omniture

Huawei Lancar Penyelesaian Pacuan Hasrat IP WAN untuk Maksimumkan Nilai Perniagaan WAN

Huawei
2018-06-19 08:00 745

HANNOVER, Jerman, 19 Jun 2018 / PRNewswire / - Huawei melancarkan penyelesaian pacuan hasrat IP WAN di ekspo maklumat dan komunikasi elektronik pengguna antarabangsa 2018 (CEBIT 2018) yang diadakan di Hannover, Jerman. Penyelesaian ini berkesan untuk memenuhi keperluan WAN yang lebih mudah dan lebih pintar dalam proses transformasi perusahaan yang berasaskan awan, menyediakan peruntukan perkhidmatan yang pantas, dan membolehkan carian dan pembetulan kesilapan dalam beberapa saat. Memanfaatkan seni bina yang bercirikan ultra-jalur lebar dan kesederhanaan, penyelesaian ini menyediakan jalur lebar ultra-besar dan lapisan rangkaian yang diringkaskan, meningkatkan penggunaan jalur lebar dengan lebih hebat dan memaksimumkan nilai perniagaan WAN.

Dengan perkembangan teknologi baharu seperti AI dan Data Raya, pelbagai perkhidmatan dan aplikasi muncul. Sebagai paip yang membawa perkhidmatan dan aplikasi ini, WAN akan menyaksikan pertumbuhan lalu lintas yang pesat. WAN tradisional, bagaimanapun, menghadapi banyak cabaran dalam menggalas perkhidmatan. Sebagai contoh, ia mengambil masa beberapa minggu atau bulan dari penempahan pesanan kepada penyediaan perkhidmatan. Kesannya, WAN tradisional tidak dapat memenuhi keperluan perkhidmatan yang pelbagai di era awan.

Penyelesaian ini menggunakan dasar yang dipacu hasrat dan bukannya dasar respons pasif. Ia mengumpul maklumat perkhidmatan dan rangkaian dalam masa sebenar dan menyampaikan konfigurasi dan laluan secara automatik untuk mengoptimumkan trafik perkhidmatan. Dalam penyelesaian ini, WAN berubah daripada tindak balas pasif kepada pelarasan pintar mengikut hasrat pelanggan. Kawalan pintar yang menyeluruh berasaskan Pengawal Ketangkasan boleh menyokong operasi yang cekap dan evolusi jalur lebar perkhidmatan awan perusahaan. Pengawal Ketangkasan boleh membawakan perkhidmatan ke dalam talian dengan pantas dan mengoptimumkan lalu lintas rangkaian secara menyeluruh dalam masa sebenar, meningkatkan penggunaan jalur lebar daripada 30% kepada 80% dan menurunkan OPEX dengan berkesan.

Ma Ye, Naib Presiden Huawei Router & Carrier Ethernet Product Line, berbicara tentang penyelesaian IP WAN Pacuan Hasrat.
Ma Ye, Naib Presiden Huawei Router & Carrier Ethernet Product Line, berbicara tentang penyelesaian IP WAN Pacuan Hasrat.

Ma Ye, Naib Presiden Huawei Router & Carrier Ethernet Product Line, berkata: "Perkhidmatan semua awan mempunyai momentum yang semakin meningkat di kalangan perusahaan. Untuk mengatasi pertumbuhan trafik eksponen pada masa akan datang, WAN harus menggunakan seni bina ultra-jalur lebar dan mudah. Penyelesaian IP WAN Pacuan Hasrat Huawei dapat membantu perusahaan dan penyedia perkhidmatan mencapai kejayaan perniagaan melalui inovasi perkhidmatan dan transformasi berasaskan awan yang pantas."

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20180615/2164500-1  

Source: Huawei
Keywords: Computer/Electronics Internet Technology Telecommunications New products/services Trade show news