bahagian Johnson & Johnson (China) Investment Ltd., hari ini mengumumkan pelancaran Cabaran QuickFire Inovasi Kanser Paru-paru Shanghai untuk mengenal pasti penyelesaian baharu untuk kesihatan paru-paru dan untuk memerangi kanser paru-paru di China dan di seluruh dunia. Avrum Spira, Ketua Global, Inisiatif Kanser Paru-paru, Johnson & Johnson, dan Melinda Richter, Ketua Global, Johnson & Johnson Innovation, JLABS, membuat pengumuman di CES Asia di Shanghai, China.

Cabaran QuickFire Inovasi Kanser Paru-paru Shanghai bertujuan untuk mengenal pasti inovasi canggih tahap awal dari seluruh dunia yang menangani semua tahap kesihatan paru-paru. Pertandingan ini akan dibuka kepada usahawan, ahli akademik, penyelidik bioteknologi dan syarikat baharu dari seluruh dunia dengan idea-idea inovatif yang berpotensi untuk mencegah, memintas atau mengubati kanser paru-paru, meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan berjuta-juta orang di China dan di seluruh dunia.

Sehingga tiga penginovasi yang mempunyai idea, teknologi, atau penyelesaian yang terbaik merentasi farmaseutikal, pengguna, peranti perubatan, kesihatan awam global dan/atau teknologi kesihatan akan diberikan sehingga AS $750,000 (kira-kira RMB4,775,850) jumlah geran keseluruhan; satu tahun residensi di JLABS @ Shanghai, termasuk sebuah bangku makmal, stesen kerja dan akses kepada komuniti JLABS; dan mentor dan bimbingan daripada Johnson & Johnson Innovation, Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, dan/atau ahli gabungan. Pemenang akan diumumkan pada Musim Bunga 2019 di pembukaan besar-besaran JLABS @ Shanghai di Shanghai, China.

"Kami sangat teruja untuk membawakan Cabaran QuickFire ke China buat pertama kalinya. China memainkan peranan yang semakin penting dalam sistem inovasi penjagaan kesihatan global dengan memanfaatkan kelebihan daya saing termasuk bakat, skala, kelajuan, pilihan pembiayaan dan persekitaran dasar yang mendayakan," kata Melinda Richter, Ketua Global Johnson & Johnson Innovation, JLABS. "Sejajar dengan visi JLABS @ Shanghai baharu yang akan tiba tidak lama lagi, di mana pemenang akan ditawarkan residensi, kami percaya idea yang baik boleh datang dari mana-mana sahaja, dan matlamat kami untuk mencari teknologi baharu dan inovatif yang memberikan penyelesaian kepada orang ramai di seluruh dunia. Bergandingan, kita boleh mencetuskan idea hebat seterusnya untuk mengubah trajektori kesihatan."

Cabaran QuickFire mengalu-alukan penyertaan dari 14 Jun hingga 14 September 2018. Untuk maklumat lanjut mengenai Cabaran QuickFire Inovasi Kanser Paru-paru Shanghai (termasuk terma dan syarat penyertaan), sila layari: http://jlabs.tv/lungs

Source: Johnson & Johnson Innovation
Related Links:

Featured Video

Related Keywords:

Health Care/Hospital

Medical/Pharmaceuticals

Pharmaceuticals

Corporate Social Responsibility

New products/services

Advanced Search
Search
  
  1. Products & Services
  2. News Releases
  3. Knowledge Center
  4. Journalists & Media
  5. Multimedia Theater
  6. Contact Us