omniture

Silver Peak Melantik Dean Vaughan sebagai Naib Presiden Jualan bagi Asia Pasifik dan Jepun untuk Memacu Pengembangan Perniagaan Di Seluruh Wilayah ini

Silver Peak
2019-02-01 13:02 2274

SINGAPURA dan TOKYO, 1 Februari 2019 /PRNewswire/ -- Silver Peak®, peneraju global SD-WAN, memenuhi janji transformasi awan dengan rangkaian kawasan luas pandu sendiri™, hari ini mengumumkan pelantikan Dean Vaughan sebagai naib presiden jualan bagi Asia Pasifik dan Jepun untuk memacu pengembangan perniagaan dan pemerolehan pelanggan menerusi saluran penyedia perusahaan dan perkhidmatan syarikat di rantau ini. Baru-baru ini diiktiraf sebagai Peneraju dalam Kuadran Ajaib untuk Infrastruktur Pinggir WANGartner 2018, Silver Peak kini mempunyai lebih daripada 1,000 kerah tugas pelanggan pengeluaran global bagi platform pinggir SD-WAN Unity EdgeConnect™ yang didorong oleh perniagaannya.

Dean Vaughan, vice president of sales for Asia Pacific and Japan, Silver Peak
Dean Vaughan, vice president of sales for Asia Pacific and Japan, Silver Peak
Dean Vaughan, vice president of sales for Asia Pacific and Japan, Silver Peak
Dean Vaughan, vice president of sales for Asia Pacific and Japan, Silver Peak

Pelantikan eksekutif hari ini menggambarkan satu siri kepimpinan eksekutif dan pengumuman saluran program rakan kongsi yang menekankan strategi syarikat untuk merekrut bakat terbaik industri sambil ia menerajui pasaran dalam pasaran yang hiper kompetitif untuk infrastruktur pinggir SD-WAN. Silver Peak kini berkembang ke Jepun, mengambil pasukan jualan berpengalaman untuk bekerjasama dengan rakan kongsi bagi menangani keperluan rangkaian kawasan luas yang unik untuk pelanggan perusahaan Jepun.

Seorang veteran industri selama 22 tahun dengan rekod yang terbukti dalam membina pasukan jualan yang berjaya, Dean Vaughan bertanggungjawab untuk penjualan perusahaan Asia Pasifik dan Jepun, termasuk strategi masuk-ke-pasaran dan saluran untuk memacu penglibatan rakan kongsi dan pemerolehan pelanggan.

"Ia merupakan masa yang menarik untuk menyertai Silver Peak apabila perusahaan yang diedarkan secara geografi merentasi wilayah Asia Pasifik dan Jepun beralih kepada SD-WAN sebagai satu cara untuk memacu inisiatif transformasi awan dan digital," kata Dean Vaughan, naib presiden jualan bagi Asia Pasifik dan Jepun di Silver Peak. "Tugas segera saya adalah untuk menyediakan strategi masuk ke pasaran dan pasukan terbaik bagi memimpin Silver Peak ke hadapan, memperkasakan pelanggan di seluruh rantau ini dengan platform pinggir SD-WAN Unity EdgeConnect yang didorong oleh perniagaan kita dan membebaskan mereka daripada kompromi pendekatan berpusatkan penghala dan asas SD-WAN untuk mengubah rangkaian mereka menjadi pemacu perniagaan."

Sebelum menyertai Silver Peak, Vaughan berkhidmat dalam pelbagai jawatan peneraju jualan teknologi perusahaan di Oracle, yang terbaru sebagai pengarah kanan Penyelesaian Platform Awan untuk ASEAN di mana, dalam masa yang singkat, beliau telah memperluaskan perniagaan awan awam IaaS dan PaaS. Vaughan memulakan kerjayanya di Oracle pada 2009 di mana beliau telah menubuhkan dan mempertingkatkan unit perniagaan Virtualisasi Oracle dan Linux di Australia dan New Zealand. Menjelang 2012, Vaughan telah dinaikkan pangkat untuk menyelia unit perniagaan Infrastruktur Awan untuk Asia Pasifik dan Jepun. Sepanjang tempoh ini, Vaughan telah mencapai pertumbuhan tahunan dua angka konsisten dengan mengembangkan perniagaan ke India, Korea dan Jepun serta menyusun semula perniagaan di China, ASEAN, Australia dan New Zealand. Sebelum ini, Vaughan membina perniagaan Integrasi Rangkaian Sistem Cisco Perbadanan NCR di seluruh Asia Pasifik. 

"Dean adalah pemimpin yang kuat dan berpengalaman yang akan membolehkan kita memanfaatkan gelombang permintaan SD-WAN yang belum pernah terjadi sebelumnya di rantau Asia Pasifik dan Jepun," kata ketua pegawai cukai Ken Peaks, di Silver Peak. "Kepakaran Dean yang ditunjukkan dalam pelbagai perniagaan yang berkembang di seluruh Asia Pasifik dan Jepun, dan pengetahuan mendalam beliau mengenai perusahaan dan pasaran saluran akan membolehkan Silver Peak memacu pengembangan perniagaan dan pemerolehan pelanggan, seterusnya mengukuhkan kita sebagai peneraju SD-WAN global yang memenuhi janji transformasi awan dengan rangkaian kawasan luas pandu sendiri pertama industri. " 

Mengenai Silver Peak

Silver Peak, pemimpin SD-WAN global, memenuhi janji transformasi awan dengan model rangkaian pertama perniagaan. Platform rangkaian kawasan luas pandu sendiri Unity EdgeConnect™ membebaskan perusahaan daripada pendekatan WAN konvensional untuk mengubah rangkaian daripada kekangan kepada pemacu perniagaan. Beribu perusahaan yang diedarkan secara global telah menggunakan penyelesaian WAN Silver Peak di seluruh 100 negara. Ketahui lebih lanjut di silver-peak.com.

© 2019 Silver Peak Systems, Inc. Hak cipta terpelihara. Silver Peak, logo Silver Peak, dan semua nama, logo dan jenama produk Silver Peak adalah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar bagi Silver Peak Systems, Inc. di Amerika Syarikat dan/atau negara lain. Semua nama, logo, dan jenama produk lain adalah harta pemilik masing-masing.

Photo - https://photos.prnasia.com/prnh/20190128/2358143-1  
Logo - https://photos.prnasia.com/prnh/20190128/2358143-1LOGO

Source: Silver Peak
Keywords: Computer Hardware Computer Networks Computer/Electronics Internet Technology Telecommunications Personnel announcements