omniture

Ketahui Kisah Di Sebalik Kehebatan bersama GAC Motor

GAC Motor
2019-06-21 08:33 262

GUANGZHOU, China, 21 Jun 2019 /PRNewswire/ -- Seorang guru biasa sekolah rendah yang tinggal di sebuah kampung gunung di Chongqing, China telah menghabiskan masa 40 tahun sebagai seorang pendayung bot, membina sebuah sekolah dan memberi inspirasi kepada para pelajarnya untuk mencapai impian.

Salute the Ordinary – Ketahui Kisah Di Sebalik Kehebatan bersama GAC Motor
Salute the Ordinary – Ketahui Kisah Di Sebalik Kehebatan bersama GAC Motor

Alami Siaran Berita Berbilang Saluran interaktif di sini: https://www.multivu.com/players/English/8557051-gac-motor-salute-the-ordinary/

Kisah ini diceritakan oleh GAC Motor dalam video pertama 'Boat' sebagai sebahagian daripada siri filem jenama baharunya 'Salute the Ordinary'. Dalam siri filem jenama ini, GAC Motor menemukan kisah-kisah tentang kehebatan yang dicipta oleh orang biasa dalam kehidupan harian mereka dan memberikan penghormatan kepada mereka. Guru dalam "Boat" ialah lelaki biasa di mata kebanyakan orang, sementara inspirasi yang dibawanya kepada para pelajarnya menjadikannya seorang guru yang hebat.

Kisah ini merangkumkan idea bahawa setiap peranan orang biasa dalam masyarakat adalah penting dalam membina komuniti tanpa mengira pekerjaan yang mereka lakukan.

Tema ini tergambar dalam semua kakitangan di GAC Motor. Mengikuti visi syarikat untuk mengejar kehebatan dan komitmen untuk mencapai impian mewujudkan kehidupan mobiliti yang menyeronokkan bagi pengguna global, semua kakitangan GAC Motor menyumbang profesionalisme mereka kepada jawatan biasa mereka dalam syarikat, untuk membangunkan produk berkualiti tinggi.

"GAC Motor memberi penghormatan kepada orang biasa yang bekerja keras untuk kehidupan yang lebih baik dengan 'Salute the Ordinary'. Kami menghormati nilai-nilai yang diwujudkan dalam setiap jawatan biasa dan menggalakkan individu dan kumpulan untuk mengatasi cabaran dengan kegigihan untuk mencapai impian kehebatan mereka," kata Yu Jun, presiden GAC Motor.

Latar Belakang GAC Motor

Ditubuhkan pada tahun 2008, Guangzhou Automobile Group Motor CO., LTD (GAC Motor) ialah anak syarikat GAC Group yang menduduki tempat ke-202 dalam kalangan 500 syarikat Fortune Global. Syarikat ini membangun dan mengeluarkan kenderaan, enjin, komponen dan aksesori yang berkualiti premium. GAC Motor kini menduduki tempat pertama di kalangan semua jenama Cina selama enam tahun berturut-turut dalam China Initial Quality StudySM (IQS) J.D. Power Asia Pacific, yang menunjukkan strategi berpusatkan kualiti syarikat daripada penyelidikan dan pembangunan (R&D) yang inovatif, pembuatan untuk membekalkan rangkaian dan jualan & perkhidmatan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati:
Facebook: https://www.facebook.com/GACMotor
Instagram: https://www.instagram.com/gac_motor
Twitter: https://www.twitter.com/gac_motor
YouTube: http://www.youtube.com/c/GACMotorOfficial

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:
Sukie Wong
Telefon: +86-186-8058-2829
Emel: GACMotor@126.com

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20190617/2487963-2

Source: GAC Motor
Keywords: Auto Transportation