omniture

Ekspo E-Perniagaan Antarabangsa 2018, ekspo e-dagang disambut seluruh negara, bakal diadakan di Hangzhou, China pada Oktober

EBE China
2018-10-18 09:18 1464

HANGZHOU, China, 18 Oktober 2018 /PRNewswire/ -- Di Ekspo E-Perniagaan Antarabangsa 2018 Hangzhou, China, pelbagai syarikat gergasi e-dagang seperti Alibaba, Amazon, Walmart dan Netease akan mengambil bahagian dalam acara tersebut. Pakar ekonomi awan Joe Weinman serta pakar-pakar industri E-dagang yang lain akan menghadiri ekspo berkenaan dan menyampaikan ucapan.

Pameran e-commerce nasional akan diadakan di Hangzhou, Tiongkok pada Oktober
Pameran e-commerce nasional akan diadakan di Hangzhou, Tiongkok pada Oktober

Hangzhou, sebuah bandar indah di China, menganjurkan Sidang Kemuncak G20 pada tahun 2016. Mulai 20 hingga 22 Oktober 2018, Ekspo E-Dagang Antarabangsa (Hangzhou) China ke-5 bakal diadakan di dewan pameran yang sama, Pusat Ekspo Antarabangsa Hangzhou. Ekspo ini dibahagikan kepada beberapa acara menarik seperti persidangan bertema, forum industri, enam dewan pameran dan hari sambutan e-dagang. Ia dijangka menerima lebih 100,000 orang untuk mengambil bahagian dalam pameran.

Ekspo ini komited untuk mewujudkan pusat e-dagang antarabangsa dan bandar pusat untuk kegunaan antarabangsa. Menumpu pada topik-topik seperti ekonomi digital dan peruncitan baharu, ekspo ini akan melaksanakan penyepaduan mendalam ekonomi digital menerusi import dan penggunaan. Tema ekspo ialah peruncitan baharu, perniagaan baharu, penggunaan baharu. Melalui demonstrasi, perkongsian pengalaman dan kaedah-kaedah lain, ekspo ini akan menganjurkan perbincangan tentang transformasi perniagaan tradisional dan penaiktarafan penggunaan pasaran, mempromosi pembangunan e-dagang dan industri runcit selain membangunkan platform perkhidmatan awam e-dagang yang berkesan bagi menghubungkan sumber di dalam dan luar negara.

'EBE China' ialah imej serba baharu ekspo ini. Pada masa depan, ekspo ini dapat memainkan peranan lebih penting di persada global. Ekspo ini akan dibahagikan kepada tiga bahagian: forum, pameran dan persidangan. Ia dijangka mempunyai kawasan pameran seluas 30,000m2 dan 1,000 reruai. Ia akan mengundang 100 pakar industri domestik dan antarabangsa, 200 perusahaan e-dagang dan runcit terkenal serta 500 syarikat runcit. Ekspo ini akan menjadi pencapaian baharu yang belum pernah dilihat sebelum ini. Untuk melihat peluang-peluang e-dagang masa depan di Hangzhou, China pada bulan Oktober ini.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20181017/2270510-1

Source: EBE China
Keywords: Computer/Electronics Electronic Commerce Retail Trade show news Future Events