omniture

JOOX memberi senyuman pada anda dengan Persembahan Bakat Korea

JOOX
2019-05-02 19:06 508

'PRODUCE X 101'

101 Pelatih Bersaing untuk Membentuk Kumpulan Debut

Premier di Mnet di Korea dan JOOX di Malaysia pada masa yang sama

KUALA LUMPUR, MALAYSIA, 2 Mei 2019 /PRNewswire/ -- Inilah peluang anda untuk menikmati hiburan K-Pop kegemaran anda serta menyokong bintang-bintang yang semakin meningkat pada masa yang akan datang! JOOX, aplikasi streaming muzik paling popular di Asia[1], membawakan anda kegembiraan lebih hebat dari Korea dengan strim siaran langsung 'PRODUCE X 101' Musim ke 4 di platform JOOX.

Produce x 101 poster
Produce x 101 poster

'PRODUCE X 101' disampaikan oleh Mnet, sebuah saluran muzik televisyen Korea Selatan lalu telah menerima pujian global pada tiga musim. Pertunjukan itu semakin popular di kalangan negara-negara Asia, yang telah menyaksikan para peserta memberi persembahan yang terbaik dan sensasi di hadapan penonton yang mengundi peserta kegemaran mereka dalam beberapa pusingan penyingkiran. Pertunjukan Premiere 'PRODUCE X 101'  pada 3 Mei, akan distrim secara langsung pada kedua-dua saluran Mnet dan JOOX secara eksklusif pada masa yang sama. Jika anda seorang peminat setia K-pop jangan ketinggalan pertunjukan ini!

Jadual Siaran Langsung JOOX 'PRODUCE X 101':

Siaran Original: 3 Mei 2019
Bilangan Episod:12
Masa:Setiap Jumaat

Hong Kong & Malaysia

10pm waktu tempatan

Indonesia & Thailand

9 pm waktu tempatan

Myanmar

8:30pm waktu tempatan

Versi yang dikemas kini dengan sarikata Bahasa Cina/Inggeris/Bahasa tempatan akan dimuat naik di JOOX dalam beberapa hari selepas siaran rasmi setiap episod.

Poshu Yeung, Naib Presiden Tencent IBG, berkata, "Kami sangat teruja untuk bekerjasama dengan Mnet, sebagai platform siaran langsung yang rasmi untuk 'PRODUCE X 101', dalam perjalanan istimewa ini untuk menyampaikan persembahan muzik berkualiti tinggi kepada peminat K-pop. K-pop mempunyai peminat yang ramai di seluruh dunia. Kami sangat bangga untuk menawarkan pengalaman hiburan yang khas kepada pengguna kami, dan bertekad untuk mempromosikan budaya K-pop kepada peminat K-pop di Asia. "

'Produce 101' adalah siri persembahan bakat berkumpulan di Mnet Korea yang mula ditayangkan pada tahun 2016, di mana penonton memilih satu kumpulan di kalangan 101 pelatih melalui pengundian secara talian dan undian langsung dengan beberapa pusingan penyingkiran. Tuan rumah program serta mentor yang berpengalaman dan terkenal, seperti Lee Dong-wook (Guardian: The Lonely and Great God),  memberi para peserta markah dan bimbingan mengikut persembahan mereka. Di samping itu, pelatih perlu tinggal bersama, menerima latihan,misi yang lengkap dan bersaing antara satu sama lain untuk menjadi sebahagian daripada 11 ahli terakhir, yang akan dipromosikan sebagai satu kumpulan selama lima tahun.

Pada musim lalu, 'Produce101' telah melahirkan kumpulan I.O.I, Wanna One dan IZ * One yang popular di seluruh Asia, membuktikan popularitinya di kalangan peminat. Terbaru di siri ini adalah pangkat X, pangkat terendah yang membuat peserta terdedah kepada penyingkiran, akan menjadikan pertunjukan ini lebih menarik dan menakjubkan. Dengan lagu tema baru 'Do not', kumpulan peserta musim ini termasuk pelatih di bawah label syarikat, idola debut, dan pelatih individu,termasuk pelatih paling popular Cha Jun-ho, Lee Yoo-jin dari TV drama "Sky Castle" dan adik kepada bekas ahli WINNER Nam Tae-Hyun Nam Donghyun, serta Han Seung-woo dan Choi Byung-chan dari VICTION.

Peminat K-Pop boleh menikmati muzik kegemaran dan persembahan secara langsung secara percuma dengan memuat turun JOOX di kedua-dua Apple App Store dan Google Play Store, atau mengakses laman web JOOX. Lebih banyak konsert dan persembahan siaran langsung oleh artis tempatan dan antarabangsa telah disusun untuk siaran di JOOX!

[1] JOOX ialah aplikasi penstriman muzik yang paling banyak dimuat turun di Hong Kong, Indonesia, Thailand dan Malaysia di Apple App Store dan Google Play Store. Sumber: App Annie, data tahunan sehingga Disember 2018.

Sila muat turun gambar resolusi tinggi di sini: http://bit.ly/2XGRyYM

Muat turun sekarang untuk memulakan perjalanan muzik premium anda hari ini!

JOOX QR code
JOOX QR code

Latar Belakang JOOX

JOOX ialah aplikasi muzik percuma yang dihasilkan untuk peminat muzik. Dengan kandungan lagu-lagu hit yang luas dari seluruh dunia, JOOX menghubungkan anda dengan artis, lagu, album kegemaran anda dan senarai lagu yang diperibadikan. Para pengguna berpeluang menerokai muzik baharu yang hebat menerusi lagu-lagu yang dicadangkan serta stesen radio yang menepati minat dan mood anda.

Hubungan Media:

Angelina Amelia

Ellice Hendricks

Tel: +60 14 6406072

Tel: +60 12 428 8304

angel@benjaminellice.com 

ellice@benjaminellice.com

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20190502/2454274-1-a
Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20190502/2454274-1-b
Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20190502/2454274-1-c

Source: JOOX
Related Links:
Keywords: Computer/Electronics Entertainment Mobile Entertainment Multimedia/Online/Internet Telecommunications New products/services