omniture

Hisense, Gorenje dan ASKO berada di IFA 2019

Hisense Group
2019-09-09 08:32 232

BERLIN, 9 September 2019 / PRNewswire / - Pada 6 September, IFA 2019 secara rasminya bermula di Berlin. Hisense Group, syarikat perkakas rumah terkemuka di dunia, membuat pameran pada skala yang tidak pernah berlaku sebelum ini, dengan tiga jenama utama: Hisense, Gorenje dan ASKO, dan menjadi tumpuan pameran.

Hisense, Gorenje and ASKO present at IFA 2019
Hisense, Gorenje and ASKO present at IFA 2019

Teknologi terkemuka Hisense Laser TV, peti sejuk Gorenje rekaan hebat dengan aplikasi berteknologi tinggi, dan peralatan dapur ASKO mewah dipamerkan di pameran. Produk inovatif daripada tiga jenama itu menjadikan Hisense sebagai salah satu penyedia perkakas rumah dengan kategori yang paling lengkap.

Prestasi cemerlang Hisense di pasaran Eropah sentiasa menarik perhatian. Sejak tahun 2006, Hisense telah mengemukakan strategi "pengglobalisasian jenama" dan mengekalkan trend pembangunan yang pesat, dengan kadar pertumbuhan tahunan kompaun melebihi 20%. Pasaran Eropah merupakan kawasan penting bagi susunan pengantarabangsaan strategik Hisense. Selepas lebih sepuluh tahun pembangunan, Hisense telah membentuk rangkaian jualan yang berpusat di pasaran Jerman dan berkembang ke Sepanyol, Itali, UK, Perancis dan pasaran-pasaran lain. Hisense juga telah membina pusat R&D Eropah dan tapak pengeluaran untuk menyetempatkan produk. Dari Januari hingga Julai 2019, jumlah jualan jenama Hisense di pasaran Eropah meningkat sebanyak 19.4% berbanding tahun sebelumnya, dan pertumbuhan di pasaran utama seperti Jerman dan United Kingdom melebihi 20%.

Sementara itu, Hisense juga mempercepatkan kemasukannya ke pasaran Eropah melalui penggabungan dan pengambilalihan. Pada Ogos 2018, Hisense secara rasmi menyelesaikan pengambilalihan syarikat peralatan besar Eropah, Gorenje. Dengan kesedaran jenama yang tinggi, Gorenje merupakan salah satu pengeluar terkemuka peralatan rumah berkualiti tinggi di Eropah. Gorenje memiliki jenama mewah seperti ATAG dan ASKO, dan ia mempunyai pangkalan pengeluaran di Eropah. Dengan Gorenje, Hisense telah membangunkan produk berskala penuh dan sistem lengkap yang meliputi penyelidikan, pengeluaran dan jualan, yang mempercepatkan proses pembangunan pasarannya.

Kesedaran jenama Hisense telah meningkat dengan ketara di Eropah menerusi penajaan UEFA EURO 2016™ dan FIFA World Cup™ 2018. Sekali lagi, Hisense merupakan rakan kongsi rasmi UEFA EURO 2020™.  Tatkala pertandingan semakin hampir, Hisense dijangka menunjukkan pertumbuhan yang lebih kukuh di Eropah.

Foto - https://photos.prnasia.com/prnh/20190906/2572217-1?lang=0

Source: Hisense Group
Keywords: Computer/Electronics Retail Trade show news