omniture

Jenama kuku premium Korea 'Lupine' bakal dilancarkan terlebih dahulu di Malaysia

SJ Nail
2019-07-05 15:14 264

 

KUALA LUMPUR, Malaysia dan SEOUL, Korea Selatan, 5 Julai 2019 /PRNewswire/ -- SJ nail (Ketua Pegawai Eksekutif Lee Don-jin), sebuah syarikat kecantikan Korea yang terkemuka, terkenal dengan jenama kuku premium 'Lupine' dan jenama edaran '1004nail', berkata bahawa ia akan mengambil bahagian dalam Cosmobeaute Malaysia 2019 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di Kuala Lumpur, Malaysia, mulai 15-18 Julai. Ini merupakan kali pertama SJ Nail dan jenama Nail, Lupine, mengambil bahagian dalam pameran tempatan di Malaysia.

RUBBING FOOT foot care kit
RUBBING FOOT foot care kit

"Daya saing jenama kuku Lupine ialah kebersihan dan keselamatan," kata Ketua Pegawai Eksekutif SJ nail Lee Don-jin. "Hakikat bahawa kestabilan produk telahpun disahkan melalui pelbagai barisan produk yang mencerminkan trend pengguna dan pensijilan dari dalam dan luar negara menjadi kunci kepada populariti Lupine di luar negara," tambah beliau.

SJ Nail merancang untuk memperkenalkan kit penjagaan kaki RUBBING FOOT baharu di Cosmobeaute Malaysia.

Kit penjagaan RUBBING FOOT Lupine terdiri daripada empat item: pelembut, balsam pulih untuk melembapkan kaki, empat keping tampalan kaki untuk membantu melembutkan kulit dan pengikis kaki Lupine.

"Kit Penjagaan RUBBING FOOT direka agar lebih bersih dan berkesan menyingkirkan kulit mati pada kaki menggunakan tampalan khas yang membantu melembutkan kulit mati pada kaki," seorang pegawai SJ nail menegaskan. Ia boleh menjadi lebih berkesan membuang pengelupasan dengan melitupi dan melembutkan kawasan kulit mati dengan tampalan khas, daripada mengenakan pelembut untuk kulit mati terus pada permukaan kulit mati. Selain itu, tidak seperti pemotong kematu berbilah, pengikis kaki Lupine menggunakan lapik dua muka untuk membuang sel-sel kulit mati dengan selamat tanpa menjejaskan kaki.

Selain kit penjagaan RUBBING FOOT Lupine, SJ Nail akan turut memperkenalkan 10 jenis pen minyak Lupine baharu yang dilancarkan bulan lalu, pelekat kuku gel dan pensteril berbilang kuku yang semakin meningkat popularitinya di pameran-pameran luar negara di Malaysia.

SJ Nail berkata bahawa reruai SJ nail, terletak di Cosmobeaute Malaysia 2019, ialah tempat yang membolehkan orang ramai berkongsi banyak maklumat, dan harapannya adalah agar ramai pegawai kecantikan Malaysia akan berkunjung. SJ Nail turut merancang untuk memanfaatkan pameran ini untuk berunding dengan pembeli dan merekrut pengedar Malaysia.

Photo - https://photos.prnasia.com/prnh/20190705/2516865-1

Source: SJ Nail
Keywords: Cosmetics & Personal Care Household/Consumer/Cosmetics Trade show news