omniture
from common-pcom:html:key:en_segment_includes_overall_segment_header_shtml
PR Newswire: news distribution, targeting and monitoring

Comviva Lancar Platform Pengalaman Digital Bersatu (UDxP)

2018-11-08 13:23

NEW DELHI, 8 November 2018 /PRNewswire/ --

  • Platform penghantaran perkhidmatan digital yang disatukan untuk mempercepat perjalanan transformasi pengendali
  • Memperkasa pelanggan runcit dan perusahaan untuk mengawal dan mengurus pelbagai perkhidmatan melalui pengurusan kendiri digital

Comviva, peneraju global dalam menyediakan penyelesaian mobiliti, telah melancarkan sebuah Platform Pengalaman Digital Bersatu (UDxP) yang berkuasa, namun mudah digunakan untuk mempercepatkan perjalanan CSP ke dalam perkhidmatan digital, dengan membolehkan mereka menyampaikan sekelompok perkhidmatan bersepadu, automatik dan cerdas kepada pelanggan, sambil memastikan pengalaman yang lancar merentas saluran.

Penyedia perkhidmatan telekomunikasi telah menyediakan tulang belakang kepada pendigitan bagi banyak industri. Walau bagaimanapun, mereka lambat mendigitalkan operasi dan tawaran mereka sendiri, menjadikan mereka berisiko menjadi pengusaha kecil dalam ekonomi digital yang pesat berkembang, yang membawa kepada kehilangan bahagian pasaran dan pendapatan. Platform UDxP Comviva akan membantu pengendali meningkatkan rantaian nilai dengan mempercepatkan mereka pada jalan pertumbuhan yang lebih mampan dalam dunia yang semakin digital.

Bercakap mengenai pelancaran itu, Amit Sanyal, Naib Presiden & Ketua Eksekutif - Penyelesaian Nilai Pengguna di Comviva berkata, "Dalam dunia digital hari ini, penyedia perkhidmatan komunikasi perlu mengolah semula model perniagaan mereka untuk bertahan dalam ancaman berkembar yang mengurangkan ARPU dan meningkatkan ancaman OTT. Dalam paradigma peralihan, penjagaan diri digital akan membantu pembekal perkhidmatan untuk memacu peralihan dari sambungan untuk memanfaatkan permintaan digital. Kami teruja untuk melancarkan platform UDxP yang menyediakan pelanggan digital yang baru muncul dengan kemudahan, pilihan dan kepuasan segera yang merupakan batu asas bagi perniagaan yang dipacu digital."

UDxP menggabungkan penawaran telekom melalui platform digital bersepadu yang memperkasa pelanggan runcit dan perusahaan untuk mengawal dan menguruskan pelbagai perkhidmatan melalui penjagaan kendiri digital pada saluran pilihan mereka seperti mudah alih, web, jam pintar, USSD atau SMS. Tahap pemperibadian yang tinggi yang terdapat pada pengurusan kendiri digital melalui teknologi baharu seperti AI dan pembelajaran mesin akan membolehkan para pengendali untuk memberikan tahap perkhidmatan yang lebih baik berdasarkan wawasan yang boleh diambil tindakan yang setara dengan pengubah industri.

Oleh sebab masa ke pasaran yang lebih pantas ialah prasyarat penting untuk menyediakan perkhidmatan digital, platform UDxP Comviva menyediakan modul pengurusan kendiri yang telah dibina awal dan juga integrasi pintar yang berasaskan lapisan pada XSLT untuk memastikan masa ke pasaran yang lebih cepat melalui integrasi yang cekap dan pantas. Ini membolehkan penyedia perkhidmatan digital untuk melancarkan perkhidmatan dengan cepat dan cekap, tanpa mengganggu aliran perniagaan.

Perhubungan Awam:
Sundeep Mehta
Emel: pr@mahindracomviva.com

Source: Comviva
from common-pcom:html:key:en_segment_includes_releases_right_column_video_module_shtml

Featured Video

Related Keywords:

Computer Software

Computer/Electronics

Internet Technology

Telecommunications

New products/services

from common-pcom:html:key:en_segment_includes_overall_segment_footer_shtml
Advanced Search
Search
  
  1. Products & Services
  2. News Releases
  3. Knowledge Center
  4. Journalists & Media
  5. Multimedia Theater
  6. Contact Us