omniture

eCloudvalley, Pertama dan Satu-satunya MSP Khusus-daripada-Awan Senaraian Awam

eCloudvalley
2018-07-20 09:13 525

TAIPEI, Taiwan, 20 Julai 2018 /PRNewswire/ -- Bermula pada 17 Julai 2018, eCloudvalley berjaya tersenarai pada Papan Saham Baharu Taipei Exchange (TPEx) sebagai yang pertama dan satu-satunya MSP khusus-daripada-Awan senaraian awam.

Diasaskan pada tahun 2014 sebagai rakan kongsi khusus-daripada-awan, eCloudvalley berkembang kepada lebih 200 kakitangan dalam tempoh 4 tahun dengan jejak geografi mencakupi lebih 10 wilayah seperti Taiwan, Hong Kong, Beijing, Shanghai dan Manila. eCloudvalley ialah perintis bagi profesion Awan di Asia Pasifik dengan menjadi Rakan Kongsi Perunding Unggul AWS pertama di rantau besar China. Mantap dalam keupayaan teknikal dengan menerima lebih 170 pensijilan AWS, eCloudvalley menawarkan perkhidmatan kepada lebih 470 pelanggan perusahaan dengan memanfaatkan teknologi Awan untuk membantu perusahaan melaksanakan transformasi digital. Kecekapan terasnya termasuk, tetapi tidak terhad kepada migrasi Awan, DevOps, Serverless, bekas awan, penyelesaian Data dan juga latihan Awan.

Dengan misi untuk mengubah perniagaan pelanggan dengan teknologi awan, eCloudvalley dijangkakan akan terus menjadi perintis bagi perjalanan awan perusahaan.

Source: eCloudvalley
Related Stocks:
Gretai:6689 Gretai:6689.TW
Keywords: Computer/Electronics Internet Technology Offerings