omniture

Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Zhuhai percepat pembangunannya sebagai "Kompleks pameran berkualiti tinggi di Kawasan Teluk Lebih Besar Guangdong-Hong Kong-Macau"

Zhuhai Huafa Modern Service Klc Holdings Ltd
2019-01-03 12:19 951

BEIJING, 3 Januari 2019 /PRNewswire/ -- Penghormatan kepada "Pusat Konvensyen dan Pameran Paling Kompetitif China 2018" telahpun diberikan kepada Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Zhuhai, subsidiari Zhuhai Huafa Modern Service Klc Holdings Ltd., dalam majlis anugerah persidangan CMIC pada 7-8 Disember, Beijing. CMIC ditaja oleh Jawatankuasa Pembangunan Pelancongan Beijing dan Persatuan Acara Pameran Konvensyen China.

Pemandangan malam Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Zhuhai
Pemandangan malam Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Zhuhai

Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Zhuhai muncul sebagai pengusaha industri yang mantap. Ia telah memenangi pelbagai penghormatan sepanjang empat tahun beroperasi: Anugerah Lima Bintang Emas untuk Tempat Pameran Cemerlang, Hotel Persidangan Terbaik China (Pusat), Sepuluh Pusat Pameran Terbaik China untuk Industri Pameran, Kompleks Pameran Paling Berpengaruh, dan sebagainya. Menerusi sejarahnya yang terbukti, Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Zhuhai menjadi kompleks pameran yang paling kompetitif di China Selatan.

Menempati kawasan pameran seluas 30,000 meter persegi, dewan bankuet seluas 4,500 meter persegi, 45 bilik persidangan dengan kemudahan canggih menerusi kombinasi anjal, perkhidmatan katering berkualiti untuk sepuluh ribu orang selain perkhidmatan pameran berkualiti tinggi dan pengalaman pantai yang indah, Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Zhuhai menjadi trend pembangunan luar biasa untuk kualiti sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Pada masa kini, pusat ini telah mengadakan lebih 110 pameran dan aktiviti; lebih 2,600 aktiviti resepsi, antaranya pertemuan dengan lebih 1,000 peserta yang menyumbang sebanyak 40 peratus daripada keseluruhannya; 1,800 resepsi katering; dan menerima 3 juta pempamer dan tetamu sejak pembukaan pusat ini pada tahun 2014.

Dengan pembukaan rasmi Jambatan Hong Kong-Zhuhai-Macau dan pembinaan Kawasan Teluk Lebih Luas Hong Kong-Zhuhai-Macau, pusat ini pastinya akan memulakan fasa pembangunan yang pesat. Bertujuan untuk menjadi "kompleks pameran berkualiti tinggi yang terkenal di Kawasan Teluk Lebih Besar Guangdong-Hong Kong-Macau" di China, beberapa tahun akan datang untuk Pusat Konvensyen dan Pameran Antarabangsa Zhuhai akan menjadi suatu yang menarik dan produktif.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20181226/2335288-1

Source: Zhuhai Huafa Modern Service Klc Holdings Ltd
Keywords: Construction/Building Awards