omniture

Pasaran global tambahan diet mengalu-alukan produk unggul semakin meningkat naik GLYMATE

Glymate
2019-08-16 21:00 153

BREA, California, 16 Ogos 2019 /PRNewswire/ -- Glymate™ ialah sebuah syarikat nutraseutikal yang baru ditubuhkan di California Selatan. Tambahan diet seimbang gula proprietarinya diumumkan secara rasminya di Amerika Syarikat pada Jun 2019, menandakan pelancaran rasmi pemasaran global produk ini, yang disediakan kepada pengguna seluruh dunia.

Glymate™ ialah tambahan diet pertumbuhan semula sel sengit yang memberi manfaat kepada tubuh manusia pada pelbagai peringkat dan bahan utama berpatennya berbeza daripada produk-produk lain. Teknologi pertumbuhan semula sel kami menggalakkan kepekaan dan pengeluaran insulin sihat yang membantu memecahkan glukosa daripada makanan dan menukarkannya kepada tenaga. Apabila Glymate™ diambil secara konsisten, ia dapat membantu tubuh kita bertenaga dan menggalakkan penurunan berat badan. Ia kini disediakan melalui laman sesawang syarikat dan Amazon; kami juga bekerjasama dengan pengedar untuk akses pasaran yang lebih besar di seluruh dunia.

Hari ini, terdapat lebih 400 juta orang di dunia yang menghidap diabetes dan bilangan individu yang mempunyai tahap gula dalam darah yang tinggi bagi keadaan pradiabetes adalah lebih banyak. "Penting agar kita mengambil tindakan segera untuk merawat dan mencegah dengan berkesan penyakit yang serius ini," satu petikan daripada CDC. Glymate mendedikasikan penyelidikan selama bertahun-tahun dan pelbagai ujian percubaan khususnya untuk membantu keperluan segera manusia untuk menangani dan mencegah keseriusan masalah ini. Glymate™ hanya menggunakan bahan-bahan semula jadi sepenuhnya, bebas tenusu, bebas soya, bebas gluten, bebas gandum, tanpa gula, tanpa pengawet dan ia dikeluarkan oleh Robinson di California. Gel lembut yang dirumuskan secara unik dengan teknologi pertumbuhan semula berpaten proprietarinya direka untuk membantu memperbaiki dan mengimbangi tahap gula dalam darah, kolesterol dan trigliserida dengan menggalakkan metabolisme lipid yang sihat. Ia diadunkan dengan teliti bagi meningkatkan keterlarutan dan penyerapan bahan-bahan aktif. Bahan aktif Glymate™ memberi kesan kepada tubuh pada tahap molekul dan mempunyai pelbagai fungsi di dalam sel.

Latar Belakang Glymate™ Corp.

Glymate™ Corp. ialah sebuah syarikat milik persendirian, peneraju global dalam bidang kesihatan dan kesejahteraan yang disokong oleh rekod prestasi terbukti dalam bahan utama berpatennya. Sebagai pemasar dan penjual dalam talian bagi tambahan diet, kami komited untuk menyokong keperluan kesejahteraan pengguna melalui produk berkualiti tinggi yang disokong oleh sains.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Glymate™, sila kunjungi https://www.glymateusa.com. Ikuti Glymate™ di Instagram sekarang melalui @glymate_usa.

†Kenyataan-kenyataan ini belum dinilai oleh Pentadbiran Makanan dan Ubat-ubatan. Produk-produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/959709/Glymate_Logo.jpg

Source: Glymate
Keywords: Health Care/Hospital Medical/Pharmaceuticals Pharmaceuticals New products/services